• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev tapusu yüzünden sevgilimle ayrıldık

Urfalıları komple gömmeyin yahu Siverekliler candır, onları ayrı tutun =) Ne kadar Siverekli tanıdığım varsa ki epeyce var diyarbakır'da, hepsi eşine sevgilisine karşı çok nazik ve hiç kısıtlamıyorlar. Tabi bunlar okumuş etmiş erkekler. Konudaki abimiz maşallah hem kel hem fodul =) Bi de artist =) Aldığı kararlar sorgulanmayacak paşamızın. Hem her haltı yiyecek kızı aldatacak, hem her kararı tek başına alacak hem de yüzde yüz itaat görecek, hey maşallah, yiğidime bak hele =))
Siverekli bu pislik araya kaçmış bir iki kötü demek ki:D

Ben antepliyim urfalı biriyle büyük konuşmayım da kesinlikle aile olamam. Çünkü kültürlerimiz aşırı farklı aşırı.
Hepsini geçtim kendi memleketlin hatta köylün bile olsa aldatmış seni sapık tekrar bir araya gelmemeliydin. Onda şiddet eğilimi de var gibi. Sadaka ver çocuk sevindir
Sadaka vercem valla ailesinin verdiği havlu lif vardı kendi hediyeleri falan çöpe koydum kenarına bi çocuk almıstır sevinmiştir inşallah

Şimdi siz bir kere böyle bir zihniyetle evlilik yoluna girmiş ( yöreyle ilgilenmiyorum) onca hatasına rağmen ,her şeyi herkesi karşınıza alıp yolunuza devam etmişseniz sizinde aşağı yukarı zihniyetiniz buna yakındır.

Öyle olmasa o değil siz onu terkederdiniz zaten ( bana kalsa selam vermem de)
O yüzden benim size tavsiyem bundan sonraki ilişkileriniz de bunun gibi bir tipi bulma ihtimaliniz yüksek olduğu için, bu konuda kendinize odaklanıp bunların cevaplarını bulmanız.

Şimdi bazı yörelerde bu tarz zihniyetlerin daha baskın olduğu gerçeği var tabii espresso hanım ama her konuda olduğu gibi , bu konuda da genelleme yapmak doğru olmaz.

Konu sahibi belirtmese nereli diye sormak aklıma gelmez, çünkü yurdun dört bir köşesinde var bu tiplerden ne yazık ki .
Ya normalde bana sorsan bunu yaşamadan önce ben de asla affetmem, affedenin kendine saygısı yok derdim ama gerçekten yaşayan anlar. Unutmadım yaptıgını ama kopamayıp barışmıştım işte bir hata yaptım tekrar olmaz

bunca soru varken ve bu evlilik zaten ölü doğacakken, ayrılık nedeninizin tapu olması çok ilginç.

Merhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
ay baştan aşağı falso hala neyin peşindesin evin mi tapunun mu? bu ne ya biraz büyüyün herif önce aldatıyor sonra cimri olduğu ortaya çıkıyor kavgada daima senin susman gerektiğini söylüyor kendine reva gördüğün şeye bak sen her şeye susarsan terk eden o olur tabi :halay:

ay baştan aşağı falso hala neyin peşindesin evin mi tapunun mu? bu ne ya biraz büyüyün herif önce aldatıyor sonra cimri olduğu ortaya çıkıyor kavgada daima senin susman gerektiğini söylüyor kendine reva gördüğün şeye bak sen her şeye susarsan terk eden o olur tabi :halay:
Yüzüme çat pat vurdun gerçekleri ya:D sevip aptal olan kesimdenim ben gözüm görmemiş işte bu pislikleri:( sağolsun ayrıldı kurtuldum yoksa başıma kalsaydı daha kötü

Merhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
Bazen Allah önüne o kadar çok işaret getirir ki olmaması için insanoğlu işte ısrarla anlamak istemez. Olmazı oldurmaya çalışması gibi. Tapu felan ben umursamam öyle şeyleri doğu kültürü olan insanlar farklı bir bakış açıcına sahip. Ancak sizi aldatan birisi ile evlilik yoluna girmiş olmanız işte bunu bir kadına yakıştıramıyorum. Ve evet zaman her şeyin ilacı, olanları sindirip yoluna devam et. Kalbine göre birisi çıksın yoluna

Bazen Allah önüne o kadar çok işaret getirir ki olmaması için insanoğlu işte ısrarla anlamak ister. Olamzı oldurmaya çalışmaz gibi. Tapu felan ben umursamam öyle şeyleri doğu kültürü olan insanlar farklı bir bakış açıcına sahip. Ancak sizi aldatan birisi ile evlilik yoluna girmiş olmanız işte bunu bir kadına yakıştıramıyorum. Ve evet zaman her şeyin ilacı, olanları sindirip yoluna devam et. Kalbine göre birisi çıksın yoluna
İnşallah. Yemin ederim kalbimin temizliğinden evlenmeden bi şekilde bitti işte iyi ki

İnşallah. Yemin ederim kalbimin temizliğinden evlenmeden bi şekilde bitti işte iyi ki
Bence de annenin duası başınaymış. Kendine saygın olsun. Sen kendine saygı duymaz isen kimse duymaz. Aldatırda susta der. Bu saatten sonra hayatına yeni birisi de girer ise aldatıldığınızdan bahsetmeyin. Ya da detay detay olup bitenden. Anlaşamadık ailelerde istemedi diyip kısa kesin.

Hayat o kadar kısa ki bazen başkalarının yaşadıklarından ders almak gerekir. Hiç aldatıldıktan sonra affedip mutlu olanı gördünüz mü? Yok kısa kol yok ev tapusu yok doğu batı hikaye bunlar.

Bence de annenin duası başınaymış. Kendine saygın olsun. Sen kendine saygı duymaz isen kimse duymaz. Aldatırda susta der. Bu saatten sonra hayatına yeni birisi de girer ise aldatıldığınızdan bahsetmeyin. Ya da detay detay olup bitenden. Anlaşamadık ailelerde istemedi diyip kısa kesin.
Umarım ben de kendimi düzeltirim ve kendime gereken değeri veririm bundan sonraki ilişkim olursa böyle olacak inşallah:)

Ya bi üye var. Espressoc mu ne adı. Konu sahibinin her yazdığına beğenmedim yapmış. Ama her yazdığına. Dikkatimi çekti sebebini merak ediyorum.
Şimdi de bana beğenmedim yapmış biri şikayet edebilir mi şunu acaba?

Başta hata yapmışsın. Hem aldatmış hem güvenmeyip babasına yatırım yapıyo saçmalık. Evlilik adamı değil hazır değil çok kolay aldatıyor ve ailesine aşırı düşkün. Çok ezilirsin

İnsanlar bunun zihniyetle alakalı değil de ısrarla yöreyle alakalı olduğunu iddia ediyor tuhaf bir şekilde
çünkü konunun buraya dönmesinin sebebi adamın kıza sen bizim yöreye uymazsın demesi adam bunu söylüyor zaten biz burada gereksiz hümanistlik yapıyoruz ki ben sizden önce meselenin eğitim veya memleket olmadığını kendi babamdan örnek vermiştim.

Soru sahibi konun beni yerlere duvarlara fırlattı...
Adam katıksız şerefsiz kendi her boku yer ama başkasına namus bekçisi kesilir. Neymis urfada sıfır kollu giyilmezmiş...Neyse küfür etmeyeceğim.
Zaten seni aldatmış konu burada tapu mu?

Asla barışma kendine yazık etme. Sana kısaca gelecek senaryoyu söyleyeyim. Evlenirsiniz hemen çocuk olur anasının babasının agzına bakar seni ezdirir her giydiğine karışır ama ona göre açık olan kadınlarla seni aldatır. Sen de kucağında çocukla evde onu beklersin.

çünkü konunun buraya dönmesinin sebebi adamın kıza sen bizim yöreye uymazsın demesi adam bunu söylüyor zaten biz burada gereksiz hümanistlik yapıyoruz ki ben sizden önce meselenin eğitim veya memleket olmadığını kendi babamdan örnek vermiştim.
ha tabi şunu da belirtmem gerek kısıtlama, kıskançlık, aldatma, ailecilik vs. bunlar her yerde olabilir hatta dediğim gibi eğitimle dahi düzelmeyen şeyler adamın hamurunda varsa ama tapu meselesine gelirsek ben izmir ve istanbul'da yaşadım akrabalarım ege'nin farklı yerlerindendir hiç böyle bir şey görmedim. istanbul'da her tip insan var orası türkiye'nin her yerinden apayrı hadi onu kıyaslamayalım. ben küçükken izmir'den manisa'ya gittiğimizde ufak farklarla değişik giyinirdik annem bunu kendi kendine düşünürdü güvende olalım diye ama sıfır kol dekoltesiz bluza laf ediyor adam. her yörenin kendine özgü iyi ve kötü yanları var bunları konuşmayalım yalan mı söyleyelim birbirimize

Konunun içeriğinden bağımsız sadece başlık olarak söylüyorum belki de evi çocuğun babası alacaktı bu yüzden onun üzerine olacak

Siz doğunun elit kesimisiniz bence çoğunluk hanzo , doğuda görev yapıyorum ultra lüks yaşayan ama hala görgüsüzce yaşayanlar var lakin vizyon sahibi düzgün , kaliteli elit bir yaşam biçimi geliştiren , kültürlü aileler de var ama kültürlü olan kesim azınlıkta maalesef , çoğu tarla , arsa zengini, lüks evlerde ve sitelerde köy hayatını sürdürmeye çalışıyorlar, mesela üst komşum her sabah başıma halı silkeliyor, adamlarda para var ama ne vizyon, ne kültür ne de insani bir yaşam tarzı var , kadınlar genelde ev hanımı ve söz hakları pek yok , doğum oranları çok yüksek, kültürlü insanlar az çocuk yaparken onlarda en az 5 çocuk var , bu gidişle meydan bunlara kalacak ...
Ben de doğuda da çalıştım.Simdi de doğulu nüfusun fazla olduğu bir muhitte yaşıyorum.Bu anlatılan gibi aile çok çok az.Farkli bir kafaları var.Adini koymak istemiyorum.Sanirim kizim böyle bir aileye evlenmek istese ben hiçbir şeyine dahil olmam

Konunun içeriğinden bağımsız sadece başlık olarak söylüyorum belki de evi çocuğun babası alacaktı bu yüzden onun üzerine olacak
Yok onu sordum kendim alcam ailem eklemicek yine de babamın üstüne dedi. Zaten babası alsa ben öyle bişey der miyim asla demezdim

Back
X