• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Aslında bahsettiğim yorumlar akıl vermekten çok ayar vermek şeklinde :)

Hoş olmayan bu..
Bir gör, iki gör, üç gör insan diyor acaba bu kimdir neyin nesidir ve bakıyor yok canım burada paylaşılan artık özel olmaktan çıkar bir yerde :KK66:

Ayar mı verir akıl mı verir bilemem. Haddi aşıyosa kib butonu var. Rahatsız ediciyse gözardı et seçeneği var. Bu kadar basit. He eğer böyle gözüme batan biri olsaydı, arkadaşım senin sıkıntın ne diye gider kendisine sorarım.

Herkesin bir sapığı var kadese'ninde varmış demek aslında her kimse onu cezalandırmalı özel hayatını ifşa etmek ciddi bir suçtur

Elbette öyleleri var, bişey yokken durup dururken sataşan üyeler. Onları gözardı edeceksin başka çaresi yok, bende konu açtığımda cok eleştirildiğim oldu ama hic carlamadım cünkü konuyu ben açtım dolaylısıyla herkesin yorum yapmasını ben istemiş oluyorum, bunuda unutmamak lazım :KK66:

Ne var biliyor musun direk göz ardı edebilirsen ne hoş.
Hiç sinirin yıpranmıyordur falan. Tabi sorun değil.

Hatırlıyorum zaten az ban almışımdır.
Biri buydu. Bana gereksiz sataşan bir üyeye cevap yazmış olmam.
Huyumdur da kolay kolay susamam..

Hani onu sessizce kendi haline bırakmışsam çok iyi bir ruh halindeyim demektir şaşılacak şey hatta :)

Hem de üslubum gayet güzeldi bana göre ona karşı fazla kibardım hatta.

Yoktan yere kötü üslup diye ban yedim iyi mi?

Ne hakları var buna diye sinir oluyorum elimde değil..

Evet hanımlar.
Az evvel tekrar oldu da o sebeple merak ettim düşüncelerinizi.

Bazı üyeler var dikkatimi çeken..
Yorumlar genelde aynı..
Belli üyelere evliliğinin tutulacak tarafı yok, kocandan hayır gelmez.
Boşanmaya cesaretin yok sıkıldık dertlerinden modunda yazıyorlar..

Hani merak ediyorum, öyle bir yazıyorlar ki dört dörtlük kocayı
( ki ben varlıklarına inanmıyorum kendilerinin :) ) alıp oturmuşlar sanırsın. Hiç eşinin ailesinden de çekmemiş.

Ufacık tartışma yaşayıp bile içine dert edinmemiş.
Mis gibi evlilik yapmış, bacak bacak üstüne atıp yazıyor yorumları diye hayal ediyorum.

Sonra merak ediyorum bu üyelerin gerçekten mi hiç dertleri olmuyor?
İnsanız yahu diyorum. Yani gerçekten nasıl?

Hadi kocan tadından yenmez be yavrum kv derdi de mi çekmiyorsun?

Ya da bugün çok güzel her şey başlarda da dalgalanmalarınız olmadı mı?

Görümcen, eltin de mi yok?

Senin ailenden biri de mi evliliğini olumsuz etkilemiyor?

Yoksa sen mi çok rahatsın, pek takmaz mısın bir şeyleri?

Ya da dertler derya ama burada mı paylaşmamaya yeminlisin?

Bir giriyorum profiline.

Yalan yok merak ediyorum bir dert arıyorum en basitinden.

Bdvde tek bir konusu yok..

Mesajlar 10 bine dayanmış hatta kimi aşmış..

Cidden var mı dört dörtlük koca, dört dörtlük evlilik?

Ne bileyim bana tuhaf geliyor.

Hayat bu kadar kolay olmamalı..

Benim için hiç kolay olmadı da.:KK14:
Teşekkür ederim beni bu kadar iyi anlattığın için ;) 33 yıllık hayatım 13 yıllık evliliğim hep dertle geçti.
Hayranım boşan hemen diyenlere anam bir ben mi boşanmadım bilemedim.
Şu kk da kimseye boşan da diyemedim de içimde kaldı be :D
Tövbe tövbe

k
Toliş seviyorum seni he uzaktan uzaktan bil :KK70:

Bu arada yav ben de boşan timinden biriyim emme etmeyin eylemeyin, kocam bana çikilatalı gofret almadı diyen kadına boşan mı dedik? Yav her gün hakaret yiyen, dayak yiyen, geçinemeyen insanlara boşan diyoruz biz. Yav gören de buraya açılan konuların hepsinden çiçekler fışkırıyor da biz solduruyoruz sanacak he! Bir bellemişsiniz en ufak şeyde boşan diyollaaaa diye. Kimse en ufak şeyde boşan falan demiyor, uyanın ya hu, biz size ne ettik? Madem o kadar ufak sorun neden bdvye taşınacak kadar büyümüş? Valla konuların yüzde 90'ı adenin dediği gibi berbat aile ve eş profili ile dolu. Nadiren saçma ve gereksiz kapris içeren konu var cidden de.
Edit: Buna rağmen verdiğimiz tavsiyeleri beğenmiyorsanız da yapacak bir şey yok. Göz ardı ediverin. He bu arada buradaki kimse başka bir üyeye yorum yapmak, derdiyle uğraşmak, tavsiye vermek zorunda değil. Zaman ayırıp görüşünü bildiriyorsa küfür hariç teşekkür et geç. Bu da senin asaletindendir. Ehehehe ne saçma tavsiyeler veriyorlar diye gülmek bundan da beterdir.
Madem öyle siz daha mükemmel yorumlar yapıverin, biz de okuyalım.

ahaha çikilatalı gofret almadı o yüzden boşan diyoruz :KK70:
yani kadınlar da adam evlilik yıl dönümümüzü unuttu bana bir çorap dahi alıp gelmedi çok üzgünüm konusu açmıyor ki
biz de onlara boşan o heriften bir cacık olmaz yazmıyoruz ki
büyük ihtimalle bana hitaben konu açan olmadı popüler üye değilimdir:KK70:
ama bu boşan diyenlere de hak vermek lazım
çoğu çözümsüz konuya yazıyorlar
benim tek uyuz olup bir konu sahibine yardırdığım konu şuydu
kaynanası annesi kendindeyken gelip popüler deyimle kocasını dolduruyor bu dayak yiyor adam annesini evden kovuyor yetmiyor torunu annesinin kucağındayken kadına tokat atıyor
bu da boşan diyen bir üyeye ne yapacağım boşanacağımda merdiven mi sileceğim yazıyor orada koptuydum sanırım gerisini çok net hatırlamıyorum konularda olanları
ben çoğu üyeye yazdığımı unutuyorum bir gün bir üyenin yorumunu on defa beğenesim geliyor bir gün başka bir şey yazıyor bu nasıl yorum falan oluyorum
bana göre de öyle olmalı sonuçta forum burası :anneadayı:
ama konu sahiplerini ezikleyenlere , kendilerinin ne kadar mükemmel bir hayata sahip olduklarına yazanlara (mesela kadın orada yazmış kocam bana haçlık vermiyor diye bu cevap yazmış aaa olur mu benim ki bana günde 100 lira bırakır öyle gider diye atıyorum bu arada :KK50:) , derdi küçük görenlere ben de sevmiyorum orası ayrı

Ne var biliyor musun direk göz ardı edebilirsen ne hoş.
Hiç sinirin yıpranmıyordur falan. Tabi sorun değil.

Hatırlıyorum zaten az ban almışımdır.
Biri buydu. Bana gereksiz sataşan bir üyeye cevap yazmış olmam.
Huyumdur da kolay kolay susamam..

Hani onu sessizce kendi haline bırakmışsam çok iyi bir ruh halindeyim demektir şaşılacak şey hatta :)

Hem de üslubum gayet güzeldi bana göre ona karşı fazla kibardım hatta.

Yoktan yere kötü üslub diye ban yedim iyi mi?

Ne hakları var buna diye sinir oluyorum elimde değil..
Dogru diyorsun, bazen benimde ondan dolayı ban yediğim oldu. Sivri dilliyim ama asla hakaret etmem, sırf susmadıgım icin banlandım. Bazı üyeler varki her sert çıkışta o üye banlansın istiyor, gıcık oldukları üyeler var resmen banlanması icin ugrasıyorlar. Sert ama dogru yorumlar daha verimli değilmi, herkesten canım cicim aşkım böceğim gibi yorumlar beklemek cok gereksiz bana göre

1 senedir üyeyim, derdim çok ama konu açmadım hiç. Yazılacak bir tarafı olmadığından mıdır bilemedim, şuan okula gidiyorum otobüste tutamadım kendimi ağlıyorum ezikler gibi mesela, yanımda kağıt mendil de yok, bi centilmen çıkarıp uzatsa ah işte hayatım boyunca beklediğim erkek deyip romantizme yelken açsak filan, sıdıka'dan inciler gibi oldu farkındayım. Oof off. :KK61:

Teşekkür ederim beni bu kadar iyi anlattığın için :KK66: 33 yıllık hayatım 13 yıllık evliliğim hep dertle geçti.
Hayranım boşan hemen diyenlere anam bir ben mi boşanmadım bilemedim.
Şu kk da kimseye boşan da diyemedim de içimde kaldı be :KK70:
Tövbe tövbe
:KK60:

Kk dertli kadınların kendini avutma mekanı. Ben buna inanıyorum.
Asıl hayatta başlarına sürecek merhemleri yok
Özellikle herhangi bir konuda dertlenen üyelere;
***" benim kocişim/sevdicekim bitaneeğğ ayy bi daha sevesim geldi:KK68::KK68:"
**"ay benim hiç öyle dertlerim çok şükürler olsun:KK37:"

tarzı yorum yapan mesaj sahipleri kalıbımı basarım mutsuzluğun dibinde...

Dogru diyorsun, bazen benimde ondan dolayı ban yediğim oldu. Sivri dilliyim ama asla hakaret etmem, sırf susmadıgım icin banlandım. Bazı üyeler varki her sert çıkışta o üye banlansın istiyor, gıcık oldukları üyeler var resmen banlanması icin ugrasıyorlar. Sert ama dogru yorumlar daha verimli değilmi, herkesten canım cicim aşkım böceğim gibi yorumlar beklemek cok gereksiz bana göre

Yapıcı, içi dolu sert yorumları severim.

Aşkım, böceğimlik konu olmaz bdvde pek.

Onu annesiyle anlaşamama derdi olan birine yazarsın anca.. :)

Ama yani hadi gel de sana dalalım biraz da böyle rahatlayalım modunda
adeta şöyle

tumblr_mn0f50Kla71r9wib0o1_500.gif

pusuda bekleyen üyeler var :)

Muhtemelen burası sanal ortam olduğu için pek ciddiye almıyorlardır. Neticede burası yazıp rahatlama platformu, istediğini de yazar isteyen. Çok kafanıza takmayın.

Kk dertli kadınların kendini avutma mekanı. Ben buna inanıyorum.
Asıl hayatta başlarına sürecek merhemleri yok
Özellikle herhangi bir konuda dertlenen üyelere;
***" benim kocişim/sevdicekim bitaneeğğ ayy bi daha sevesim geldi:KK68::KK68:"
**"ay benim hiç öyle dertlerim çok şükürler olsun:KK37:"

tarzı yorum yapan mesaj sahipleri kalıbımı basarım mutsuzluğun dibinde...

:63::63: beni bide tanıyosun yani :63:

Ben de destek olması gerekirken hunharca eleştiren üyeleri anlamıyorum.
Dediğiniz gibi sanki hiç sorunları yok, empati yapmak yerine
Sadece yıkıcı eleştirici yapıyorlar devamlı
Sanırım böyle tatmin olan çok üye var burda
Bazı yorumları görünce ağzım açık kalıyor
O kadar bariz ki kalp kırmak ve aşağılayarak tatmin olmak için yazıldığı
Ne diycemi bilemiyorum

O değil de millette de ne taş varmış 30 sayfa kamuya açık dedikodu cikti:KK53: tas derken etekteki he, atilan degil simdi kizmasinlar bana da

Aynenn hahahah :D

Muhtemelen burası sanal ortam olduğu için pek ciddiye almıyorlardır. Neticede burası yazıp rahatlama platformu, istediğini de yazar isteyen. Çok kafanıza takmayın.

Ama burada intihardan bahseden üyeler bile okuyoruz.

Ciddi depresyon yaşayan insanlar buradan bir olumlu cümle duymaya açken, sanal ortam
diyerek bu kadar savruk olmanın kimseye faydası yok.

Yok dediğim gibi ihtiyaç eğlence, geyikse onun bölümü de var.

Bir yorum bazen iç ferahlatır, bir yorum da nelere sebep olur bilemeyiz.

Back