Arkadaşlık iliskim bile ayda bir buluşmak üzerine kurulu gibi birşey yazmış. İlişkilerden kendini soyutlamış, acı çekmeye korkan, hayatı ucundan yasayan birinin cümleleri gibi geldi.
Hayatin ana teması insandir bayim (erkek olduğunuzu düşünüyorum). Hayat insanın insanla, insanın hayvanla, insanin bitkiyle olan ilişkisinden oluşan bir şeydir. Hayatı dibine kadar yaşadığınız ı saniyorsunuz ama hayır. Madem oyle , yazdiklarimizdan bize tespitler koymussun, ben de sana bir tespit koyayim, sen de korkaksin o zaman. Uzulmemek sorunlardan kaçmak icin ilişkilerini yüzeysel tutuyorsun. Gercek manada ilişki yaşadıktan sonra gel bunları yaz. Derin, duvarsiz ilişkiler...
Kitaplardan okuduğunuz öğretileri, kendiniz ozumsemeden, yaşamadan buraya yazmissiniz. Kendin de demissin daha mutlu olmanin yolunu anlattim kendimce. Evet işte SENCE...
Gerçek ol...
Gerçekçi ol...
Burada Londra sokağı yok...
İşsizlik var, aile sorunları var, umarsız erkekler var, kötü niyetli kadınlar var ama bi yandan da bizi dinleyen sevgililerimiz,hayatı paylaştığımız eslerimiz, bizi kanatan yada mutlu eden ilişkilerimiz, kokusunu icimize cekince herşeyi göze alabileceğimiz evlatlarimiz var.
Yani bir çoğumuz hayati gerçekten deneyimliyoruz. Kitaplardan okuduğumuz dünyayı zihnimizde yasayarak değil. O anlar da vardır ama ayarında. Seni Kk nin huzurunda gerçekten yasamaya davet ediyorum