Bende seyi merak ediyorum.cogu kadin hep bi genelleme yapar "Erkeklerin % 90 i aldatir" diye ama kendi kocalarina gledi mi assssla oyle bir sey yapmaz. O yorumu yapan uyeleri kocalari o kadar cok seviyordur kii fiyuuu yoktur boyle bir ask.
E mubarek hani %90 i aldatiyordu? Bi senin kocan mi %10 luk dilimde.
Simdi bende herkes demeyim , genelde gordugum yorumlar hep boyle
Ha bide seye hastayim bir olay olmustur, olumsuzdur konu sahibi buna ragmen esini sevdigini soyler bizim entelektuel kk kadinlarimiz hemen baslar "Ben boylesi durumda aninda sogurdum sen sevmekten bahsediyosoon"
Yahu bu sevgi denilen duygu bu kadar hafif mi ki hemem bitsin? Ha sogumak,affetmemek, kirilmak, kizmak ayri ama sevmemek nasi aninda olabiliyor arkadas aklim almiyor
Ha bak bide sey vardir "Ne uzuluyorsun canim? Bosver git uzulem degmez" He tamam sen.dedin diye uzulmeyecek konu sahibi
Seye de bayiliyorum mesela.bi tavsiye isterler hep hep hep " kurslara git, seminerlere katil, sinemsya tiyatroya git, puzzle yap, arkadaslarinla.kahve icmeye git" . Baska vercek tavsiye kalmadi cunku
O yuzden ne zaman tavsiyeli bir konu gorsem aklima direk "kurs" ve " seminer" ikilsii gelir
Ve son olarak "Bilenler bilir...."