• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Bigün bana yazan bir üye oldu aktif biridir kendisi. Uzun zaman sonra bir konuda ortak paydada buluştuk. Sen bana böyle böyle bişey yaptın seni hiç unutuyorum o yüzden dedim. Kusura bakma dedi mesela.

Dün yada bugün bir üye yine bir arkadaşın konusuna yorum yapmıştım benim eşimde böyle diye örnek verek ama şu şekilde bir yol izledim şimdi iyi gibilerinden.
Bana konu sahibi ne yaşadıpının farkında sen değilsin dedi. Aaaa noldu ya top bana niye döndü diye kalakaldım. Eee napçaktım boşayımmı, deli gömleği ile zorla yardım almaya mı götürücem adamı. Zaten bu bizi dert sahibi yapanlar uzmana gitseler bdv ye kim konu açar. Bende kendimce çözüm buluyorum.

Kin güdenler var mesela, sen zaten hep böyle diyorsun şurda şunu demiştin,baya takip ediyo

Hep dertlerimi yazmışımdır ama tutupta bdv asla konu açmam ama belki 20 yaşlarda olsaydım şu kk ne iyi olurdı yoktu o zamanlar ki o vakit çok saftiriktim olsa iyi olurdu gençleri bundan dolayı kıskanıyorum , dertlerini paylaşıp akıl alıyorlar ne güzel , tabi bdv konu açmak cesaret ister birde epey haksızlığa uğramış olman gerekir yoksa epey eleştiriye maruz kalıp ,sinirden bir kaç akşam uyku girmez gözüne

Aklıma gelmişken yazayım. Bayan mesela buraya derdini yazdı. Sonra başka bir konuya yorum yapıyor atarlı giderli. Konudaki bayanlar hanım hanıııımmm daha geçen gün sen bunu bunu dediydin ya diyor. Bununda etkisi olabilir kendi dertlerini yazmamakta.
Valla ben inanmıyorum çoğunluğu kv kp koca derdi olan bölümde bu dertlerden olmayan kişilerin uzun mesai harcayacağını.
Bdv sigorta yapsa emekli olabilecek dertsizler var:KK70:

Yeri gelmişken söyliyim üstüne alınan ortadan alsın,nicki büyük harflerle başlamayan ve kırmızı renk olmayan üyeler aklımda kalmıyor, kırmızı dikkat çekici olduğu için aklımda kalıyo büyük harfle başlayan nicklerde kararlı geliyo bana nacizane, yani dalaşmadan önce ben şu konudan şu kişi,bana bunu demiştin bende o yüzden sana sataşıyorum diyiniz En Büyük KK

ben de şahit oldum böyleleri çok fazla..
bir de her konuda kendi eşine ilişkisine sevgilisine değinen kendi hayatına değinen kişiler var ki sorma :KK70:

Bana en samimi gelen üyeler kendi hayatlarından katarak yorum yapan üyeler..
Katsınlar bence ne güzel. Boş laf etmiyorum sana tecrübemi sunuyorum ister al ister alma diyor..

Hep dertlerimi yazmışımdır ama tutupta bdv asla konu açmam ama belki 20 yaşlarda olsaydım şu kk ne iyi olurdı yoktu o zamanlar ki o vakit çok saftiriktim olsa iyi olurdu gençleri bundan dolayı kıskanıyorum , dertlerini paylaşıp akıl alıyorlar ne güzel , tabi bdv konu açmak cesaret ister birde epey haksızlığa uğramış olman gerekir yoksa epey eleştiriye maruz kalıp ,sinirden bir kaç akşam uyku girmez gözüne

Çok cesur hissettim bak şimdi :D

Aklıma gelmişken yazayım. Bayan mesela buraya derdini yazdı. Sonra başka bir konuya yorum yapıyor atarlı giderli. Konudaki bayanlar hanım hanıııımmm daha geçen gün sen bunu bunu dediydin ya diyor. Bununda etkisi olabilir kendi dertlerini yazmamakta.
Valla ben inanmıyorum çoğunluğu kv kp koca derdi olan bölümde bu dertlerden olmayan kişilerin uzun mesai harcayacağını.

Ama.o hak verilesi birsey,insan tutarlı ve inandırıcı olmalı ki yorumu ciddiye alınsın,atıyorum benim konum var evli biriyle beraberim ama başkasının konusunda ahlak satıyorum,ya da kendim dayak yiyip oturuyorum başkasına boşan diyorum,e sen niye bosanmıyosun demez mi okuyan

Eeee bunu mu dert ettiniz şimdi, kimle sorununuz varsa onunla konuşun, bir de uzun uzun konu yazmissiniz.... Hayır sorununuz olan kişi de belli, toplanin beraber cekistirelim mi diyorsunuz....

Kişi kendi kalitesini belli eder der geçerim.

Beni benim derdimle, eski paylaşımımla vuracak birini ciddiye almam şahsen.

Ben de denk geldim böyle bir kaç acımasızlığa, gerek yok.

Ama kimseye incitici yorumlar yapmadığım için böyle rahat paylaşıyorum belki.

Şimdi işi gücü ona buna saldırmak olan bir üye kendisini sağlama almak amaçlı kaçar konu açmaktan elbette doğru bak ;)

Aynen arkadaslar hayattaki tek basarimiz adimizin sanimizin bile gecmedigi sanal bi platformdaki populerligimiz, en buyuk hobimiz de hic tanimadigimiz hatta niteliginden bihaber oldugumuz sanal insanlar uzerinden ego yapmak, bunu yakalamak ve korumak icin kasim kasim kasiliyor ayyy zaafiyet gostermeyeyim de namimiz yurusun diye yirtiniyoruz aynen :d

Bu kafalari neyle yapiyosunuz ben de onu merak ediyorum siz de onu itiraf edin hadi

Ben bu durumun olaylara bakış açısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Kimsenin hayatı sorunsuz geçmiyor ama bazı insanlar (ben de dahil) olumsuz durumların içinde bile olumluyu görmeye çalışıyor. Ben mesela geçen eylülde 105.5 kg idim, şu an ideal kilomdayım. Ama o zaman bile aynaya bakıp 'Bu vücut benim ve bu halini de seviyorum. Sadece kızıma örnek bir anne olabilmek için sağlıklı olmalıyım. ' diyerek kilo vermiştim. Hiç depresyon süreci yaşamadım o kiloda bile.
Bu sadece bir örnek. Normal hayatımda da insanlar bana pek anlam veremez. Hep mutluymuşum ben öyle derler. Halbuki hep mutlu değilim, hep mutlu olmayı 'seçiyorum'.

Katsınlar bence ne güzel. Boş laf etmiyorum sana tecrübemi sunuyorum ister al ister alma diyor..
tecrübe olarak değil de.
galiba ben anlatamadım ya da bende farklı bir algı oluşuyor neyse :)

Eeee bunu mu dert ettiniz şimdi, kimle sorununuz varsa onunla konuşun, bir de uzun uzun konu yazmissiniz.... Hayır sorununuz olan kişi de belli, toplanin beraber cekistirelim mi diyorsunuz....

Kimseyle sorunum yoktur benim.
Üyelik yılım belli, konularım belli.
Yorumlarım apaçık ortadadır.

Biri de gelsin desin ki seninle şu derdim var ya da senin benle var şuradan biliyorum.

Diyemez çok çok iddialıyım.

Amacım ona, buna sataşmak hiç olmadı.

Sadece şaşırıyorum.

Nelere şaşırdığımı da ilerleyen sayfalara yazdım.
Okumaya üşenmesek daha iyi anlarız ;)

Böyle dertsiz , tasasız görünüp sürekli başkalarına akıllar veren insanlar normal çevremizde de mevcut ki..
Mesela bi akrabam var henüz genç kız sürekli sevgililerini mükemmel anlatır , ailesi böyle iyi kendi harika vs
Ama ben onun morali bozuk vs olduğunu farkediyorum sadece paylaşmıyor gayet mutlu gibi davranıyor.
Bende paylaşmadan duramam şöyle üzüldüm şöyle çektim falan anlatır dururum .
Aslında paylaşmamak en iyisi biliyo musun insanlar yüzüne ah tüh der akıl verir ama arkandan gülerler , dedikodunu yaparlar , yüzüne vururlar . Burdaki bazı üyelerde bi konuya yorum yaparsın 'sen geçende şununla ilgili konu açmadın mı kendine bak ' gibi yorum yazarlar .
En iyisi kimseyle paylaşmamak bence ama bunu bende yapamıyorum .

tecrübe olarak değil de.
galiba ben anlatamadım ya da bende farklı bir algı oluşuyor neyse :)

Sen şu kocam beni hiç aramıyor konusuna ayyy benimki günde kırk kere araar gibi cevap yazanları diyorsun sanırım.
Ay yok onun derdi tecrübesi ile derde çare olmak değil başka bir şey canım :D

Bakış açısı kesinlikle,,,sihirli kelimeler bunlar, mesela geçen bir konuda arkadaşın annesine laga luga yapılmış, kişi diyor ki e açıklaması ne,mesela benim bakış açımda anneme yapılan laga luganın açıklaması falan olamaz gelir bin türlü özür dilersin o olur

Burada kimse benim adımı soyadımı bilmiyor, çevremi bilmiyor o yüzden karakterimi gizlemiyorum. Olmayan şeyleri anlatmıyorum zaten yönetim tarafından bilindiği için yalan hayat uydursam bir gün ''Hopp neler neler diyorsun ama aslında busun bilmiyor muyuz?'' deseler kalırım öyle.
Bekara karı boşamak kolay demişler ama ben sadece şiddet görmüş, kocası ruh hastası psikopat olanlar, kayınvalidesi yüzünden evliliği cehenneme dönmüşlere, ana kuzuluğunda çığır açmışlara ve aldatmış kocalarla evli olanlara boşan dedim. Kimse burada başkasının boşanmasından mutluluk duyacak değil sonuçta.

Back