• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelince boşanacagız :(

Evet canım.
Kocam bana sormadan sülalesinin hizmetine koşar, beni ağlatır, boşamakla tehdit eder. Hep susar alttan alırım. Dul olacağıma hergün ağlarım daha iyi.
Neyse ki senin evliliğin bu kadar kötü değil. Buradan çok mutlu görünüyorsunuz. Daim olsun.
Peki boşanırsam neler bekliyor beni :(

Aaah işte anlasa cıkarcı akrabalarını hayır zor zamanda da yanında olmamıslar ki desem hatır gönül sayıyor her durumda ben yanındaydım yanında olmaya da niyetim var ama işte bu devirde ben gibisi yaramıyor cıkarcı akrabalar yarıyor
Ben olsam rest rest derdim
Gelir gelmez ne geldin bu eve hani boşanıyorduk biz derim
Bugün bende seninle kalmak istemiyorum git o akrabanlaa kal de
İnsan düğününe bilebgelmemiş biri için eşini bu kadar üzer mi

Peki boşanırsam neler bekliyor beni :KK43:
Çevreyi boş verin. Bilirsiniz onlar hep konuşur. Okul biter, ünv kazan diye konuşurlar. Ünv biter atanana kadar ağızları durmaz. Atanırsınız evlilik ne zaman derler. Yani onlar asla susmaz. Çünkü boş işlere bayılırlar.

Önemli olan ailenizin tavrı.
Size her koşulda destek olurlar mı? Ayrılırsanız sizi sarıp sarmalarlar mı?
Eğer cevabınız evetse, hiç korkmayın. Aile gibi bir desteğiniz varsa kimse sizi üzemez.

Eğer aileniz de sizinle aynı düşünceye sahipse, elalemden çok onlar üzebilir sizi. O yüzden zorlanabilirsiniz.

Düşünmeniz gereken aslında, sizsiniz.
Bu adama 40-50 yıl katlanıp, cinnet geçirerek yaşamak mı? 1-2 sene sıkıntı çekip, özgürce, en azından huzurlu yaşamak mı?

Karar vermek kolay değil. Ancak bu karar hayati, bunu unutmayın.
Tek bir ömrünüz var ve onu nasıl geçirmek istersiniz düşünün.
Ona göre karar verin derim.

Çevreyi boş verin. Bilirsiniz onlar hep konuşur. Okul biter, ünv kazan diye konuşurlar. Ünv biter atanana kadar ağızları durmaz. Atanırsınız evlilik ne zaman derler. Yani onlar asla susmaz. Çünkü boş işlere bayılırlar.

Önemli olan ailenizin tavrı.
Size her koşulda destek olurlar mı? Ayrılırsanız sizi sarıp sarmalarlar mı?
Eğer cevabınız evetse, hiç korkmayın. Aile gibi bir desteğiniz varsa kimse sizi üzemez.

Eğer aileniz de sizinle aynı düşünceye sahipse, elalemden çok onlar üzebilir sizi. O yüzden zorlanabilirsiniz.

Düşünmeniz gereken aslında, sizsiniz.
Bu adama 40-50 yıl katlanıp, cinnet geçirerek yaşamak mı? 1-2 sene sıkıntı çekip, özgürce, en azından huzurlu yaşamak mı?

Karar vermek kolay değil. Ancak bu karar hayati, bunu unutmayın.
Tek bir ömrünüz var ve onu nasıl geçirmek istersiniz düşünün.
Ona göre karar verin derim.
Ailem yanımda babam duysa evini başına yıkar o yönden şükürler olsun sıkıntım yok keza annemde öyle

Çok merak ediyorum eve gelince eşin nasıl davranacak. Yanında avukatla gelecek hali YÖK. O sinirle boş boş konuşmuş

Ailem yanımda babam duysa evini başına yıkar o yönden şükürler olsun sıkıntım yok keza annemde öyle
Ne güzel.
Eş yönünden şansınız yok ama arkanızda dağ gibi duracak aileye sahipsiniz. El kimmiş?
İnanın çok şanslısınız.
Bu evliliğe ve adama mecbur olmamak çok büyük bir lütuf.
Böyle güzel bir aileniz varken kıymetinizi bilmeyen "eloğlu"na ezdirmeyin kendinizi.

Sakince, elalemi değil kendi hayatınızı düşünerek, objektif bakmaya çalışın size yaşatılanlara.
Eminim daha mantıklı davranacaksınız.

Ne güzel.
Eş yönünden şansınız yok ama arkanızda dağ gibi duracak aileye sahipsiniz. El kimmiş?
İnanın çok şanslısınız.
Bu evliliğe ve adama mecbur olmamak çok büyük bir lütuf.
Böyle güzel bir aileniz varken kıymetinizi bilmeyen "eloğlu"na ezdirmeyin kendinizi.

Sakince, elalemi değil kendi hayatınızı düşünerek, objektif bakmaya çalışın size yaşatılanlara.
Eminim daha mantıklı davranacaksınız.
Tabii ki öyle sadece yeni evliyim ve herkes hayaller kurarak evlenir insanı yaralayan da bu gerceklesmeyen yarım kalan hayaller tabii olay sıcak oldugu için böyleyim mantıklı bir karar alacagımdan eminim ..

Peki boşanırsam neler bekliyor beni :KK43:

Bakın yeni evliymişsiniz. Bu yaşadığınızda boşanılacak birşey yok. Ama eşinizin boşanma tehditi ile sizi sindirmeye çalışmasının önünü almalısınız. Bunun tek yolu sinmemek. Size tehditlerinin tesir etmediğini görünce devam etmeyecektir. Hatta bir daha boşanma lafı edersen, bu iş biter gibi karşı hamle yapmalısınız. Aksi halde evlilikte hiç söz hakkınız olmayacağından mutsuz bir evliliğiniz olacak zaten.

Ama ola ki anlaşamadınız ve iş boşanmaya gitti diyelim. Dünyanın sonu değil. İşiniz var, aileniz destekçi, çocuk yok, gençsiniz. Ömür boyu mutsuz bir evliliktense kendinize yeni ve mutlu bir hayat kurarsınız. Kendinize güvenin.

off bıktım şu ayılardan, senin bir hatan yok birtanem ama lütfen bu kadar üzerine düşüp de bir taraflarını arşa değdirme daha fazla.

kızlar merhaba moralim çok bozuk sorun eşimin ailesi.. eşimin akrabasıyla aynı sehirdeyiz düğünümüze gelmediler evimize hayırlı olsuna gelmedilrr dışarda görüşmeye çağırdılar hesabı bize yüklediler ne bir hediye ne bir şey eşim burda tek kalıyordu yardıma en ihtiyacı oldugu zamanda tekmeyi bastılar neyse gecen aradılar evlerinde bir iş varmıs eşimin anladıgı bir iş eşimde tamam dedi üstelik kendi işini bırakıp onlara kostu aramızdaki mesafede 2 saat bende sinirlendim kendisi daha cok üste cıktı sen kindarsın insanlıktan masibini almamıssın gübi seyler dedi sonra ben gittim yanına sarıldım falan ailesi sonucta dediö atamıyot demek kendi üzerimde düşündüm olayı az neyse dedim ben gideyim yanına hiç oralı olmadı kırgınım sana dedi sabah olunca da ben halıyle tavırlı davrandım kendisi baaıp gitti oraya giderkende bir sürü laflar saydı inceldiği yerden kopsun gelince bosanacz falan dedi :KK43: cidden ben mi kindarım insanlıktan nasibimi almamıs mıyım kızlar sinirden mantıklı mı düşünemiyorum ama benim ailemde öyle olsa hiç bir yardımlarına koşmam kendimden nefret etmeye başladım boşanırsak naparım bu sebepten lütfen yardım edin :KK43:
Daha once 1500 kere yazdim yine yazayim. Madem gelince bosanacakmis gelmeden kapinin kilidini degistirin. Valizinide kapinin onune koyun. Ararsada bosaniyoruz ya al esyalarini git akrabana diyin.

Buda yeni moda sanirim ben esimin dugune gelmeyen akrabalarini hic umursamiyorum banane onlari saymamis gelmemis onlar dusunsun siz neden takiliyorsunuz algilayamiyorum gidiyorsa gotsin kendisi onemsemiyorsa benim hic umrumda olmaz

Beni de götürmeye calıstı ben evin hanımı beni çağırmadı sen git işlerini hallet gel dedim diye bayagı bozuldu
Bozulursa bozulsun hiç takmayın bir süre sonra o da anlar. siz bin kere söyleseniz anlamaz siz kötü olursunuz ama kendi yaşadıkça gördükçe anlar sizin en doğrusunu yaptığınızı. İnanın bana aynı şeyleri yaşadım. Bin kere anlattım yeri geldi kavga da ettim. Sonra eşim akrabaları tarafından öyle kazıklar yedi ki bi gün geldi bana sen haklıymışsın adamına göre muamele yapmak lazımmış dedi ben şok :) onca yıl boşuna çenemi yormuşum

Bozulursa bozulsun hiç takmayın bir süre sonra o da anlar. siz bin kere söyleseniz anlamaz siz kötü olursunuz ama kendi yaşadıkça gördükçe anlar sizin en doğrusunu yaptığınızı. İnanın bana aynı şeyleri yaşadım. Bin kere anlattım yeri geldi kavga da ettim. Sonra eşim akrabaları tarafından öyle kazıklar yedi ki bi gün geldi bana sen haklıymışsın adamına göre muamele yapmak lazımmış dedi ben şok :) onca yıl boşuna çenemi yormuşum
benimkide yer inşallah gerci yemişte doymuyor demek ki :)

Back