• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelince boşanacagız :(

kızlar merhaba moralim çok bozuk sorun eşimin ailesi.. eşimin akrabasıyla aynı sehirdeyiz düğünümüze gelmediler evimize hayırlı olsuna gelmedilrr dışarda görüşmeye çağırdılar hesabı bize yüklediler ne bir hediye ne bir şey eşim burda tek kalıyordu yardıma en ihtiyacı oldugu zamanda tekmeyi bastılar neyse gecen aradılar evlerinde bir iş varmıs eşimin anladıgı bir iş eşimde tamam dedi üstelik kendi işini bırakıp onlara kostu aramızdaki mesafede 2 saat bende sinirlendim kendisi daha cok üste cıktı sen kindarsın insanlıktan masibini almamıssın gübi seyler dedi sonra ben gittim yanına sarıldım falan ailesi sonucta dediö atamıyot demek kendi üzerimde düşündüm olayı az neyse dedim ben gideyim yanına hiç oralı olmadı kırgınım sana dedi sabah olunca da ben halıyle tavırlı davrandım kendisi baaıp gitti oraya giderkende bir sürü laflar saydı inceldiği yerden kopsun gelince bosanacz falan dedi :KK43: cidden ben mi kindarım insanlıktan nasibimi almamıs mıyım kızlar sinirden mantıklı mı düşünemiyorum ama benim ailemde öyle olsa hiç bir yardımlarına koşmam kendimden nefret etmeye başladım boşanırsak naparım bu sebepten lütfen yardım edin :KK43:

BENCEDE KİNDARSIN , BAYAA HEMDE , SENİN TARAFINA YAPSA KOCAN BAKALIM NAPIYON ..
BAŞTAN BÖLE ŞEYLERİ DÜŞÜNMEN LAZIM TAAA TAKI OLAYINA KADAR GİTMİŞSİN ÇOK ÇİRKİN MUHABBETLER BUNLAR .

Back