- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Dolma sebebi de hep ailesi ben yapılanlara karsı gülemiyprum o ise unut gitsin kafasındaBu sebepten bosanilirmi yahu,
Oncesi vardir
Sanki dolmus dolmusta, bu sacma sebeple tasmis gibi..
Baska problem yoksa, bu sebepten beni bosayacagini soyleyen adama, dondugunde bensiz bir ev birakirdim.
Bilmiyorum;(bunun için mi boşanacaksınız cidden.
yani bitecek bu iş manasında sen yoluna ben yolumaTek sebep bu mu?
Gelince boşanacağız ne ayrıca yaa vallahi kusura bakmayın ama çok güldüm
Dolma sebebi de hep ailesi ben yapılanlara karsı gülemiyprum o ise unut gitsin kafasında
Bende öyleyim hep bu yüzden kavga dövüşBlöf. Kızgınlıktan söylemiş. Ama ben de haketmeyenler insanlara karsi gereksiz vericilikten hoşlanmam.
Israrla görüsecez yapacz edecz kafasındaYani bu tarz durumlarda sağlıklı bireyler istemiyorsa karşı taraf ile görüşmeyi kesiyor. Bir daha da kişiye zararı dokunmuyor.
Tamam haklısınız söylenebilirsiniz ama sürekli sürekli bundan bahsetmeniz adamı yıldırmış olabilir.
Eşiniz ısrarla hayır görüşcez, akraba onlar tabi öderim tabi yaparım kafasında değilse, uzatmanın mantığı yok. Bu sebepten boşanan ilk insan olup tarihe geçersiniz.
O zaman sen haklısın arkadaşım. Aranızdaki ilişkiyi bilemem ama özür borcu olan o. Geri adım atmana bile gerek yok.Israrla görüsecez yapacz edecz kafasında
Ki yani koşa koşa gitmesine de gerek yoktu kendisinin yığılmıs bekleyen bir sürü işi vardı bunu öne sürüp gitmeyebilirdi tepem attı haliyle işleri yetişmeyince de suratından düşen bin parca onu da ben cekiyorumO zaman sen haklısın arkadaşım. Aranızdaki ilişkiyi bilemem ama özür borcu olan o. Geri adım atmana bile gerek yok.
Hiç sevmiyorum bu tarz erkekleri.
Öyle zaten en ufak seyde inceldiği yerden kopsun seni gönderecm falan diyorAklınca sizi korkutup iyice sindirecek. Bu sebeple boşanacak adama adam demem ben. Hiç geri adım atmayın konu sahibi, eşiniz çok şımarmış burnu sürülmesi gerek. Boşanma falan derse de tamam deyin, asla ağlamak özürler falan yapmayın.
Adama bak sizi sindirmek için her konuda sürekli boşanma konusunu açacak
Öyle zaten en ufak seyde inceldiği yerden kopsun seni gönderecm falan diyor
VarOhooo olmaz böyle. Bu ne ya. Mesleğiniz var mı?
O zaman hiç boyun eğmenize gerek yok. Kendisini düzeltirse ne ala, düzeltmezse de böyle adamla ömür geçmez. Ama sizin ondan vazgecebileceginizi görsün. Çocuk oyuncağı mı boşanmak her seferinde dile getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?