Gerçekten merak ediyorum..

Wooooowwwww iyi guzel hos bir paylasimdaa, insanin dunyasi sevdiklerile, deger verdikleriyle ve tabii ugrasi, yetenek vs anlam kazaniyor..

Hepsi hayatin ahengi..misal calisir insanoglu para kazanir,tek basina yedikten sonra benim icin o kazandigimin anlami yok..yada kazanirken ailemi ihmal ediyorsamda mantigi yok..

herkesin oncelikleri farkli, benim onceligim etrafimdaki sevdiklerim..onlarla varim onlar yoksa yokmuyum??olmasalar cok uzulurum evet ama yine ben olurumm, yokluklarinida imtahanim olarak değerlendiririm..velhasil burdada dünya gorusu giriyor devreye..derdi verene baglilik..tevekkul..herkese gore degisir tabii..

Son olarak bu derde su kadar saat uzulebilirim limiti koymakta ilginc bir sartlanma..

Gördüğü iki üç erkekle tüm erkekleri aynı kefeye koyan.
Burda gördüğü konularlada tüm kadınları aynı kefeye koyan.
Hayat tecrübesi sadece bulunduğu ortamla ve kitapla sınırlı olan arkadaş. Ben zibilyon tane kitap okudum, spor yapıyorum v.s ama dert edilicek mevzular varsa istemesemde kafam benimle geliyo ve ben dert etmeye devam ediyorum.
Bende yaklaşık 10 senedir sürekli erkeklerle muhatabım ama, gel gelelim kaynanasından yakınanıda gördüm ,
dedikodusunu yapanıda bence sizin birkaç tavsiyeye ihtiyacınız var .

Hayatı kitaplarda değil dışarıda tecrübe edersiniz, yaşadıkça tecrübe edersiniz.Ayrıca burası bdv den ibaret değil bilmem kaç tane herkesin ihtiyacı olan topikler var, sadece burdakileri görüp sitede başka yer yokmuş gibi davranmayın.

Efsane biii yazı olmuşş ne kadar da haklsınnnn ..

Siz bize sorunlardan kaçmayı anlatmışsınız, nasıl başedeceğimizi değil. Keşke kitaplarda ki gibi olsa. Güvendiğim adamın beni nasıl aptsl yerine koyduğunu öğrendikten iki saat sonra basketboll mu oynayayım? Bunu gerçekten temiz bir zihinle yapabilen var mıdır? Sanmıyorum..

bu hayat dersı veren konusmalar sonucunda kısının hayatını hep merak etmısımdır
zıra kısı hayatında neler yasadı kı bukadar akıl ve ders dagıtabılıyor
gercekden kocası aldatmıs olmalı akabınde ormana gıtmıs olmalı ozgurlesmek ıcın kı cıddıye alım

Son düzenleme:
Allah kadını ve erkeği farklı yaratmış. Bir erkek bir kadin gibi hassas ve ince dusunemeyecegi gibi bir kadinda bir erkek gibi dusunemez. Yaratilisimiz boyle. Bunu kabullenmek zaten cogu sorunu ortadan kaldiriyo. Soyledigin seyler kisa sureli gecerli olabilir. Ama kadin en fazla bir iki ay sonra aslina döner.

yine kendini, haddini hududunu bilmez, hayatin anlamini cozdugunu sanip aslinda hicbir sey anlamamis olan bi hanim hatunla karsi karsiyayiz sakin olun kizlar, aliskiniz biz dmi gerci bizim KK'nin akilli, realist, bi o kadar insan duygularini anlayan hatunlari konu sahibini 29 sayfa boyunca bi guzel silkelemistir ama ben de bi iki cumle kurayim..
bi kere 'sannımca' degil 'zannımca'dir o, hatta zannımca bile degil 'kanımca'dir.. bak KV gorumce degilmis benim derdim, Turkce kurallariymis; bi nebze gozune girebilmisimdir umarim..
ikincisi, verdigin ve gunluk hayatta/normal olmayan, sıkıntılı insan iliskilerinde hicbir ise yaramayan zırva tavsiyelerinle, sandigin gibi nirvanaya ulasmis olmak bi yana, insanlarin acilarindan zerre kadar anladigin bir sey yok..
ucuncusu, diyelim ki harika bi hayatin var, insanlari anlayacak kadar empati duygun da gelismedi, biz acili olgun kadinlar buna hosgoru gosterebiliriz; ama bu senin bilgisiz tecrubesiz fikir sahibi olmaktan ileri gelen kustahligini ortmez ne yazik ki..
dorduncusu, insan insanlarla yasayan bi varliktir, iliskiler giriftlerle doludur, ve makina olmadigimizdan, sevgi duydugumuz insanlarin en ufacik kirici hareketi hepimizde farkli izler birakabilir, bu etki herkesin kisiligine, duygusalligina gore degisir.. muhim olan altindan kalkmak icin cabalamaktir, Allah'tan yardim istemektir.. yani bi kadin esinden buyuk bi darbe gordugunde senin onerdigin gibi kalkip 'ay bi arabamla gezineyim' diyerek terapi alip her seyi unutamaz; İNSANİZ BİZ, İNSAN! senin onerilerin olsa olsa istedigi elbisenin bedenini bulamayan biri icin ise yarayabilir; belki ona da yaramaz, bu onun derdidir..
ve son olarak, simdi Turkce dedim diye yorumumu didik didik edip hata arayabilirsin, yorulma tatlim, arabayla bi tur at ne dert kalir ne keder
haydi selâmetle..

sus themis konusma daha fazla! dağa cikacagim, geliyor musun gelmiyor musun?! kararini ver!

Hayat siyah ve beyaz değildir , aslına bakarsan oldukça gridir . Kendimiz için yaşamalıyız tabi ki ; Zevklerimiz ,tutkularımız ,uğraşlarımız olmalı . Ama hayat gridir işte ; Eşler ,çoçuklar ,anneler de olacak ,olmalı . Ölçü biziz .Bize kalan da grinin en sevdiğimiz tonunu yaşamak .

Değer verdiğin biri seni satınca kıytırık bir oyunla bunu unutuyorsan birşey kullanıyorsun, neyse söyle biz de kullanalım.

İnsanların karakteri, zaafları, umursadıkları, korktukları, sevdikleri, zayıf noktaları vardır ve herkesin çeşit çeşittir. Herkesin derdini tek bir kılıfa sokup hobi edin derdin kalmasın demek cidden mantıklı bir tespit değil.

Belki iyi niyetli ve yardımı olur diye yazdınız belki de insanları ve dertlerini fazlasıyla küçük görüyorsunuz. Umarım ilkidir.

Güzel yazmıssında sen çook özgürsün sanırım. Hada hayatın zorluklarını görmemiş acı çekmemissin. İnsan dünya basına yıkılınca çıkıp basket oynayamıyor maalesef, yada ibreyi tavan yaptırcak arabası yok ki çoğunluğun ehliyeti bile yok... ailen karısır, hayattan çalarak yasarsın, evlenirsin kavga gürültü dar kalıplara girersin.. isyan etsen kabullenmesen ne fayda... kırk kocayamı geçsin millet... ayrılmak cözümmü zihniyet aynı... ülkenin tekbi bölgesinden bakıp yazmıssınız ama her yerden insan var burada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…