- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ben çektim siz de çekin mantığı ile yaklaşırsanız daha çok çekersiniz
Ne güzel söylediniz hele bi de atarlı üyeler yok mu her konuya sinirini kusan empatiden yoksun bende onlara hayret ediyorum :)) bu kadar sinir bünyeye zarar anacım diyesim geliyor
Dediğin olayda tabiki doğru. Ama mesela kadının kocası çok ters kadın çıkmazda bir anlık gaflet konu açıyor. Sonra belli kocası ile arası düzeliyor burda bir konuda eşiyle sorun yaşayan birine fikir veriyor sert konuşacak oluyor. Hemen eski konudan vuruluyor. Bende 1 ay önce eşimle çok büyük sorun yaşadım buraya da yazdım. Ama şu an çok iyiyiz. Zaten bu ikinci üyelik alıp konu açanlardan çok fena şüphe duyuyorum o yüzden.Ama.o hak verilesi birsey,insan tutarlı ve inandırıcı olmalı ki yorumu ciddiye alınsın,atıyorum benim konum var evli biriyle beraberim ama başkasının konusunda ahlak satıyorum,ya da kendim dayak yiyip oturuyorum başkasına boşan diyorum,e sen niye bosanmıyosun demez mi okuyan
Dediğin olayda tabiki doğru. Ama mesela kadının kocası çok ters kadın çıkmazda bir anlık gaflet konu açıyor. Sonra belli kocası ile arası düzeliyor burda bir konuda eşiyle sorun yaşayan birine fikir veriyor sert konuşacak oluyor. Hemen eski konudan vuruluyor. Bende 1 ay önce eşimle çok büyük sorun yaşadım buraya da yazdım. Ama şu an çok iyiyiz. Zaten bu ikinci üyelik alıp konu açanlardan çok fena şüphe duyuyorum o yüzden.
Dediğin olayda tabiki doğru. Ama mesela kadının kocası çok ters kadın çıkmazda bir anlık gaflet konu açıyor. Sonra belli kocası ile arası düzeliyor burda bir konuda eşiyle sorun yaşayan birine fikir veriyor sert konuşacak oluyor. Hemen eski konudan vuruluyor. Bende 1 ay önce eşimle çok büyük sorun yaşadım buraya da yazdım. Ama şu an çok iyiyiz. Zaten bu ikinci üyelik alıp konu açanlardan çok fena şüphe duyuyorum o yüzden.
Öyle bi yazmışsınız ki....yani hiç mutlu olan olamazmış gibi...dedikleriniz de vardır elbette
Evet onlar kim bilir kimler..
İçim dışım hep bir anacım
Bir 2. üyelik almak gelmedi aklıma..
Yani sanal manal arkadaşım ben burda kim varsa değer veriyorum. Derdimi açarken dertleşmek için. Normalde Etrafımda dert anlatmayı paylaşmayı seven biri değilim. Sabaha kadar salya sümük ağlar sabah duşumu alır makyajımı yaparım çıkarım dışarı. Hatta bazı şeyler varki onları buraya bile yazmam. Daha geçen gün üstten süpürerek anlattım ama merak eden iki üyeye özelden yazdım. Buda benim Karakterim. Ben ciddiye alıyorum. Ciddiye almasam zaten girmem ne gereği var derim.Kişi kendi kalitesini belli eder der geçerim.
Beni benim derdimle, eski paylaşımımla vuracak birini ciddiye almam şahsen.
Ben de denk geldim böyle bir kaç acımasızlığa, gerek yok.
Ama kimseye incitici yorumlar yapmadığım için böyle rahat paylaşıyorum belki.
Şimdi işi gücü ona buna saldırmak olan bir üye kendisini sağlama almak amaçlı kaçar konu açmaktan elbette doğru bak
evet tam olarak bundan bahsediyorum işteSen şu kocam beni hiç aramıyor konusuna ayyy benimki günde kırk kere araar gibi cevap yazanları diyorsun sanırım.
Ay yok onun derdi tecrübesi ile derde çare olmak değil başka bir şey canım
Sende Şüpheliler arasındasın. Bukadar olmaz arkadaşım hiçmi inine çomak sokan olmaz insanın. Valla nazarım değecek2.üyelik bana da ters bir de nick degistirmek, kim kimdir hep karıştı
Eee kabul etmiyorsunuz öyle olan yoktur diyorsunuz...ben de neden olmasın dıyorumİşte mutlu olan olabilir neden olmasın.
Gelsin desin ki aynen öyle musmutluyum.
Allah sana da nasip etsin desin.
Kötü mü olur? :)
Ben aldatmayacak erkeğe vallahi inanmam billahi inanmam. Uğraş bakalım 1 yıl 2 yıl, en düzgün adamı bile yoldan çıkartırsın. En anaç kadının bile aklını karıştırırsın. Bunun karakterle alakası yok insanoğluyuz biz doğamızla alakalı. Aldatmaz belki ama kafası karışır, aklına düşer. Nedense ''Ben kocamdan çok eminimmm asllaaa yapmazzz benim kocişiieeem'' diyen kadınları aldatılmış görüyorum hep. ''Ondan hiç beklemezdim'' ''O böyle bir adam değildi'' diye başlıyor cümleler hep. O mükemmel kocişler KK'dakilerin kocaları oluyor nedense, mükemmel koca nüfusunu kk hanımlarının eşleri oluşturuyor.Bende seyi merak ediyorum.cogu kadin hep bi genelleme yapar "Erkeklerin % 90 i aldatir" diye ama kendi kocalarina gledi mi assssla oyle bir sey yapmaz. O yorumu yapan uyeleri kocalari o kadar cok seviyordur kii fiyuuu yoktur boyle bir ask.
E mubarek hani %90 i aldatiyordu? Bi senin kocan mi %10 luk dilimde.
Simdi bende herkes demeyim , genelde gordugum yorumlar hep boyle
Ha bide seye hastayim bir olay olmustur, olumsuzdur konu sahibi buna ragmen esini sevdigini soyler bizim entelektuel kk kadinlarimiz hemen baslar "Ben boylesi durumda aninda sogurdum sen sevmekten bahsediyosoon"
Yahu bu sevgi denilen duygu bu kadar hafif mi ki hemem bitsin? Ha sogumak,affetmemek, kirilmak, kizmak ayri ama sevmemek nasi aninda olabiliyor arkadas aklim almiyor
Ha bak bide sey vardir "Ne uzuluyorsun canim? Bosver git uzulem degmez" He tamam sen.dedin diye uzulmeyecek konu sahibi
Seye de bayiliyorum mesela.bi tavsiye isterler hep hep hep " kurslara git, seminerlere katil, sinemsya tiyatroya git, puzzle yap, arkadaslarinla.kahve icmeye git" . Baska vercek tavsiye kalmadi cunku
O yuzden ne zaman tavsiyeli bir konu gorsem aklima direk "kurs" ve " seminer" ikilsii gelir
Ve son olarak "Bilenler bilir...."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?