Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Zamanında çok art niyetli kötü ruhlu üyeler vardı çete gibi saldırıya geçiyorlardı kazen bir güzel temizlik yaptı halen kötü niyetli ortalığı birbirine katan üyeler varsa hemen onları atar ki özel mesajlarda okuna biliyor hiç bir şey gizli kalmıyor

kaç gündür aynı şeyi düşünüyorum. çok güzel bir konuya değinmişsiniz.
birçok kez konu açmak istememe rağmen sırf bu yüzden açmadım.
genelde yorumu yazana çok dikkat etmem ama aklımda kalan bazı sivri üyeler var, üstüne alınan alınsın özellikle avatarlarından aklımda kalan eski üyeler, öyle küt küt öyle acımasız öyle kibirli yorumları var ki.
tam tersi çok beğendiğim, dikkate aldığım üyelerde var. fazla yorum yazmasam, konu açmasam da, üyelik tarihimden önce burayı okurdum.
genelde kimden nasıl yaklaşım olacak tahmin edebiliyorum.

Ben çektim siz de çekin mantığı ile yaklaşırsanız daha çok çekersiniz

Şu konudan şunu da çıkaranı gördüm ya tam oldu..

Aman ben çektim kimse çekmesin yahu..

Ben şunu merak ettim çekmiyorsa açık açık gelsin evet hiç çekmiyorum ben, ne mutlu darısı başına desinler.

Ama dürüst olsunlar.
Çatlatırcasına yorumları ile akıllarda kalıp da şu konu altına ayy dertsiz kim var be diye çemkirmesinler diyorum

Bu konudan okuyup anladığım kadarıyla sert yorumları sebebiyle şikayet edilenlerden "ünlü üyeler" olarak bahsediliyor. Demek ki ün yapmak için kötü davranmak gerekiyor. Aşk olsun, ben de sert olucam artık

Neyse vazgeçtim. Daha doğru düzgün tavır bile yapamıyorum, aşk olsun falan diyorum. Kk hayatıma kibar ve ünsüz olarak devam edeceğim.

Ne güzel söylediniz hele bi de atarlı üyeler yok mu her konuya sinirini kusan empatiden yoksun bende onlara hayret ediyorum :)) bu kadar sinir bünyeye zarar anacım diyesim geliyor

Belki empatiden yoksun değildir,empati ne demek aynı koşullarda o kişinin yerine kendini koymak değil mi, belki o kişi empati yaptığında kendi vereceği tepkiyi yazıyordur, olamaz mı

Dediğin olayda tabiki doğru. Ama mesela kadının kocası çok ters kadın çıkmazda bir anlık gaflet konu açıyor. Sonra belli kocası ile arası düzeliyor burda bir konuda eşiyle sorun yaşayan birine fikir veriyor sert konuşacak oluyor. Hemen eski konudan vuruluyor. Bende 1 ay önce eşimle çok büyük sorun yaşadım buraya da yazdım. Ama şu an çok iyiyiz. Zaten bu ikinci üyelik alıp konu açanlardan çok fena şüphe duyuyorum o yüzden.

Evet onlar kim bilir kimler..
İçim dışım hep bir anacım
Bir 2. üyelik almak gelmedi aklıma..

Mesela bambaşka bir konu konuşulurken, bir üyeye başka bir üyeye sen zaten göğüslerini de yaptırmışsın gibi birsey söylemişti, bunun gibi şeylere ben de karşıyım, ama.mesela ben şimdi kocam beni dövüyooo sövüyoo ama seviyoooom boşan demeyin diye konu açsam bana ne dersiniz

Derdi olmayan insan yoktur herkesin öyle ya da böyle derdi var .
Bazıları sadece kendini mükemmel çok mutlu göstermeye çalışıyo=)

Yani sanal manal arkadaşım ben burda kim varsa değer veriyorum. Derdimi açarken dertleşmek için. Normalde Etrafımda dert anlatmayı paylaşmayı seven biri değilim. Sabaha kadar salya sümük ağlar sabah duşumu alır makyajımı yaparım çıkarım dışarı. Hatta bazı şeyler varki onları buraya bile yazmam. Daha geçen gün üstten süpürerek anlattım ama merak eden iki üyeye özelden yazdım. Buda benim Karakterim. Ben ciddiye alıyorum. Ciddiye almasam zaten girmem ne gereği var derim.

BDV'de ters yorum iyi karşılanmaz, ben de iyi karşılamam; zaman zaman yapıp sonrasında ya neden yazdım ki dediğim de olmuştur.
BDV zaten dert yeri, büyük küçük bir şeyleri dert etmiş birine höt höt konuşmanın alemi yok. Bir de bazıları sivri dilli olmakla patavatsızlığı karıştırıyor. Nickini hatırlamıyorum ama belki bir iki sene önceki bir konumda üyenin biri bana yalancı damgası vurmuştu saçma sapan. O an dedim böyleleriyle uğraşılmaz, yememiş içmemiş kendi kendine çıkarım yapmış üstelik tamamen yanlış ve inatla suçlayıcı konuşmalara girmişti deli gibi de savunmuştu. Bunun dışında da zaman zaman atıştığım kişiler oldu ama önemsemedim, kin tutmadım. Yalnız o üyenin tarzı inanılmaz itici gelmişti zannedersin Kadırgalı Aysel, buralar ondan sorulur

Ben aldatmayacak erkeğe vallahi inanmam billahi inanmam. Uğraş bakalım 1 yıl 2 yıl, en düzgün adamı bile yoldan çıkartırsın. En anaç kadının bile aklını karıştırırsın. Bunun karakterle alakası yok insanoğluyuz biz doğamızla alakalı. Aldatmaz belki ama kafası karışır, aklına düşer. Nedense ''Ben kocamdan çok eminimmm asllaaa yapmazzz benim kocişiieeem'' diyen kadınları aldatılmış görüyorum hep. ''Ondan hiç beklemezdim'' ''O böyle bir adam değildi'' diye başlıyor cümleler hep. O mükemmel kocişler KK'dakilerin kocaları oluyor nedense, mükemmel koca nüfusunu kk hanımlarının eşleri oluşturuyor.
O kurslara ben de hastayım ya, her sorunu çözüyorlar maşallah.
Psikologlar acının bastırılması taraftarı değil. Tam tersine, yaşanmalı ve tüketilmeli. Ne kadar çok bastırırsan kurtulman o kadar uzun sürer.
Sürüneceksin, ağlayacaksın, yırtınacaksın, kendinle yalnız kalıp acını hissedeceksin, sonra geçecek ve hayatına devam edeceksin. ''Hiç düşünme canım aklına getirme, kurslara katıl'' cümlelerini okudukça ekran başına puhahahaha oluyorum yeminle. Kolun kırılsa ''Ayyy kurslara git!'' diyecek tıynette insan yoksa kk'da ben de bir şey bilmiyorum. O derece otomatiğe bağlamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…