• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gayrımeşru çocuk

Kardeşlere kalmaz evlilik birliği varsa. Evlilik yoksa ve anne baba hayatta değilse kardeşlere kalır.
Çocuk yoksa alt soy yok demektir..eş ve ölenin anne babası arasında pay edilir..anne ve babası da ölmüşse kalan eş ve rahmetlinin kardeşleri arasında pay edilir..kardeş eşe göre daha az alır tabii..

Canım belki burda linç yiyeceğim. Ama şöyle bir gerçek var burada yazan olmuştur velki.
Pankreas kanseri en hızlı ilerleyen ve genelde vefat ile sonuçlanan bir kanser türü.
Hani Allah uzun ömür versin ama zor gibi.
Ben olsam resmiyette boşanmazdım ama birleşmezdim de.
Madem mal mülk davasına döndü iş. Boşanma. Sana kalsın ortak mallarınız.
Umarım çocuk yoktur. Umarım eşinden değildir. Umarım üzerine almaz.
Lince hazırım.

Valla cidden adam kanserse genel öneri bu şekilde :)

Valla cidden adam kanserse genel öneri bu şekilde :)
Arkadaşlar istinaf sonuclandı ve çekişmeliye döndü dün eşim 10.000₺ göndermiş hesabıma vicdanı rahat değil rahat ettirmeye çalışıyor yeni numaramı buşmustu engellemişti geçen haftalarda bi kaç kere aradı engelli ama düştü telefonuma çağrısı gördüm hayır ne diyecek de arıyor grri zekalı

Google aramalarını o kadına yardım olsun diye yapmıs kendisi internet kullanamıyormua ve kadını tanıyırum kısa süreki iş yetimizde konser verdiğimiz sıralarda ara sıra garson ihtiyacı için yardıma gelen sürekli olmayan bir çalısandı sanırım gene paraya ihtiyacı vardı diyalog kurdular beyefendiye hemen cocuk verebilecek bu kadını kestirdi gözüne
Böyle bir açıklamaya inanın sokaktan geçen adam bir tarafıyla güler. Sizi üzmüş, üzüldüğünüz için inanmak ve güvenmek istiyorsunuz ama anlamı yok. Boşanma iptali nasıl olabilir ki?

Böyle bir açıklamaya inanın sokaktan geçen adam bir tarafıyla güler. Sizi üzmüş, üzüldüğünüz için inanmak ve güvenmek istiyorsunuz ama anlamı yok. Boşanma iptali nasıl olabilir ki?
Anlaşmalı bosanmalarda mahkeme görüldğkten sonra gerekçeli karar elinlze geçince 2 hafta iptal ettirme süreniz var bunu kullandı çünkü ben eşime çok iyi bir eştim namussuzluk yapmadım sevgimi verdim emek verdim pişman oldu benim gibisini bulamayacagı için ve ayrılınca benim baskasıyla olma ihtimalimi faln düşünüp pişman oldu ailesi akrabaları kzıdı bu kız sana bu kadsr iyiyken neden bosadın sen sorumsuzsun falan demişlerdie o da beni kandıracagını düşünyor ki hala ki arıyor hepsi yalandı sana oyun oynadık kendi aklını baz alıp beni kandırmaya çalısıyor

Son düzenleme:
Bana yaZdıklarını size atayım da bakın içmiş içimiş geçenlerde bana mesaj atmıs numarası emgelli basla numaralrdan yazıyor

Bana yaZdıklarını size atayım da bakın içmiş içimiş geçenlerde bana mesaj atmıs numarası emgelli basla numaralrdan yazıyor
Size çok üzüldüm. İnanıyorum sadece kocanızın size şaka yaptık olayına inanmıyorum veya kadına yardım amaçlı baktırm demesine. DNA testi kısa sürede çıkar. Test mutlaka isteyin. Allah yardımcınız olsun

901BC640-AD32-40EC-85DE-B24A653BD2DF.jpeg

Eklentiler

• 90BDED27-71CB-436F-ACFD-B2AD4481DB4B.jpeg
    90BDED27-71CB-436F-ACFD-B2AD4481DB4B.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 193
Size çok üzüldüm. İnanıyorum sadece kocanızın size şaka yaptık olayına inanmıyorum veya kadına yardım amaçlı baktırm demesine. DNA testi kısa sürede çıkar. Test mutlaka isteyin. Allah yardımcınız
Benim ondan çocugum olacagına onun baskasından cocugu olmasını yeğlerim hiç üzülmedim çünkü o bekar gibi yasayan bi insandı benim istediğim gibi bi baba olamazdı beni hep üzdü benim cocugum olsa psikolojisi bozuk bi annenin baktığı cocuk olurdu ben bunu istemediğim için hiç çocuk yapmak istemedim kendisinden

Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevirinirm. Eşimle kötü giden bir evliliğimiz vardı ve ayrılmak istemediği için sürüncemede kalıp 8 yılı tamamladık bu süreç kavgalar küslüklerle doluydu nedeni eşimin bekar gibi yaşamak istemesi geç saatlerde eve gelmesi çalısıyorum diye yalan söyleyip arkadaslarıyla gezip tozması alkol alması vs herneyse bende böyle bi adamdan çocuk sahibi olmak istemedim bir gün bu evliliğin biteceğini böyle gitmeyeceğini biliyordum ve yanımda bir çocukla yalnız kalmak istemedim ve çocugum olsun da istemedim bu nedenle de son zamanalrda kavgalar büyüdü derken eşimin kanser oldugunu öğrendik pankreas kanseri eşim daha çok baskı yapmaya basladı çocuk diye ben istemiyorum ve böyle bir durumda sağladığını düşğneceğine eşim de ailesi de çocuk diye bastırdılar sessiz kaldım cevap vermedim eşim bana kinlendi aramalarıma cevap vermiyor sürekli geç saatlerde eve geliyor sürekli alkol alıyor rahatsızlığından dolayı böyle yaptıgını düşünyordum yine alkollü geldiği bi gün neden bu kader içiyorsun dedim sağlığına dikkat etmen gerekirken alkol almaman gerekiken neden bunu kendine yapıyorsun dedim ve eşim çocugu olacagını söyledi inanmadım ve beni üzmek için yağtıgını düşündüm ama içime de bi süphe düştü bir ay falan geçti eşimin telefonunda Chrome geçmişinde gayrımeşru çocuk nüfus kaydı nasıl yapılır baba hanesinde ne yazar zinco surup ne işi yarar bebeklerde gaz sancısı benek kaç saatte bir emzilir gibi seyler görünce söylediğinin gerçek oldugunu anladım akşam geldi alkollüydü yine bende viski koydum önğne biraz daha içirdim çocuk muhabbetini açtım ben inanmıyorım bana ispatla dedim kadını aradı resmini at dedi gece 2 de kadın resmini attı ben böyle bşreeyin içinde olamam ben gidiyorum dedim ablamı aradım geldi aldı beni boşanma davası açtım geldi mahkeme oldu bosandık 2 haftalık istinaf sürecide istinafa basvurmus ve bısanmanın iptali istemiş bana mesaj attı cocuk benim değil bne sana oyun oynadım senin aklın basına gelsin diyr barısalım ayaklrına yattı ben bu cocgun kaydını kendi üstüne alıp almadığını nasıl öğrenebilirim nüfus kayıt örneğinde ikimiz çıkıyıruz 3. Bir kayıt yok sanırım almamıs üzerine o zaman anne mi kendi üstüne almıs oluyor? Bosanma davası düşecek muhtemelen cekişmeli acacam ve yrdımlarınıza ihtiyacım var konu hakkında tecrubeli insanların
Pankreas kanseriymis. Bekleyin, birkac aya sorun kendiliginden cozulecek...

Arkadaşlar aranızda avukat var mı bana yardımcı olabilecek davam çekişmeliye döndü 2 hafta verdiler tüm delil ve vakıaları toplayıp mahkemeye sunun diye avukatım yok barodan istedim henüz atanmadı 2 haftalık sürem dolmadan yazmam lazım

Arkadaşlar aranızda avukat var mı bana yardımcı olabilecek davam çekişmeliye döndü 2 hafta verdiler tüm delil ve vakıaları toplayıp mahkemeye sunun diye avukatım yok barodan istedim henüz atanmadı 2 haftalık sürem dolmadan yazmam lazım
Dna testi istenmis miydi? Ciddi bir kanit olur zina icin.

Back