Gelince boşanacagız :(

Nasıl haddini bildireyim bilmiyorum ki evdeki huzursuz gergin ortam beni boğuyor

Enayi yerine koyuluyorsun az gözünü aç dedigin adam buna rağmen dış kapının mandallarını savunup senden ayrılmak istiyorsa tamam ayrılalım deseydin.

Enayi yerine koyuluyorsun az gözünü aç dedigin adam buna rağmen dış kapının mandallarını savunup senden ayrılmak istiyorsa tamam ayrılalım deseydin.
Vallahi burası olmasaydı tüm gün kendimi yer dururdum kimseye dert anlatılmıyor ki malum ama o üzüntüuü attım gelince de alıp konusacm

Eşim bu laftan sonra benı evde bulamazdı sanırım ..

Alttan almayın. Kendi kusurluysa ilk adımı alıp barışmayın. Restine rest deme zamanınız çoktan gelmiş bu adamlar altın mi siciyor da bu kadar tepenize çıkarıyorsunuz anlamadım ki... Biraz dişinizi gösterin ya. Aman Poncik olayım aman ağzımızın tadı bozulmasın dediğiniz yerden sizi parçalıyorlar. Beni kirmaktan cekinmeyen adamı ben hiç düşünmem bir kaşık suda bogarim.

Zorlukla kurulan yuvaya insan kıyamıyor ki ama bende usandım zaten onun deyimiyle inceldiği yerden ..

Zorlukla kurulan yuvaya insan kıyamıyor ki ama bende usandım zaten onun deyimiyle inceldiği yerden ..
Boşanın demedim. Dişinizi gösterin dedim. Dişiniz var diye ısırmak zorunda değilsiniz. İnsan oğlu çok nankör siz sevip saydığınız için iyi davranırsınız ama onlar bunu zayıflık zannedip üzerinize gelirler ve en zayıf noktanizdan vurmaya çalışırlar. Esaslı bir cinnet gecirip kocaniza dersini vermelisiniz ki bir daha boşanmanın b sini agzina almasın. Yok adam olmazsa da gerçekten tepiği basın böyle adamla ömür mü geçer. Her istedigine ağam paşam çekerseniz sizden geriye ne kalır ki?

Cinnet gecirdim o daha çok cinnet gecirdi evde esya kalmadı

Adam seni sindirmekle kalmamış süzme yoğurt olmuşsun arkadaşım.
Sana kindarsın dediğinde "kindar değilim ama enayi de değilim, düğünümüze evimize gelmeyen yemeğe çağırıp hesabı bile bize kitleyen insanlarla görüşmek istemiyorum anladın mı?!" Diyecektin.
Dönünce boşancaz dediğinde de "çok uzağa gitme öyleyse!" Diyecektin.
Adam seni çözmüş her olayda boşayacam seni gönderecem seni diyince baktı ki pısıyosun oda bunu kullanıyo haliyle.
Azcık dişli ol mesleğin de varmış az gurur yap yahu

Kocanızın ne olduğu evlenmeden belliymiş.
Bile bile evlenmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…