Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Sen bittin arkadaşım

Şaka bir yana ben kalıbımı basarım gibi iddialı konuşmuyorum.

Özünde gerçekten çok dört dörtlüğe yakın hayatı olanlar vardır.
Ne mutlu Allah hepimize nasip etsin.

Ama bazılarının da aslında başkalarının mutsuzluklarından böyle beslendiklerine emin oldum bugün..

Sende haklısın umarım tez zamanda beyaz atlı prensine kavuşursun

O konuda haklısınız, mesela ben de pek ciddiye almam aslında burayı ama gelip burada milletin derdiyle dalga geçmiyorum. Ciddiye alıp almama durumu yerine göre olmalı bence. Benim de bazı konularda özelden fikir aldığım insanlar var ve onlar benim için değerli mesela. İşte neye göre ciddi neye göre savruk olmayı ayarlamak lazım. Siz o üyelerden bahsedince aklıma direkt olarak ciddiye almama durumu geldi ama bir konu hakkında yapılan yorumların geneline bakmak lazım tabi, 10 kişi içinde bir kişi "boşan gitsin" demişse o boşanma önerisi pek yerinde bir öneri değildir bence.

Bana göre boşan gitsin acımasız bir öneri değil.
Bu konuyu bunu eleştirmek için açmadım.

O kadar farklı acımasız yorumlar okuyorum ki boşan güzel bir söz gibi geliyor artık :)

Bana göre boşan gitsin acımasız bir öneri değil.
Bu konuyu bunu eleştirmek için açmadım.

O kadar farklı acımasız yorumlar okuyorum ki boşan güzel bir söz gibi geliyor artık :)
Valla benim aklıma ilk olarak boşan gitsin önerisi üzerinden yürümek geldi. :)
Bir de troll dedikleri hesaplar oluyor ya hani, onlardan da vardır mutlaka burada ve bu tarz troll hesaplar yapıyor olabilir öyle yorumları. Hepsini kastetmiyorum tabi.

Tamam abi daha da kursa git, okulunu bitir de edemeyeceği. Otur evinde yemek ye obez ol, bunalımlardan bunalım begen, kocan gelince de daha beter sicrayin birbirinize diyeceğiz. Durun su smileyi da koyayim madem bakın bu smileyi tehlikelidir he gergin ortamlarda koyarsaniz kavga çıkarır. Bdvye giriş 102 de benden.

Evli değilim, çok büyük sıkıntım yok şükür. Olunca buraya gelir açar mıyım bilmem. Ama burada danışacağım kişiler kesinlikle var. Aldatılma, şiddet, psikolojik şiddet gibi şeylerde biraz sert şeyler yazıyor olabilirim. Ama asla hakaret, aşağılamak gibi şeyler yapmam, kimsenin haddi değil. Herkes yerini bilmeli. Çünkü asla tahammülüm yok bir kadının kadınlık onurunun çiğnenmesine. Ama evet burada bazı kadınlarımızı anlamakta bende güçlük çekiyorum.
Özellikle birilerine iğne batırmak, laf sokmak için buradalar sanki. Bu şekilde mi mutlu oluyorlar acaba.

Geçtiğimiz gecelerde bir üye bizi tehdit etmişti bildin mi? Size beddua edicem şimdi diye, hatta birine etmişte tarumar olmuş.
Ne acı ki istediği yorumları alamayınca çirkinleşti.

2 yıl önceden husumeti varmış zaten kadesaya. 2 yıl saklamış videoyu kadın. Ürperdim valla.

Sonradan saklamasına gerek yok çocukların adını yazınca video çıkıyor nette hemen dediler.
Yanlış mı okudum ben acaba?

Aslında burada böyle isim falan paylaşmamaya dikkat etmek lazım dedik sonra..

Çok güldüm sayende Allah da seni güldürsün

Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize...
Hep evlilik üzerinden gitmissin herkes evli degilki burada.

Bu siteye üye olmak için evli olmak mı gerek onu anlamadım. Aslında biraz da üstüme alındım. 2 3 günden beri kullanıyorum bu siteyi gayet samimi konular okudum samimice de cevap verdim bi kacına. 5 parmagin bile 5i bir degilken sen istiyorsun ki herkes kv kp lafı yesin görümceden eltiden ceksin. Herseyden önce Allah iyi insanlarla karsılastırsın fakat ileriyi önceden görüp, kalbinden önce mantıgıyla hareket eden insanlar var dunyada, iyiki varlar. Kadın yazmış cok seviyorum ama kv doldurdu caktı tokati. Ne diyelim kocandır döver mi diyelim. Yok eltisi demis ki sen beni kiskandin doguramiyorsun. ( Bak haspama bak) Ne diyelim cahilligine ver mi diyelim? Ben anlamadım bu işi

Bdvde bi kere gerçekten eşimle ilgili konu açtım. şimdiki kafa olsa onu da sormazdım. Kendim çözerdim. Ama bdvdeki konular genelde ya dert edilcek cinsten değiller. Ya da çoooook büyük sorunlar karşındaki farkında değil patlıyosun. Herkes karşısındakini kendi hayatına değer yargılarına göre eleştiriyor.

Bir de akıl var mantık var. Bdvye yazacağım şey gerçekten içinden çıkamadığım bir problem olmalı 3. Göze ihtiyaç duyacağım konular olmalı.çok fazla problemim var. Eşimle ailelerle ilgili. Ama ben arkadaşlarıma bile anlatmam. Anlatacağım şeyler genelde eşimi ailesini veya ailemi kötü durumda bırakmayacak dertler olur. Ben onları başkalarına kötülemeyi sevmiyorum..

Sonradan saklamasına gerek yok çocukların adını yazınca video çıkıyor nette hemen dediler.
Yanlış mı okudum ben acaba?

Aslında burada böyle isim falan paylaşmamaya dikkat etmek lazım dedik sonra..
Evet canım Haklısın öyleymiş. Ama dediğim gibi eskiden beri takıkmış kadesa ve bir kaç kişiye.

Benim de var burada reelde görüştüğüm Arkadaşlarım ama böylesinden Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…