gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

Konu hortlayınca hatırladım, en komiği de bohçalarda kalitesiz şeyler görünce, kendi aldığı kaliteli malzemeler nedeniyle “bütün emeklerim çöpe gitti” demesiydi
Bu kadar mı karşılık beklenir, emekleri çöpe gitmiş. Sanki aldığı kaliteli ürünler ile düşünceliliğini gösteremedi karşı taraf dandik şeyler alınca.

Evlilik iptali diye birsey var ona bir bakar misiniz öyle birsey yoksa mecbur 1 sene bekleyeceksiniz ama altinlari simdi verme anlasmali bosanma zamaninizda yanina getirip vericeksin

Siz evliliginizi karşı tarafın maddi durumu ve ekonomik vaadleri üzerine kurmussunuz.

ailenizde sizde aman karşı taraf zengin aman sorun çıkmasın idare edelim kıza ev alacak araba alacak bozulmasın diye iyi yurutmussunuz.

Karşı tarafta durumu çakmış babaniza ev almak zorunda mıyım araba almak zorunda mıyım diye fircalamis .

O kadar parayı malı mülkü yapan insanlar bedava dağıtacak kadar saf olmazlar .para aptal saf insanda durmaz .sizde öğrenmiş oldunuz

cok üzüldüm senin güzel kalbini kirmislar fena sekilde birde seni haksiz yer niye kiralim bazen gönül aklin önünden gidiyor o yüzden düsünemiyor ama yinede sükür ki gercek yüzlerini görebildiniz ailecek hic üzülme sana ve güzel ailene layik degil bu görgüsüz simarik kibirli aile bozuntulari Rabbim kalbininin güzelligine layik helal süt emmis insanlar cikartsin amin

Barısmıslar mı konuyu merak ettım keske bırı konu sahıbının barısma mesajını alıntılasa bunu okumustum o donemler

Barısmıslar mı konuyu merak ettım keske bırı konu sahıbının barısma mesajını alıntılasa bunu okumustum o donemler
Kendini yırtıp gitmişti o ülkeye, sonra pasaportunu fln almışlar elinden, kocası dövüyormuş, eski bekar evine gelin getirmiş hatta. Sonra bi de hamile kaldı. Sonra babası kaçırdı bunu o ülkeden, çocuğu da aldırıp boşandı. Hatırladığım bu şekilde. Bu konu altında anlatıyor hepsini. Yurtdışına gelin gidip euroları yicem derken paket oldu. Burda 100 kişi gitme boşan dediği halde inat etti. Şimdi napıyor acaba

Ya ben ne okudum.Esinizi şikayet etmiyorsunuz kaynana ve kayınbaba.Esiniz eski eşiniz diyeyim.32 yaşında yurtdışında bu adam nasıl anne babasına bağımlı olabilir.Orada kazandığı para ile Türkiye'de dört dörtlük herşeyi yapabilirdi.Ailesine bağımlı birbirinizi tanımadan evlenme kararı vermişsiniz.Kucuk yaşta.

Şimdi 2 aylık evlisiniz.Esinize karşı tatlı dilli olun.Yuva yıkmak çok zor.Hakli olabilirsiniz.Hayatim bundan rahatsız oluyorum.Basbasa kalamiyoruz falan diyin.O sınırlı ise siz sakin olun.İki tarafta da öfke olmasın.
Baktınız düzelmiyor mu ? O zaman ayrılık düşünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…