Ya zamanınızdan ayırıp bu kadar özenli ve kırıcı olmadan tane tane yazdığınız için çok teşekkür ederim. Psikiyatriye giderken kendinizde anlamadan psikiyatrist gibi olmuşsunuz. Şu konuşmalarla biraz onu sezinledim.
Ruhumu okşadınız İnan’ın. Yazdığınız yorumlar o kadar güzel ki. Ne bir eksik ne bir fazla bu güzel üslubunuz için de ayriyeten teşekkür ederim.
Bu kadar özenle yazılıp sunulmuş fikirleri elbette dikkate alacağım. Bu konunun en iç açıcı yorumuydu diyebilirim...
Dediğiniz gibi belki de bu süreç bizi böyle yaptı. Hamileliğim de fazla rahat geçti sayılmazdı zaten.
Tavsiyelerinize ihtiyacım olacak yine
Ben teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için
Biraz geç yazabildim, kusura bakmayın. Eşim rahatsızlanıp birkaç gündür evde kaldığı İçin rahat oturup mesaj yazamadım, konuyu takip etsem de.
Bu stresli süreçte, sizi biraz rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Fakat anlattıklarınıza dışarıdan baktığımda, gerçekten gördüğüm bunlar.
önceki konunuza da baktım, gayet hayat dolu ve güçlü bir kadınsınız aslında.bu süreçte Evliliğinizi de dik tutmaya çalışıyorsunuz. Kendinizi yıkılmaya bırakmıyorsunuz. Ve bu çok pozitif bir özellik.
ama erkekler genelde bunu göremezler. Kendi hayatımdan gördüğüm erkekler sıkıntılar karşısında bizim kadar güçlü değiller. Güçlü görünmeye çalışıyorlar yalnızca. Ya İçlerine gömülüyor, ya da hırçınlaşıyorlar, duygularını Kendilerinden bile saklamaya çalışıyorken.
eşinizin Ve evliliğinizin öncesinde nasıl olduğuNu bilmiyorum tabi. Belki gerçekten kötü bir eştir. Ama bu 5 ayda yaşadıklarınız yüzünden evliliğinizi yargılayıp boşanma kararı almak haksızlık olur. Ki zaten hamilelik döneminiz de çok rahat geçmemiş.
kavgalar, aile sebepli sorunlar her evlilikte var. Bunlar gayet aşabileceğiniz sorunlardı belki de normalde. ama hastalık sebebiyle çok gözünüzde büyümüş de olabilir. Tabiri caizse, siz şu anda en küçük çatlakların bile uçuruma dönüşebileceği bir zamandasınız.
eşinizin barışmaya çalışması çok olumlu bir şey. Bu sorunları örtbas etmek değil, şu anda en mantıklı şeyi yapmak. El ele tutuşmak.
bu tabloyu ben kuzenimde de gördüm en son. Bir kaç sene önce 6 aylık bebeklerini ameliyathaneye sedye üzerinde gönderdiler ve birbirlerine sarıldılar. Şimdi o kız kocaman oldu, okula gidiyor. herkesten çok o ikiniz taşıyorsunuz aynı hisleri ve endişeyi.
cinsellik hal ve şartlardan etkilenen bir şey. Siz başlattığınızda eşiniz devam ettiriyorsa ne güzel :) Sorun yok bence burda. Gayet başlatın bence, hiç gocunmayın bundan.
başka bir konu vardı mesela, eşi Çok iyi ama cinsellik Konusunda tamamen uzak Senelerdir. İşte bu bir ayrılık sebebi, sizinkinden farklı olarak.
pek çok kişi buradan Eylül e dua ediyor. Sevinçli haberlerinizi bekliyoruz.