gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

Evet, mükemmel olmayan insanlarız hepimiz. Ama berbat bir insan olmak çok ayrı bir mertebe oluyor.
O bahsettiği herkes neler çekiyor temalı hikayeler var hani, işte onların sonu da mükemmel bitmiyor. Çekiyorlar 20-25 sene, dertten tasadan hasta oluyorlar, vücutları çöküyor. 45 yaşındayken 60 gibi gösteriyorlar. Ağızlarında diş kalmıyor, çoğu da ruhsal hastalıklarla cebelleşiyor. O saatten sonra düzelen koca da olmaz olsun, teneşir paklasın.

Bunu söyleyincede linç tayfa oluyoruz.Gerçeği söylemek ne zamandır linç oldu? Ben mesela hem konu sahibinin ailesini eleştirdim hem de damadı ve damadın ailesini.Çünkü öyle bir mevzu ki,herkes falso olayda ki ya herkes.Ve en son kendisine iyi dileklerimi sunup mesajımı bitirdim.

Sonra baktım "ya sanki boşanmak kolay mı,herkesin kocası mükemmel mi sanki?" diye konuşuyor,o zaman eleştirdim işte.Kusura bakmasın kimsede eleştirilecek şeyide eleştiririm yani. "Hemen bi olayda boşanılır mıymış canım?" düşüncesi çok yanlış bir düşünce tarzı.Çünkü konu sahibi bir değil kaç tane olay yaşamış ve yaşadıklarının her biri boşanmaya sebep.Bunda da boşanmazsan neyde boşanırsın yani? Hadi o zaman küçüktün ee şimdi 4 sene geçmiş üstünden hala mı bu düşüncedesin yani?

Bir de şey var "herkesin kocası mükemmel sanki"
Allah aşkına kaç kişinin kocası,karısını bekaret testine götürüp,üstüne aldatıp,üstüne şiddet uyguluyo ya? Ve bu saydıklarımın hepsi 3 haftada falan oluyor yani komboya bak.Boşananlarda zaten kocası mükemmel olmadığı için boşanıyor.Boşanma dediğimiz olay bunun için var zaten.Bunları söyleyincede suçlu oluyoruz.

Benim yorum yapmama gerek bırakmamışsın eline sağlık. Anlamak isteyen ne güzel doğru anlıyor değil mi

1 haftaya kadar dönse bile bunlarla yaşayacak misiniz? Size donseler bile çok bir beklentiye girmeyin kendileri ortada zaten sırf para harcadık diye bu insanlar çekilmez. Üstüne sadaka verin ki kolayca bosana bilesiniz diye . Hiç düşünmez açardım davayı anında. Kim ki benim babama bağıracak hadsiz

O da 2 haftada kaçmış zaten 3 yıl beklememiş. Aklını kaybetmeden o iki hatanın sonunda kaçabilmesi de çok büyük başarı bence

Sorma hiç yahu, ben de şahsen kocamın mükemmel olduğunu kk da öğrendim; normali böyle olur, aksi gibi olan yamuğun tekidir, yaramaz heriftir, at gitsin sanıyordum. Meğer adam pırlantaymış, vay canına.

Adam bekaret testine sürüklesin, dövsün, aldatsın, ailesine ezdirsin, zerre kıymet vermesin, bir de üstüne hamile iken döven yaratığın çocuğunu doğurmak istemedi diye karısına davalar açsın, gerekçe de yaşlılığımda bana bakardı falan olsun; bunların üstüne çık de ki herkesin mi kocası mükemmel. Yeryüzünde bulunabilecek en arıza tipe denk gel, de ki herkesin mi kocası mükemmel. Adama ayrı, konu sahibine ayrı şok oldum burda.

:) Olması gerekene mükemmel der olduk, sorun burada zaten. Her kavgada ağzına gelene sayıp sülaleme sövmeyen, dövmeyen, hizmetçi muamelesi yapmayan adamlara mükemmel diyoruz. Adam evi süpürse bana "yardım" etti diyor kadın. Sanki aynı evde o da yaşamıyor. Bir tane erkek kardeşim var, o da çalışıyor ben de. Ev temizliğini hep beraber yapıyoruz. Çünkü o da yaşıyor bu evde, ben de yaşıyorum. Veriyorum eline süpürgeyi, sen süpür ben paspaslarım diyorum. Prens yetiştirmiyoruz.
Geçenlerde biri davet etti. Yemekten sonra baktım sofrayı topluyor. Ben de zarfladım hemen, ay benim yapmam lazım bunları, sen bırak dedim. Ne alaka ya, ben davet ettim, benim evim, ilk kez geliyorsun, iş mi yaptıracağım dedi. Erkekleri sık sık gömerim ama, "normal" olanları da var şimdi.

Anlaşılmak güzel şey:)

Evi süpürmese de olur ki, selvi boyuyla perde assa yeter adam, yardım etti olur.

Valla benim anam prens yetiştirdi. Her şeyi ayağına geldi paşanın, ama el kızı öyle yapmıyor, süpürge de açıyor o paşa, cam da siliyor. Neyse ki eğitilebilir çocuklarmış bizimkiler. Bana göre eğitilebilir olmak mükemmel bak, çünkü bazılarının öğrenmesi geçiyor, her şey için geç oluyor malesef.

Valla paşa paşa yapacak Katip. Ablasıyım, hizmetçisi değil. İyi de oluyor, ilerideki eşi için antrenman oluyor hem.
Zaten zorla yapmıyor ya, seviyormuş ev süpürmeyi. Kendine tost, kızartma falan da yapıyor. Ölmeyecek kadar bir şeyler öğrettik. Çay yapmayı vs. de öğrettim birkaç sene evvel. Ay böyle de yapay zeka tanıtır gibi oldum he.

Karşı tarafın tavrı baştan beri belliymiş aldıkları şeyler tavırları vs. Bu işaretleri neden görmezden gelip sineye çektiniz ki. Siz sineye çektikçe onlar da palazlanmış küstahlaşmış. Ailece sizi sindirmeye çalışmışlar. Perşembenin gelişi çarşambadan belliymiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…