- 27 Temmuz 2016
- 3.483
- 16.665
- 208
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Böyle mükemmel evlilik çocuksuz olur mu?Cocuk düşünen kim
Düşündüklerimi sakinlikle dile getirdim ama bence o da bir anlık evet dediği için pişman oldu gruruna yediremiuprGelince yemek hazır olsun der gibi gelince boşanıcaz ne demek yahu ?
Olay anlattığınız çerçevede ise haklısınız bende olsam taviz vermesini istemem ama konuşma tarzınız önceki yaşananları bilemem.
Çok da uzatılıcak bir mevzu değil, sinirle söylemiştir.
ve bosanmak bu kadarrr kolay olmuss yazik...kızlar merhaba moralim çok bozuk sorun eşimin ailesi.. eşimin akrabasıyla aynı sehirdeyiz düğünümüze gelmediler evimize hayırlı olsuna gelmedilrr dışarda görüşmeye çağırdılar hesabı bize yüklediler ne bir hediye ne bir şey eşim burda tek kalıyordu yardıma en ihtiyacı oldugu zamanda tekmeyi bastılar neyse gecen aradılar evlerinde bir iş varmıs eşimin anladıgı bir iş eşimde tamam dedi üstelik kendi işini bırakıp onlara kostu aramızdaki mesafede 2 saat bende sinirlendim kendisi daha cok üste cıktı sen kindarsın insanlıktan masibini almamıssın gübi seyler dedi sonra ben gittim yanına sarıldım falan ailesi sonucta dediö atamıyot demek kendi üzerimde düşündüm olayı az neyse dedim ben gideyim yanına hiç oralı olmadı kırgınım sana dedi sabah olunca da ben halıyle tavırlı davrandım kendisi baaıp gitti oraya giderkende bir sürü laflar saydı inceldiği yerden kopsun gelince bosanacz falan dedicidden ben mi kindarım insanlıktan nasibimi almamıs mıyım kızlar sinirden mantıklı mı düşünemiyorum ama benim ailemde öyle olsa hiç bir yardımlarına koşmam kendimden nefret etmeye başladım boşanırsak naparım bu sebepten lütfen yardım edin
Düşündüklerimi sakinlikle dile getirdim ama bence o da bir anlık evet dediği için pişman oldu gruruna yediremiupr
Yazmak zorunda değilsinizMilletin lafı sözüyle intihar edecek kapatisedeysen bu adamı çekmeye devam et sorun yapıp konu da açma
Ne tuhafsınız yahu
Cok tesekkür ederimKorkmayın sakın. Sizi bastırmaya çalışıyor. Boşanmaktan korktuğunuzu bir anlarsa bir daha kendinizi kurtaramazsınız. Tek çözümünüz umursamadığınızı düşündürmek. Boşanmanın lafını ettiği an, keyfin bilir deyip kenara çekilin bakalım ne yapıyor? Ben size söyleyeyim, hiç!
Ayrıca kendi işi gücü dururken onun bunun işine koşan, hele de sürekli verici olan insanları hiç sevmem. O konuda da yüzde yüz haklısınız. Sizin yerinizde olsam “Bana ve evimize ayıracağın zamanı başkalarına hele de bize hiçbir faydası olmayan insanlara harcamanı istemiyorum. Rızam yok.” şeklinde sakin bir zamanda net bir konuşma yapardım.
Bakın tecrübe konuşuyor. Umarım dinlersiniz bu sözlerimi.
Siz de zaten genel okuyucusunuzYazmak zorunda değilsiniz
Bende öyle yapmayı düşünüyorumEve gelince birşey olmamış gibi davranın bence, malesef bazı erkekler böyle aile konusunda körler işte aniden sinirleniyorlar bi de .
Gelince konuyla ilgili konuşmazsanız o da yüksek ihtimal açmıcaktır konuyu siniti geçince diye düşünüyorum.
TesekkürlerSiz de zaten genel okuyucusunuz
Konu açar dertlenir verilen yorumları okur geçersiniz öylece
İyi okumalar
Allah ayırmasın yazmamız yeterli.Siz de zaten genel okuyucusunuz
Konu açar dertlenir verilen yorumları okur geçersiniz öylece
İyi okumalar
Sizlerin sorunu benden de büyük gördüğüm kadarıyla burda size zorla içerik okutulup cevap yazdırılmıyorAllah ayırmasın yazmamız yeterli.
Konu sahibi kan kussa, kızılcık şerbeti içtim der.
Dayak yese, kapıya çarptım der.
Mazallah, elalem ne der? Dağlara, taşlara.
Sorsan baskın karaktermiş ama kocası insan yerine koymuyor.
Herkes kendi tercihlerini yaşarAllah ayırmasın yazmamız yeterli.
Konu sahibi kan kussa, kızılcık şerbeti içtim der.
Dayak yese, kapıya çarptım der.
Mazallah, elalem ne der? Dağlara, taşlara.
Sorsan baskın karaktermiş ama kocası insan yerine koymuyor.
Evet canım.Sizlerin sorunu benden de büyük gördüğüm kadarıyla burda size zorla içerik okutulup cevap yazdırılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?