Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevirinirm. Eşimle kötü giden bir evliliğimiz vardı ve ayrılmak istemediği için sürüncemede kalıp 8 yılı tamamladık bu süreç kavgalar küslüklerle doluydu nedeni eşimin bekar gibi yaşamak istemesi geç saatlerde eve gelmesi çalısıyorum diye yalan söyleyip arkadaslarıyla gezip tozması alkol alması vs herneyse bende böyle bi adamdan çocuk sahibi olmak istemedim bir gün bu evliliğin biteceğini böyle gitmeyeceğini biliyordum ve yanımda bir çocukla yalnız kalmak istemedim ve çocugum olsun da istemedim bu nedenle de son zamanalrda kavgalar büyüdü derken eşimin kanser oldugunu öğrendik pankreas kanseri eşim daha çok baskı yapmaya basladı çocuk diye ben istemiyorum ve böyle bir durumda sağladığını düşğneceğine eşim de ailesi de çocuk diye bastırdılar sessiz kaldım cevap vermedim eşim bana kinlendi aramalarıma cevap vermiyor sürekli geç saatlerde eve geliyor sürekli alkol alıyor rahatsızlığından dolayı böyle yaptıgını düşünyordum yine alkollü geldiği bi gün neden bu kader içiyorsun dedim sağlığına dikkat etmen gerekirken alkol almaman gerekiken neden bunu kendine yapıyorsun dedim ve eşim çocugu olacagını söyledi inanmadım ve beni üzmek için yağtıgını düşündüm ama içime de bi süphe düştü bir ay falan geçti eşimin telefonunda Chrome geçmişinde gayrımeşru çocuk nüfus kaydı nasıl yapılır baba hanesinde ne yazar zinco surup ne işi yarar bebeklerde gaz sancısı benek kaç saatte bir emzilir gibi seyler görünce söylediğinin gerçek oldugunu anladım akşam geldi alkollüydü yine bende viski koydum önğne biraz daha içirdim çocuk muhabbetini açtım ben inanmıyorım bana ispatla dedim kadını aradı resmini at dedi gece 2 de kadın resmini attı ben böyle bşreeyin içinde olamam ben gidiyorum dedim ablamı aradım geldi aldı beni boşanma davası açtım geldi mahkeme oldu bosandık 2 haftalık istinaf sürecide istinafa basvurmus ve bısanmanın iptali istemiş bana mesaj attı cocuk benim değil bne sana oyun oynadım senin aklın basına gelsin diyr barısalım ayaklrına yattı ben bu cocgun kaydını kendi üstüne alıp almadığını nasıl öğrenebilirim nüfus kayıt örneğinde ikimiz çıkıyıruz 3. Bir kayıt yok sanırım almamıs üzerine o zaman anne mi kendi üstüne almıs oluyor? Bosanma davası düşecek muhtemelen cekişmeli acacam ve yrdımlarınıza ihtiyacım var konu hakkında tecrubeli insanların