- 24 Ocak 2021
- 12.374
- 28.435
- 548
Ya valla benim çalıştığım okul da kırsal bir yer inan bana kan davaları, husumetler, silahlı yaralamalar , tarla davaları, hapse girip çıkan velilerin sayısı oldukça fazla , çocukların eğitimi ve eğitim bilinci sıfır, çocuklar zeka gelişimi olarak bile aşırı sıkıntılı, aileler sorumsuz, kız çocuklarının çoğu 5. Sınıftan ve orta öğretimden itibaren okutulmuyor , tüm bunları gördükçe Ülkem adına umudum azalıyor, cahillik diz boyu , saçma sapan gelenek görenek adı altında değişik bir hayat sürüyorlar, merkeze gelince daha iyi durumda en azından kendimi biraz daha rahat hissedebiliyorum ama çarşıda, pazarda , markette, veya bir komşun olarak yine karşına çıkabiliyorlar, bunun yanı sıra çok güzel insanlarla da tanıştım, dost edindim bu kişiler genelde okumuş ve kendini yetiştirmiş aileler , onlarin varlığı bana çok iyi geliyor, iyilerin ve kültürlü insanların sayısının artmasını diliyorumBen de doğuda da çalıştım.Simdi de doğulu nüfusun fazla olduğu bir muhitte yaşıyorum.Bu anlatılan gibi aile çok çok az.Farkli bir kafaları var.Adini koymak istemiyorum.Sanirim kizim böyle bir aileye evlenmek istese ben hiçbir şeyine dahil olmam