- 6 Aralık 2018
- 6.698
- 15.598
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten miBen yardımcı olabilirim.
Kadının soyadını adresini bilmediğim için çocugu nasıl bulacam sadece numaraını biliyorum hat kimin adına onu bilmiyorum eğer onunsa mahkemede kimliği belli olurDna testi istenmis miydi? Ciddi bir kanit olur zina icin.
Kafası güzeldi bana söylediğinde yanımda kadını aradı açtı kadın beni nasıl arıyırsun evde değilmisin dedi o da evdeyim dedi bana bakarak sorun olmasın dedi bunlar baya samimiydi cocuk kimden çıkar bilmem ama gece 2 de aradı ben inanmıyorum şaka yapıyorsun falan deyince aradı bşr de çocugumun resmini at dedi kadın attı direkÇocuk ondan olsada olmasada ortada bir aldatma var sonuçta. Çocuk ise işin son raddesi. Eğer boşanma sürecinde elim güçlensin diye çocuk ondan mı,var mı yok mu diye araştırıyorsanız gerek yok bence adam zaten kendi kendine açık etmiş her şeyi.
Bilmiyorum çok ısrar etti bana da hatta bu kadın hamileykende etmiş suan anlıyorum hergün mevzu buydu kavga ediyorduÖlmek üzere olan bir insan neden çocuk yapmak ister ki?
Evet neden şaşırdınız ben avukatım.Gerçekten mi
Baba evliyse kanunen çocuğu üzerine geçirebilmesi için anne hanesinde sizin adınız yazar, aksi durum suç, memur da kayıt almaz zaten, e devletten bakın bakalım üzerinize mi kaydettirdiler, başka bir adamın üzerine de olabilir onu da zina davası içinde avukatınız DNA testi isteyerek babayı öğrenebilir.Kadının soyadını adresini bilmediğim için çocugu nasıl bulacam sadece numaraını biliyorum hat kimin adına onu bilmiyorum eğer onunsa mahkemede kimliği belli olur
Avukat atanmadığı için cevap dilekçesi verme sürenizin uzatılması talebinde bulunabilirsiniz.Arkadaşlar aranızda avukat var mı bana yardımcı olabilecek davam çekişmeliye döndü 2 hafta verdiler tüm delil ve vakıaları toplayıp mahkemeye sunun diye avukatım yok barodan istedim henüz atanmadı 2 haftalık sürem dolmadan yazmam lazım
İstedim ama vermediler cevap verme süremin 1 ay uzatılmasını talep ettim vermedi mahkemeAvukat atanmadığı için cevap dilekçesi verme sürenizin uzatılması talebinde bulunabilirsiniz.
Baktım yokBaba evliyse kanunen çocuğu üzerine geçirebilmesi için anne hanesinde sizin adınız yazar, aksi durum suç, memur da kayıt almaz zaten, e devletten bakın bakalım üzerinize mi kaydettirdiler, başka bir adamın üzerine de olabilir onu da zina davası içinde avukatınız DNA testi isteyerek babayı öğrenebilir.
Abim hastayken cocuk yaptilar .oglu 6 aylikdi abim vefst etti.gerisinde benim babam nerede anne .herkesin babasi var benim yok mu diyen bir evlat depresyonda bir anne perisan kardesler anne baba kaldi.kinu sahibi iyiki cocuk felan yapmamis bu baskiyla.Ölmek üzere olan bir insan neden çocuk yapmak ister ki?
Sağlık çalışanı mısınız? Şu an babamda sıkıntı var pankreas ta biyopsi yapılacak inşallah kötü huylu çıkmaz.. Şu an sarılık ve çok zayıfladı.. Ama safra kesesinde çamurda var. Belki çamur bu hale getirmiştir. Pankreas ta sıkıntı yoktur.Konu sahibi bir türlü yazmamış adamın gerçekten pankreas kanseri olup olmadığını. Çoğu üye pankreas kanseri için çok olumsuz şeyler yazmışlar da eğer kanser yalnızca pankreasta sınırlıysa (hatta bir miktar çevre doku, damar yayılımı olsa bile) yapılacak ameliyatla hayatı kurtulabilir. Evre önemli yani. Metastaz yapmamışsa bir yıla ölmesini beklemek gerçekçi değil. Ameliyat dışı da çok yöntem var. Kanser tedavi edilebilir, kontrol edilebilir bir hastalık haline gelmiştir. Ön yargılı olmayın lütfen. En kötü ve öldürücü hali olan metastaz durumunda bile yapılabilecek çok şey var.
Yani, adamın zaten öleceği üzerine yorum yapmak, ne bileyim...
Evet, muhtemelen babanız pankreas kanseri. Sarılığın giderilmesi için karaciğer üzerinden kateter (PTK) takılması gerekir. Biyopsi sonucu kanser ve hücre tipi belirlenir. Ona göre kemoterapi alır.Sağlık çalışanı mısınız? Şu an babamda sıkıntı var pankreas ta biyopsi yapılacak inşallah kötü huylu çıkmaz.. Şu an sarılık ve çok zayıfladı.. Ama safra kesesinde çamurda var. Belki çamur bu hale getirmiştir. Pankreas ta sıkıntı yoktur.
Neye dayanarak hüküm veriyorsunuz? Doktor musunuz ? Tekniker ,mi? Safra kesesi de sarılık yapar pat diye kıza evet kanser demek ne demek ya bu ne seylikEvet, muhtemelen babanız pankreas kanseri. Sarılığın giderilmesi için karaciğer üzerinden kateter (PTK) takılması gerekir. Biyopsi sonucu kanser ve hücre tipi belirlenir. Ona göre kemoterapi alır.