Gelince boşanacagız :(

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
73
kızlar merhaba moralim çok bozuk sorun eşimin ailesi.. eşimin akrabasıyla aynı sehirdeyiz düğünümüze gelmediler evimize hayırlı olsuna gelmedilrr dışarda görüşmeye çağırdılar hesabı bize yüklediler ne bir hediye ne bir şey eşim burda tek kalıyordu yardıma en ihtiyacı oldugu zamanda tekmeyi bastılar neyse gecen aradılar evlerinde bir iş varmıs eşimin anladıgı bir iş eşimde tamam dedi üstelik kendi işini bırakıp onlara kostu aramızdaki mesafede 2 saat bende sinirlendim kendisi daha cok üste cıktı sen kindarsın insanlıktan masibini almamıssın gübi seyler dedi sonra ben gittim yanına sarıldım falan ailesi sonucta dediö atamıyot demek kendi üzerimde düşündüm olayı az neyse dedim ben gideyim yanına hiç oralı olmadı kırgınım sana dedi sabah olunca da ben halıyle tavırlı davrandım kendisi baaıp gitti oraya giderkende bir sürü laflar saydı inceldiği yerden kopsun gelince bosanacz falan dedi cidden ben mi kindarım insanlıktan nasibimi almamıs mıyım kızlar sinirden mantıklı mı düşünemiyorum ama benim ailemde öyle olsa hiç bir yardımlarına koşmam kendimden nefret etmeye başladım boşanırsak naparım bu sebepten lütfen yardım edin

Dolma sebebi de hep ailesi ben yapılanlara karsı gülemiyprum o ise unut gitsin kafasında

Erkeklerin cogu, aileleri kotude olsa gik demiyorlar.
Kotude olsalar laf soz edilmesin, olduu baska...
Geri adim atip ozur dilemissiniz daha ne bekliyormus.

Esini seven adam boyle gerekcelerle bosanalim demez.

Yani bu tarz durumlarda sağlıklı bireyler istemiyorsa karşı taraf ile görüşmeyi kesiyor. Bir daha da kişiye zararı dokunmuyor.

Tamam haklısınız söylenebilirsiniz ama sürekli sürekli bundan bahsetmeniz adamı yıldırmış olabilir.

Eşiniz ısrarla hayır görüşcez, akraba onlar tabi öderim tabi yaparım kafasında değilse, uzatmanın mantığı yok. Bu sebepten boşanan ilk insan olup tarihe geçersiniz.

Israrla görüsecez yapacz edecz kafasında

O zaman sen haklısın arkadaşım. Aranızdaki ilişkiyi bilemem ama özür borcu olan o. Geri adım atmana bile gerek yok.

Hiç sevmiyorum bu tarz erkekleri.
Ki yani koşa koşa gitmesine de gerek yoktu kendisinin yığılmıs bekleyen bir sürü işi vardı bunu öne sürüp gitmeyebilirdi tepem attı haliyle işleri yetişmeyince de suratından düşen bin parca onu da ben cekiyorum

Aklınca sizi korkutup iyice sindirecek. Bu sebeple boşanacak adama adam demem ben. Hiç geri adım atmayın konu sahibi, eşiniz çok şımarmış burnu sürülmesi gerek. Boşanma falan derse de tamam deyin, asla ağlamak özürler falan yapmayın.

Adama bak sizi sindirmek için her konuda sürekli boşanma konusunu açacak

Öyle zaten en ufak seyde inceldiği yerden kopsun seni gönderecm falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…