• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Ağlayacak olsam ben konu açmam zaten.
Bir kaç geyikçi, insanları stres topu gören üye için aklı başında o kadar kadını yabana atmam.

Seviyorum buradan gelen farklı bakış açılarını genel olarak.
Genele bakarak da konu açmaktan vazgeçmiyorum.

Benim kızdığım hiç bir yorumunda hayatından bir gerçeklik, bir duygu olmaz mı?
Hep mi amacın taşlamak olur?

Geyik bölümü yetmiyor da derdi olan insanların canını yakmaya kadar niye uzanıyorsun?
Gerek yok anlatabiliyor muyum?

Bakın ben sert yorumları anlayabilirim.
Yapıcı, faydalı sert var bir de sataşmalı kırıcı sertler var..
Yanlış anladın tatlım onu sana yazmadım, hayatımda ilk kez beddua duyuyorumda ben daha onunla meşguldüm. Bazıları konu acıyor, üslubu cirkinmi çirkin, yazısı kötü, noktalama işaretleri yok vs. Eleştirince veryansın ediyorlar, ondan bahsediyordum yani senin konunun hic alakası yok, senin konuna diğer yorumumda cevap vermiştim zaten :KK50:

Hiç derdi yokmuşcasına millete kırıcı yorumlarıyla dikkat çekip bdvde bir konusu olmayan bilmem kaçbin mesajlı, kaç yıllık üye gelip bu konu altına evet derdim yok çok şükür demek yerine yine sataşarak ayy dertsiz insan mı var be edasıyla yazarsa
rahatsız olurum evet.

Oldum. Oluyorum.

Rol kesmek isteyen bdvde gezmesin daha uygun kategoriler bulsun kendine.
İnsanların dertleri üzerinden keyif yapmasınlar.

Siz neden rahatsız oldunuz bu rahatsızlığımdan?
Siz neden rahatsiz olduysaniz bende ondan oldum..
Baska derdiniz yok dusunup bunumu dert yapip actiniz kendinize..
Kac bin kisi var burda..sizin bu mesajinizlami hizaya girecek herkes.

Bosversenize kim ne yapiyorsa yapsin

İhtimaller;

1-Bazı insanlar inanılmaz içten pazarlıklıdırlar ve etrafa karşı sürekli oynarlar,doğal olarak onlardan burda da var.

2-Burası sanal platform olduğundan,olmak istediği kişi imajını yorumlarıyla çizerek,kendi dünyalarını yaratıyorlar.Milleti aşağılarken kocasından dayak yiyor mesela belki..

3-Evet biz bir ortadoğu ülkesiyiz.Evet ülkenin büyük bir çoğu hala anadolu kafasında.Ama belli bir kesim asla ilişkisine aileleri dahil etmiyor. ve böyle bir aile yapısıyla yaşamıyor.Ben de onlardan biriyim mesela ama bunu yapabilmek için aynı seviyede bir erkek bulmak gerekiyor.dokayısıyla kaynana bilmemne derdi olmuyor..Ama hayatta dert demek koca ve kaynana demek değil.işin,okulun,sağlığın,sosyal hayatın herşeyin dert olabilir.ve derdi olmayan insan yoktur.

4-Derdini konu olarak açmıyor,çünkü kendisini burda yorum yapacak kişilerden çok daha akıllı ve içgörülü buluyor.

5-Millete saldırıp,gerçek hayattaki ezikliğinin acısını burda çıkarmaktan konu açmaya vakit olmuyor :)

Yasak öyle bişey yok canım ama mesela biri ana avrat lüfür ediyor veya kötü resimler koyuypr diyelim o konular uçuyor hemen ama kimsenin eski konusu silinmez :KK66:

Ben de böyle biliyorum ama bir ara bir konuyu çok net hatırlıyorum.
Öyle küfürlü bir şey yoktu sonradan karışmış mıdır bilmem de.

Sonra aynı konuya baktım üye profilinde görünmüyordu.
Komple kaldırılmıştı.

Neye göre silindi bilemem de..

Daha Kadesa'yı bile bulamadım mavi ekran vermeden ben kaçayım
Aslında çatır çatır yazandan korkmamak lazım, sinsi sinsi milletin gerçek adını çocuğunun videosunu arşivleyenler de varmış
Şaştım kaldım, başka işi mi yok ve de ne kadar kötü bi insan bu..
Aman ban yerim şimdi kapadım gagamı

Birazdan minik cadı uyanır
Biraz kestirsem iyi olacak

Herkese hayırlı geceler

Yanlış anladın tatlım onu sana yazmadım, hayatımda ilk kez beddua duyuyorumda ben daha onunla meşguldüm. Bazıları konu acıyor, üslubu cirkinmi çirkin, yazısı kötü, noktalama işaretleri yok vs. Eleştirince veryansın ediyorlar, ondan bahsediyordum yani senin konunun hic alakası yok, senin konuna diğer yorumumda cevap vermiştim zaten :KK50:

Beddua eden konu sahiplerine ben de kızıyorum evet.
Derdine üzülmeye de değmez.

Tam da bu gibi durumlarda kırıcı olabilirim ben de işte.

Yani etkiye tepki.

Ama ortada bir şey yokken girişmeye her daim hazır üyeler de sempatik gelmiyor haliyle canım ;)

Ben de boşan çekme köle misin ayrıl vb diyenlerdenim ama öyle konular varki bir insan kendine bunu niye layık görür cinsinden. Her türlü ihtimal vardır. Yalnız konuyu açan kişinin demekki bir derdi var ve konuyu açıyor. Ee bence bi insan sonuna kadar savaşıp dert üstüne dert edilmemeli bir kere geliyoruz şu dünyaya. Kendini seven insan daha mutlu daha enerjik ve daha güzel oluyor

Evet hanımlar.
Az evvel tekrar oldu da o sebeple merak ettim düşüncelerinizi.

Bazı üyeler var dikkatimi çeken..
Yorumlar genelde aynı..
Belli üyelere evliliğinin tutulacak tarafı yok, kocandan hayır gelmez.
Boşanmaya cesaretin yok sıkıldık dertlerinden modunda yazıyorlar..

Hani merak ediyorum, öyle bir yazıyorlar ki dört dörtlük kocayı
( ki ben varlıklarına inanmıyorum kendilerinin :) ) alıp oturmuşlar sanırsın. Hiç eşinin ailesinden de çekmemiş.

Ufacık tartışma yaşayıp bile içine dert edinmemiş.
Mis gibi evlilik yapmış, bacak bacak üstüne atıp yazıyor yorumları diye hayal ediyorum.

Sonra merak ediyorum bu üyelerin gerçekten mi hiç dertleri olmuyor?
İnsanız yahu diyorum. Yani gerçekten nasıl?

Hadi kocan tadından yenmez be yavrum kv derdi de mi çekmiyorsun?

Ya da bugün çok güzel her şey başlarda da dalgalanmalarınız olmadı mı?

Görümcen, eltin de mi yok?

Senin ailenden biri de mi evliliğini olumsuz etkilemiyor?

Yoksa sen mi çok rahatsın, pek takmaz mısın bir şeyleri?

Ya da dertler derya ama burada mı paylaşmamaya yeminlisin?

Bir giriyorum profiline.

Yalan yok merak ediyorum bir dert arıyorum en basitinden.

Bdvde tek bir konusu yok..

Mesajlar 10 bine dayanmış hatta kimi aşmış..

Cidden var mı dört dörtlük koca, dört dörtlük evlilik?

Ne bileyim bana tuhaf geliyor.

Hayat bu kadar kolay olmamalı..

Benim için hiç kolay olmadı da.:KK14:
Bende okudugum yorumlar arasinda insan kalbine sozgecirebilmeli platonik aşk yasamakta ne gibi yorumlara hayret ediyorum ben mi çok malım diye düşünüyorum :)

Siz neden rahatsiz olduysaniz bende ondan oldum..
Baska derdiniz yok dusunup bunumu dert yapip actiniz kendinize..
Kac bin kisi var burda..sizin bu mesajinizlami hizaya girecek herkes.

Bosversenize kim ne yapiyorsa yapsin

Yooo iyi ki açmışım bu konuyu.

Kimse hizaya gelmez mümkün değil öyle bir çabam yok zaten de bakış açım değişti ;)
Farklı yorumlar uyandırdı beni oldukça.
İyi oldu iyi..

Kimisi tanıdığına anlatır derdini, kimisi tanımadığı insanlara anlatarak rahatlatır kendini. Burda ona buna akıl veriyo diye kendisi de bdv müdavimi olmak zorunda değil hiç kimse. Bana burda verdiği akıl doğru mu değil mi ben ona bakarım, verdiği aklı kendi başına gelince uygulayıp uygulamaması onu bağlar beni değil. Dediği doğruysa doğrudur, değilse değil. Bu kadar. Kimsenin özeline de bakmam acaba bdv'de ne paylaşmış diye. Anlatır yada anlatmaz bu onun keyfi. Tavsiyesi doğru mu değil mi, önemli olan bu. Zaten buraya konu açan kişi tanımadığı bi üyeden aldığı cevabı akıl süzgecinden geçirmeden sazanlama atlayıp uygulayacaksa sorumluluğu da kendisi kaldırır, akıl aldığı kişi değil.

Kimisi tanıdığına anlatır derdini, kimisi tanımadığı insanlara anlatarak rahatlatır kendini. Burda ona buna akıl veriyo diye kendisi de bdv müdavimi olmak zorunda değil hiç kimse. Bana burda verdiği akıl doğru mu değil mi ben ona bakarım, verdiği aklı kendi başına gelince uygulayıp uygulamaması onu bağlar beni değil. Dediği doğruysa doğrudur, değilse değil. Bu kadar. Kimsenin özeline de bakmam acaba bdv'de ne paylaşmış diye. Anlatır yada anlatmaz bu onun keyfi. Tavsiyesi doğru mu değil mi, önemli olan bu. Zaten buraya konu açan kişi tanımadığı bi üyeden aldığı cevabı akıl süzgecinden geçirmeden sazanlama atlayıp uygulayacaksa sorumluluğu da kendisi kaldırır, akıl aldığı kişi değil.

Aslında bahsettiğim yorumlar akıl vermekten çok ayar vermek şeklinde :)

Hoş olmayan bu..
Bir gör, iki gör, üç gör insan diyor acaba bu kimdir neyin nesidir ve bakıyor yok canım burada paylaşılan artık özel olmaktan çıkar bir yerde ;)

Beddua eden konu sahiplerine ben de kızıyorum evet.
Derdine üzülmeye de değmez.

Tam da bu gibi durumlarda kırıcı olabilirim ben de işte.

Yani etkiye tepki.

Ama ortada bir şey yokken girişmeye her daim hazır üyeler de sempatik gelmiyor haliyle canım :KK66:
Elbette öyleleri var, bişey yokken durup dururken sataşan üyeler. Onları gözardı edeceksin başka çaresi yok, bende konu açtığımda cok eleştirildiğim oldu ama hic carlamadım cünkü konuyu ben açtım dolaylısıyla herkesin yorum yapmasını ben istemiş oluyorum, bunuda unutmamak lazım ;)

Bende bir kaynana var Allah canımı almasın evlere şenlik :KK53: Görümce desen kaynanadan beter.. Elti tatlı dilli ama arkamdan sinsi.. Napıyım.. Öyle kabul ettim onları.. Kaç yaşına gelmişler benmi değiştiricem.. Evimdeyim, kapımı kapatıyorum.. Eşimle mutluyum.. Hayatımdaki hiç bir şey dert sayılacak kadar dert etmiyorum.. Ama bir sorunuma çözüm bulamazsam açık açık sorarım..

Back