Gelince boşanacagız :(

O yere attigi domatesleri kendisi temizleseydi. Çok terbiyesiz davranmış cocuk mu bu ya.

Konu sahibi son durum nedir aileniz arkanizdaysa ki öyle demiştiniz bence eline koz vermeyin bu konuyu hep kullanamasin.Korkmayin boşanma niyeti varsa bu kacinilmazdir eğer blöf yapıyorsa o zamanda sert kayaya çarptığınibilsin çocuk oyuncağı değil bu

Çok şiddetli bir kavga yasandı kendimize değilde esyalara falan bayagı işin sonu gözüktü umarım hayırlısı olur benim için
Bugün eşyalara yarın size.
Normal insanlar konuşarak anlaşır vura kıra değil.

Geç olmadan kendi iyiliğiniz için adımlar atmalısınız.

Bence siz barisirsiniz sinirle bosancam demiştir diye düşünüyorum eşinizi pek ciddiye alamadım ben

Ahh ahhh bu erkklerin yeter artık ailem istedigini yapsın sen unut sen yut sen sus ları allah bldigi gbi yapsın senn ailen yapss eisn asla untmaz ama bnde benzerini yasadım esim hep yanımdaydı ama br sure sonra ilişkimize zarar vermeye basladı mevzular bakdım olcak gbi deil dedm en iyisi unutmasamda sineye cekmek susmak yoksa iş kotuye gidiyor esime sınırımı koydum benden cok bsey bekleme knusurum gderm ama asla cok yakın olmam guvenmem dedm okey dedi olelkle hallettk mevzuları sende brz dusun canm

Yahu insanlar gelse evime geldi yayıldılar dersiniz gelmeseler bana niye değer vermediler dersiniz.
Hanım kizlarimiz evliliği oyun sanıyor sonra karşı taraf oyun bitti oynamıyorum diyince ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

Onun affetmeye hoşgörmeye meylettiği konuları siz deşip durmayın ...sorgulamayın .bu durduk yere huzurunuzu kaçırır....kurduğu ilişki sizi ciddi anlamda zarara uğratmadıktan sonra müdahil olmayın kurcalamayın...sonra kötü olan fitne veren efendime söylüyüm insanlıktan nasibini almayan siz çıkıyorsunuz maalesef

Ne alaka asla misafirden kaçmadım aksine hep sıcak yakın insanlara özenirim

Haklısınız ama düşünmeye gerek yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…