- 30 Ağustos 2008
- 1.450
- 1.252
- 658
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Saygıyı yiyirdikBu sebepten boşanmaz. Erkekler haksizken daha çok asabi olabiliyorlar. Öyle birşeydir belki. Tabii ki geçmişte başka sebepler varsa evliliğinizde bilemem. Hiç takılmayın. Eşinize geldiğinde hiçbirşey yokmuş gibi davranın. Bırakın başkaları yüzünden evinizde huzursuzluk çıkartmayı. Böyle konuları hele hepten boşverin. Almış almamış yapmış yapmamız. Senede kaç defa gördüğünüz insanlar sanki. Değmiyor birbirinizi kırıp üzmeye. Şuan sizin kafanıza takmanıza bile değmiyor.
Onu zaten anladıkta. Ya niye bu kadar ezdiriyorsun kendini vur elini masaya işine gelirse ben böyleyim ikiyüzlülük yapamam de. Beni adam yurduna koymayani bende koymam de bu kadar basit ya. Bosicak korkusuna gikiniz çıkmıyo yayani bitecek bu iş manasında sen yoluna ben yoluma
Onu zaten anladıkta. Ya niye bu kadar ezdiriyorsun kendini vur elini masaya işine gelirse ben böyleyim ikiyüzlülük yapamam de. Beni adam yurduna koymayani bende koymam de bu kadar basit ya. Bosicak korkusuna gikiniz çıkmıyo ya
Aynn buna deli oluyorum onlar her istediğini yapacak ailesiyle biz kadınların sesi cikmicak niye aman boşar. Hadi lan ordan anca yol alırsın derimAdamin bosamasini bekliyorlar ya pesss.
Son durum nedir?Saygıyı yiyirdik
Ayrı ayrı uyusak uyansak yaz gelse açılsaakSon durum nedir?
Yani blöf mü yapmış?Ayrı ayrı uyusak uyansak yaz gelse açılsaak
Ayrı ayrı uyusak uyansak yaz gelse açılsaak
Yani blöf mü yapmış?
Dalga mi geciyorsunuz kendi capinizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?