• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelince boşanacagız :(

Adam sana boşanacağız diyor abuk subuk bir sebepten sen üzülüyorsun. Ben mi çok sinirli bir insanım bilmiyorum, bu laf beni üzmez kızdırırdı ancak. Akraba dediğin kim? Dıdının dıdısıdır kesin. Eşimin annesi babası ve kardeşi hariç kimse umrumda olmaz. Ailesi atamıyor diye düşünmem yani, o yüzden öfkelenirdim sanırım.
Daha önce de ayrılmakla tehdit etmiş seni, neden haddini bildirmiyorsun?
Nasıl haddini bildireyim bilmiyorum ki evdeki huzursuz gergin ortam beni boğuyor

kızlar merhaba moralim çok bozuk sorun eşimin ailesi.. eşimin akrabasıyla aynı sehirdeyiz düğünümüze gelmediler evimize hayırlı olsuna gelmedilrr dışarda görüşmeye çağırdılar hesabı bize yüklediler ne bir hediye ne bir şey eşim burda tek kalıyordu yardıma en ihtiyacı oldugu zamanda tekmeyi bastılar neyse gecen aradılar evlerinde bir iş varmıs eşimin anladıgı bir iş eşimde tamam dedi üstelik kendi işini bırakıp onlara kostu aramızdaki mesafede 2 saat bende sinirlendim kendisi daha cok üste cıktı sen kindarsın insanlıktan masibini almamıssın gübi seyler dedi sonra ben gittim yanına sarıldım falan ailesi sonucta dediö atamıyot demek kendi üzerimde düşündüm olayı az neyse dedim ben gideyim yanına hiç oralı olmadı kırgınım sana dedi sabah olunca da ben halıyle tavırlı davrandım kendisi baaıp gitti oraya giderkende bir sürü laflar saydı inceldiği yerden kopsun gelince bosanacz falan dedi :KK43: cidden ben mi kindarım insanlıktan nasibimi almamıs mıyım kızlar sinirden mantıklı mı düşünemiyorum ama benim ailemde öyle olsa hiç bir yardımlarına koşmam kendimden nefret etmeye başladım boşanırsak naparım bu sebepten lütfen yardım edin :KK43:

Enayi yerine koyuluyorsun az gözünü aç dedigin adam buna rağmen dış kapının mandallarını savunup senden ayrılmak istiyorsa tamam ayrılalım deseydin.

Enayi yerine koyuluyorsun az gözünü aç dedigin adam buna rağmen dış kapının mandallarını savunup senden ayrılmak istiyorsa tamam ayrılalım deseydin.
Vallahi burası olmasaydı tüm gün kendimi yer dururdum kimseye dert anlatılmıyor ki malum ama o üzüntüuü attım gelince de alıp konusacm

Eşim bu laftan sonra benı evde bulamazdı sanırım ..

Alttan almayın. Kendi kusurluysa ilk adımı alıp barışmayın. Restine rest deme zamanınız çoktan gelmiş bu adamlar altın mi siciyor da bu kadar tepenize çıkarıyorsunuz anlamadım ki... Biraz dişinizi gösterin ya. Aman Poncik olayım aman ağzımızın tadı bozulmasın dediğiniz yerden sizi parçalıyorlar. Beni kirmaktan cekinmeyen adamı ben hiç düşünmem bir kaşık suda bogarim.

Alttan almayın. Kendi kusurluysa ilk adımı alıp barışmayın. Restine rest deme zamanınız çoktan gelmiş bu adamlar altın mi siciyor da bu kadar tepenize çıkarıyorsunuz anlamadım ki... Biraz dişinizi gösterin ya. Aman Poncik olayım aman ağzımızın tadı bozulmasın dediğiniz yerden sizi parçalıyorlar. Beni kirmaktan cekinmeyen adamı ben hiç düşünmem bir kaşık suda bogarim.
Zorlukla kurulan yuvaya insan kıyamıyor ki ama bende usandım zaten onun deyimiyle inceldiği yerden ..

Zorlukla kurulan yuvaya insan kıyamıyor ki ama bende usandım zaten onun deyimiyle inceldiği yerden ..
Boşanın demedim. Dişinizi gösterin dedim. Dişiniz var diye ısırmak zorunda değilsiniz. İnsan oğlu çok nankör siz sevip saydığınız için iyi davranırsınız ama onlar bunu zayıflık zannedip üzerinize gelirler ve en zayıf noktanizdan vurmaya çalışırlar. Esaslı bir cinnet gecirip kocaniza dersini vermelisiniz ki bir daha boşanmanın b sini agzina almasın. Yok adam olmazsa da gerçekten tepiği basın böyle adamla ömür mü geçer. Her istedigine ağam paşam çekerseniz sizden geriye ne kalır ki?

Boşanın demedim. Dişinizi gösterin dedim. Dişiniz var diye ısırmak zorunda değilsiniz. İnsan oğlu çok nankör siz sevip saydığınız için iyi davranırsınız ama onlar bunu zayıflık zannedip üzerinize gelirler ve en zayıf noktanizdan vurmaya çalışırlar. Esaslı bir cinnet gecirip kocaniza dersini vermelisiniz ki bir daha boşanmanın b sini agzina almasın. Yok adam olmazsa da gerçekten tepiği basın böyle adamla ömür mü geçer. Her istedigine ağam paşam çekerseniz sizden geriye ne kalır ki?
Cinnet gecirdim o daha çok cinnet gecirdi evde esya kalmadı

Adam seni sindirmekle kalmamış süzme yoğurt olmuşsun arkadaşım.
Sana kindarsın dediğinde "kindar değilim ama enayi de değilim, düğünümüze evimize gelmeyen yemeğe çağırıp hesabı bile bize kitleyen insanlarla görüşmek istemiyorum anladın mı?!" Diyecektin.
Dönünce boşancaz dediğinde de "çok uzağa gitme öyleyse!" Diyecektin.
Adam seni çözmüş her olayda boşayacam seni gönderecem seni diyince baktı ki pısıyosun oda bunu kullanıyo haliyle.
Azcık dişli ol mesleğin de varmış az gurur yap yahu

Adam seni sindirmekle kalmamış süzme yoğurt olmuşsun arkadaşım.
Sana kindarsın dediğinde "kindar değilim ama enayi de değilim, düğünümüze evimize gelmeyen yemeğe çağırıp hesabı bile bize kitleyen insanlarla görüşmek istemiyorum anladın mı?!" Diyecektin.
Dönünce boşancaz dediğinde de "çok uzağa gitme öyleyse!" Diyecektin.
Adam seni çözmüş her olayda boşayacam seni gönderecem seni diyince baktı ki pısıyosun oda bunu kullanıyo haliyle.
Azcık dişli ol mesleğin de varmış az gurur yap yahu[/QUOT bosanırsak milletin lafı sözü intihar ederim

merhaba kızlar konumuz belli görümceme nasıl davranmalıyım bilmiyorum hareketleri cok tuhaf ve modumu düşürecek seviyede en başından beri çekiyorum ondan kocam evlenme teklifi etmek için ondan yardım istemiş ve o da hemen anne babasına yetiştirip abim sizi saymıyor kızla yüzük takacak demiş ve doldurmus bayagı evlilik teklifi alamadım doğal wve içimde hep ukte kaldı hazmedemiyorum nişanımda beni gözyaşlarına boğdu nişan tepsisini kendi tutacakmıs eşimle nişan günü kavga etmemize sebep oldu fotoğraf cekimine bende gelecm deyip tüm aileyi peşimizden sürükledi rahat rahat cekim yapamadık ve daha neler neler hep biz arayalım biz soralım biz alalım ama kendisinden tık yok haaa diyeceksiniz ki görüşme ama değişik bir şey bu defa da sorun cıkarıyor beni aramıyor sormuyorlar diye sabrım taştı münakaşa da ettim eşim defalarca kavga etti öyle ya da böyle kurtulamıyoruz da olamıypryz da bunaldım artık tecrübelerinize güveniyorum hanımlar :KK43:

Kocanızın ne olduğu evlenmeden belliymiş.
Bile bile evlenmişsiniz.

Back