Gelince boşanacagız :(

Cnm senin koca ergen felanmi ne demek akraba icin gelip beni bosayacak ya aklını alır onu hayatımdan s...... tr ederm etme eyvallah gitsin bosasin

Geldi mi eve allah aşkına geldiyse hadi boşanmanın detaylarını konuşalım Pazartesi de dilekçe verelim de bakalım ne diyecek . Şımarık

Resmen blöf yapmış . Bağırıp çağırıp sizi sindirmeye çalışmış ki sesinizi kısıp oturun. Geldiğinde soğuk davranın mesafeli durun. Siz canım cicim deyip alttan aldıkça ailesi akrabaları kafasına da etse kıymetli olurlar . Siz doğruyu söylüyorsunuz ya siz fesatlık yapıyor olursunuz onun gözünde. onlar sessiz sakin ya melek gibi görünüyorlar eşinizin gözünde.

Fazla sahiplendim eşimi demek ki aslında herkes kendinden sorumlu
Aynen oyle.

Simdi yeryuzunun en kotu anasi babasi veya akrabasi sende olsa bile,esin laf soylediginde agirina gitmez mi? Adamin agzina tikarim lafini ben olsam. Asla laf soyletmem her ne olursa olsun. Siz de saliverin azicik,affedersiniz giren birsey varsa ona girsin. Siz hic keyfinizi bozmayin. Ha bosayacaksa da buyursun bosasin,yalvarmaya degmez

Yaşlar kaç ? kaç senelik evlisiniz ? Eşinizin karakteri ve evliliğiniz tam oturmamış anladığım kadarıyla...

eksik anlatmışsınız bence böyle boşanma olmaz.he her şey güzelken bir bu sebepten boşanma varsa dönünce eşyalarını sokakta bulur.

Bakın çoğu insan eşinin ailesiyle sorunlar yaşıyor haklı da olabilirsiniz ama sürekli evin içine taşırsanız ikinizde yıpranırsınız . Sürekli tartışma hali de yoruyor insanı siz düşüncenizi sakinlikle söyleyin kendiniz isterseniz görüşmeyin mesafenizi koyun ama eşinize bu konularda sürekli baskı uygulayamazsınız onlar onun ailesi . Size de hak veriyorum tabiki insan eşinin yanında olmasını istiyor destek olsun arka çıksın istiyor . Her zaman her istenilende olmuyor maalesef . En azından ufak şeyleri kafanıza takıp sorun haline getirmeyin bırakın gitmek istiyorsa gitsin yorulucak olan o

Aynen öyle valla

Eee sonra dedim zaten git diye bu dega da beni götürmek istiyor siz görüşmeseniz görüşmeyin demekle olmuyor işte illa görüşecm zorluyor

Adam sana boşanacağız diyor abuk subuk bir sebepten sen üzülüyorsun. Ben mi çok sinirli bir insanım bilmiyorum, bu laf beni üzmez kızdırırdı ancak. Akraba dediğin kim? Dıdının dıdısıdır kesin. Eşimin annesi babası ve kardeşi hariç kimse umrumda olmaz. Ailesi atamıyor diye düşünmem yani, o yüzden öfkelenirdim sanırım.
Daha önce de ayrılmakla tehdit etmiş seni, neden haddini bildirmiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…