- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.908
-
- Konu Sahibi esmermavigoz
Hiç unutmuyorum ben de annemin yüzüne, senin tek derdin zengin kocaya vermek beni diye hönkürürken '' Bizim kapımıza ağaların gelecek hali yok, bize de bizim gibiler gelecek. '' demişti. Babam öğretmen benim, amcam öğretmen, diğeri de hakim. Çiftçilikten gelip şehirde minik bir dükkanda her şey satan adamın okumuş çocukları. Memur adam istediler ama ben işçiyle evlendim. İnadımız vardır. Kadın ne dediyse tersini yaptım.Ay Katip 1945 doğumlu babaannem bu konuyla alakalı şey derdi. Zengin gelip de fakirin kızını ne diye alsın durup dururken? Çok mu güzel diye? Zenginlerde güzel kız yok muymuş? Eğer gelip de senin kızını alıyorsa o oğlanın bir ahrazı mutlaka vardır. Delisini güttürmeye adam arıyordur derdi. Kadın o yaşında, ultra geleneksel fikir yapısıyla bunu akıl edebiliyordu düşün.
bazılarında öyle bazılarında değil işte.evlilik kurumuna aşırı bağlı adamlar var.ömür boyu evli kalıyorlar kadının güzelliği gitse de hatta karakteri kötü olsa daİşte bakın arızası ortada adamın. Dış görünüşü için eş seçiyor, iki güzel söze kanacak kadar da fikirsiz.
Üç gün sonra o güzellik kaybolunca, o aşka benzeyen şehvet de yok olacak. Ondan sonra olacaklar da bunların doğal sonucu olacak. Geçmiş olsun.
Cey, o adam her güzelin peşine takılıyordur, bundan ala defo mu olur aşkım?valla alıyorlar.çok gördüm çevremde.sadece güzel diye eş olarak seçilen kadınlar var.adamlar da kalite ötesi .erkekler öyle çok akıllı varlıklar değiller.bir kaç cilveye tatlı söze kanıveriyorlar demedi deme
kız yok çok gördüm vallahi onlar daha da sadıklar.kendilerinden eğitimce maddi olarak akıl olarak daha düşük kadınlarla evleniyorlar ve o kadınlar el üstünde tutuluyorlar.eğitimli akıllı hayatı tanıyan kadınların da maaşlarına bile göz konuluyor çoğu zamanCey, o adam her güzelin peşine takılıyordur, bundan ala defo mu olur aşkım?
Yoktur demiyorum çiçeğim, elbet vardır ama yapmaz dediğin adamların içinden ne hıyarlar çıkıyor, hepsi yapar demiyorum, karı koca arasına yılan bile girmez diye bir laf var, 4 duvar arasını bilmemize imkan yok. Ama ben görüyorum yani.kız yok çok gördüm vallahi onlar daha da sadıklar.kendilerinden eğitimce maddi olarak akı olarak daha düşük kadınlarla evleniyorlar ve o kadınlar el üstünde tutuluyorlar.eğitimli akıllı hayatı tanıyan kadınların da maaşlarına bile göz konuluyor çoğu zaman
19 yaşından beri çalışıyorum Ceycey, bayağı bir şey gördüm. Zamanında çok zengin bir adamın asistanlığını yaptım. Evet, resmi nikahlı karısına körü körüne bağlıydı. Ama kadını zerre sevmiyordu, kadın da bunu tabi. Bil bakalım kimin dördüncü imam nikahlı "karısı" vardı? İlk üçüne ne olmuş dersen de ya karısı yakalamış ya oğlu. Ha ama resmi nikahtan asla vazgeçmeye niyeti yoktu ikisinin de. Bayağı bağlılardı evlilik kurumuna.bazılarında öyle bazılarında değil işte.evlilik kurumuna aşırı bağlı adamlar var.ömür boyu evli kalıyorlar kadının güzelliği gitse de hatta karakteri kötü olsa da
En iyi ihtimal birkaç kaçamakları oluyor, sırf güzel diye bir kadınla evlenen adam kadın delisidir abi, totom duvarda yürürüm yanlarında.19 yaşından beri çalışıyorum Ceycey, bayağı bir şey gördüm. Zamanında çok zengin bir adamın asistanlığını yaptım. Evet, resmi nikahlı karısına körü körüne bağlıydı. Ama kadını zerre sevmiyordu, kadın da bunu tabi. Bil bakalım kimin dördüncü imam nikahlı "karısı" vardı? İlk üçüne ne olmuş dersen de ya karısı yakalamış ya oğlu. Ha ama resmi nikahtan asla vazgeçmeye niyeti yoktu ikisinin de. Bayağı bağlılardı evlilik kurumuna.
Sebebi ne ola ki… adam açısından özellikle19 yaşından beri çalışıyorum Ceycey, bayağı bir şey gördüm. Zamanında çok zengin bir adamın asistanlığını yaptım. Evet, resmi nikahlı karısına körü körüne bağlıydı. Ama kadını zerre sevmiyordu, kadın da bunu tabi. Bil bakalım kimin dördüncü imam nikahlı "karısı" vardı? İlk üçüne ne olmuş dersen de ya karısı yakalamış ya oğlu. Ha ama resmi nikahtan asla vazgeçmeye niyeti yoktu ikisinin de. Bayağı bağlılardı evlilik kurumuna.
Kadın çok güzeldi ama, patron bir keresinde beraber gittikleri beş yıldızlı otel tatilinin fotoğraflarını göstermişti bana.En iyi ihtimal birkaç kaçamakları oluyor, sırf güzel diye bir kadınla evlenen adam kadın delisidir abi, totom duvarda yürürüm yanlarında.
Evlilik kurumuna bağlıymış işte.Sebebi ne ola ki… adam açısından özellikle
Çıkarsızca diyosunEvlilik kurumuna bağlıymış işte.
Şimdi şöyle Girlinred Hanım, nikahlı karısı çok gözü açık, cıngar çıkarmaya müsait bir tipti. Bir keresinde ofisin telefonlarında sıkıntı olmuştu, çalmıyordu. Kadın ofisi aramış, açan olmayınca ofisi basmıştı. Neler dönüyor orada diye.Sebebi ne ola ki… adam açısından özellikle
Bak ben o profilimdeki etiketi boşa koymadım yivrum.Şimdi şöyle Girlinred Hanım, nikahlı karısı çok gözü açık, cıngar çıkarmaya müsait bir tipti. Bir keresinde ofisin telefonlarında sıkıntı olmuştu, çalmıyordu. Kadın ofisi aramış, açan olmayınca ofisi basmıştı. Neler dönüyor orada diye.
Yani adama nefes aldırmamaya yeminliydi. İkimiz de mutsuz olacağız ama boşanmayacağız kafasındaydı. Evlenme çağında oğlu ve kızı vardı. İmaj koruma çalışması meselesi. Bir de mal çok olunca tabi mevzu tamamen duygusala dönüyor.
Bence salladı orayı.Çünkü bazı üyeler yurt dışına çıkmak için evlevdiğini falan yazmıştı.O da bu konudan daha fazla eleştiri almamak için 3.dünya ülkesi diye uydurdu bence. %100 eminim Almanya,Belçika,Avusturya gibi gurbetçilerin yoğun olduğu bir Avrupa ülkesidir.3.sınıf dunya ülkesi dediginiz yer neresi cidden merak ettim
Hem 3.dünya ülkesi olsa ne olur? Oraların zengini zengin değil mi?Bence salladı orayı.Çünkü bazı üyeler yurt dışına çıkmak için evlevdiğini falan yazmıştı.O da bu konudan daha fazla eleştiri almamak için 3.dünya ülkesi diye uydurdu bence. %100 eminim Almanya,Belçika,Avusturya gibi gurbetçilerin yoğun olduğu bir Avrupa ülkesidir.
Bencede.Hem 3.dünya ülkesi olsa ne olur? Oraların zengini zengin değil mi?Sanki Kenya 'ya gitti Allah'ım ya rabbim. Sanki Liberya 'ya gitti.