- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.204
- 798
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Ailesi sürekli bizi kullanıyor ve göz yumuluyorsa hiç mi ses etmeyeyim Allah aşkınaAdami ailesinden dolayi yargiliyorsaniz hakli.
Etmeyin tabii. O onun ailesi,kendisi ses cikarsin. Cikarmiyorsa da siz uzerinde durmayin. Boyle yaparak dirdirci kadin imaji cizersiniz.Ailesi sürekli bizi kullanıyor ve göz yumuluyorsa hiç mi ses etmeyeyim Allah aşkına
Fazla sahiplendim eşimi demek ki aslında herkes kendinden sorumluEtmeyin tabii. O onun ailesi,kendisi ses cikarsin. Cikarmiyorsa da siz uzerinde durmayin. Boyle yaparak dirdirci kadin imaji cizersiniz.
Zaten alttan alan hep altta kalıyor daha bu sonduCnm senin koca ergen felanmi ne demek akraba icin gelip beni bosayacak ya aklını alır onu hayatımdan s...... tr ederm etme eyvallah gitsin bosasin
Tamam der daha gelmedi amaGeldi mi eve allah aşkına geldiyse hadi boşanmanın detaylarını konuşalım Pazartesi de dilekçe verelim de bakalım ne diyecek . Şımarık
Aynen oyle.Fazla sahiplendim eşimi demek ki aslında herkes kendinden sorumlu
Aynen öyle vallaResmen blöf yapmış . Bağırıp çağırıp sizi sindirmeye çalışmış ki sesinizi kısıp oturun. Geldiğinde soğuk davranın mesafeli durun. Siz canım cicim deyip alttan aldıkça ailesi akrabaları kafasına da etse kıymetli olurlar . Siz doğruyu söylüyorsunuz ya siz fesatlık yapıyor olursunuz onun gözünde. onlar sessiz sakin ya melek gibi görünüyorlar eşinizin gözünde.
Eee sonra dedim zaten git diye bu dega da beni götürmek istiyor siz görüşmeseniz görüşmeyin demekle olmuyor işte illa görüşecm zorluyorBakın çoğu insan eşinin ailesiyle sorunlar yaşıyor haklı da olabilirsiniz ama sürekli evin içine taşırsanız ikinizde yıpranırsınız . Sürekli tartışma hali de yoruyor insanı siz düşüncenizi sakinlikle söyleyin kendiniz isterseniz görüşmeyin mesafenizi koyun ama eşinize bu konularda sürekli baskı uygulayamazsınız onlar onun ailesi . Size de hak veriyorum tabiki insan eşinin yanında olmasını istiyor destek olsun arka çıksın istiyor . Her zaman her istenilende olmuyor maalesef . En azından ufak şeyleri kafanıza takıp sorun haline getirmeyin bırakın gitmek istiyorsa gitsin yorulucak olan o
Kendisi öyle dedi gelince bu mevzu konusulup bosanma işlemleri olacak demek istediAlt tarafı bir günlüğüne gidiyor eşiniz haberi vardır umarım. Gelince bosanacagiz ne demek:))
Adam blöf yapıyor ya kadın boşanma lafından korksun sinip otursun diye bu kadar basiteksik anlatmışsınız bence böyle boşanma olmaz.he her şey güzelken bir bu sebepten boşanma varsa dönünce eşyalarını sokakta bulur.
Orasını anladık da ifade edişi hala komik:) blöf yaptığını bu kadar belli etmese bari. Yemeyin o blofuKendisi öyle dedi gelince bu mevzu konusulup bosanma işlemleri olacak demek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?