Yine size danışmaya geldim

Her dönemin bir yaşam görevi var. Eriksson okumanızı öneririm
Yaşasa 123 yaşında olacak bir adamın söylediklerine göre mi hayatınızı ciziyorsunuz? Erikson'a karşı da bir sürü kuram var, biliyor olmalısınız.
Bence sakin olun, gerçekten evlilik böyle bir şey değil. 2 kere evlenmiş ve ilkinde cehennemi yaşamış bir kadın olarak söylüyorum. Bence salın. İşinize gidin gelin ,spora gidin , kulüplere katılın, yeni insanlar tanıyın . İlişkiyi, sevilmeyi dert etmeyin . Hayatınızın odağı olmadiginda o karşınıza çıkacak .
Ve 31 yaş 2025 Türkiyesi nde evlilik için hiç geç bir yaş değil. 35 de değil.

Ben de işte sizinle hemfikirim. Galerici ve emlakçılık dükkanı yok. Tek tük alıp satıyor. Ve diyor ki kardeşim diş hekimliği okuyor. 3 sene sonra mezun olacak. Klinik açacağız. Ama dedim o para kardeşinin. Diyor ki biz de ayrı gayrı yok
Koşarak uzaklaş derim
Ne demek bizde ayrı gayrı yok ? Allah insana kardeş yaratmış rızkını ayrı yaratmış
Bu bizde ayrı gayrı yok lafının at metni genelde şudur benim olan hersey ailemindir ve sen buna karışamazsın!
Ayrıca siz kabul ediyor musunuz 3 sene sonra kliniği olacak dişçi bir kayın var kazancı sizin olacak güya! Hadi oldu diyelim hoş bir şey mi
Sadece kardeşinin üzerine kurduğu bu cümle bile beni uzaklastirirdi ama siz bilirsiniz tabii
Bu kişi yarın bir gun girdiğiniz ortamlarda da benim 60 bin maaşım var cümlesini kuracak muhtemelen hazır mısınız böyle boş ve başkası üzerinden hiç emeği olmaksızın kurduğu sahiplenmelere ? Bence gerçekten çok itici

Sizin içiniz ısınmamış içiniz ısınmadığı için de düzenli gelir hususunu sıkıntı ediyorsunuz normalde esnaf birisi memur vs kesimden daha iyi kazanır sanırım yaşım geldi stresi var içinizde belki çevrede bu baskıyı kuruyor o yüzden tanımaya çalışıyorsunuz ama kalbiniz yok diyor aklınızda yok demeniz için bahaneler üretiyor ama için ısınmadıktan sonra aklı dinlemek de pek mantıklı değil zaten İcim ısınmadı deyip yok deyin gitsin yaşınız normal zaten

Ben sevginin ilişkiyi devam ettirmek için önemli olduğunu biliyorum ama bir ilişkide sevgiden daha da önemli olan o ilişkide güven içinde hissetmek hissiyatına ulaşmadığımdan ve kandırıldığımı düşündüğümden bıçak gibi keskin şekilde kendisinden soğudum
Soğumakta sıkıntı yok hatta akıllıca bir karar olmuş. Sorun kendinize de duygularınıza da hiç dinlenme fırsatı vermemiş olmanız. Zaten ne çabuk unuttun eskiyi diye sormadım, yeni biri için bu acele niye dedim.

Ben de bunu soracaktım. Çevremde böyle bir erkek var ve karısı aşırı derecede rahatsız. Erkek denk geldikçe al/sat yapıp bir şekilde para döndürüyor ama gün içinde bir mesaisi olmadığı için kadına sarıyor. Sürekli bir darlama ve karışma ve hatta aşağılama halinde. Ben zaten kazanıyorum sen çalışsan ne çalışmasan ne evde otur da kadınlığını yap gibi bir saçmalamalarda. İş değil bence bu. Zaten son zamanlarda araba piyasası da ev oiyasası da çok kötü durumda. Ortada para dönmüyor resmen tranpa ile ilerleniyor. Buna bel bağlanmaz. Adam zaten bireyselleşememiş hala kardeşinin mesleğini kendisinin yetisiymiş gibi anlatıyor. Bence görüşmeye değmez.

Bir de normalde dükkanı olan galericinin, emlakçının aylık ortalama bir nakit akışları olur. Dükkan olunca elbet bir para girer ama dükkan olmayınca böyle iş gibi meslek gibi olmuyor.
Tam olarak benim çekindiğim noktalars değinmişsiniz, çok teşekkür ederim

Koşarak uzaklaş derim
Ne demek bizde ayrı gayrı yok ? Allah insana kardeş yaratmış rızkını ayrı yaratmış
Bu bizde ayrı gayrı yok lafının at metni genelde şudur benim olan hersey ailemindir ve sen buna karışamazsın!
Ayrıca siz kabul ediyor musunuz 3 sene sonra kliniği olacak dişçi bir kayın var kazancı sizin olacak güya! Hadi oldu diyelim hoş bir şey mi
Sadece kardeşinin üzerine kurduğu bu cümle bile beni uzaklastirirdi ama siz bilirsiniz tabii
Bu kişi yarın bir gun girdiğiniz ortamlarda da benim 60 bin maaşım var cümlesini kuracak muhtemelen hazır mısınız böyle boş ve başkası üzerinden hiç emeği olmaksızın kurduğu sahiplenmelere ? Bence gerçekten çok itici
Bana da itici geldi, ben de hoşlanmadım bu durumdan. merak ettim fikirlerinizi demek ki doğru karar vermişim. Teşekkürler

evet baktığınız pencereyi hiç düşünmemiştim. Sizce mesela ben eve ayda 60 koysam o hiç koymazsa bu sorun olur mu? Ne düşünüyorsunuz?
Sizi duygusal yorar bu durum.
Sonra kavgalara yol açar.
Sonra eş kısmısı bu durumu kompleks yapar, durduk yere sorun çıkartır hale gelir.

Bence uzak durun.
Sizin yapınıza uymayacak gibi geldi bana.
Siz karşınızda işi ile, hayatı ile karakter sahibi birini arıyorsunuz.
İnşallah gönlünüze göre bir eş çıkar karşınıza.

Düzgün işiniz geliriniz var. Anladığım kadarıyla devlet memurusunuz. Kendinize uygun birini bulun. Bir ay bile evi siz geçindirseniz bu erkekler komplekse giriyor haberiniz olsun. Yaşandı görüldü ve duyuldu

Ben de işte sizinle hemfikirim. Galerici ve emlakçılık dükkanı yok. Tek tük alıp satıyor. Ve diyor ki kardeşim diş hekimliği okuyor. 3 sene sonra mezun olacak. Klinik açacağız. Ama dedim o para kardeşinin. Diyor ki biz de ayrı gayrı yok
Bu yorumdan sonra adamın hala bir baltaya sap olamamıs izlenimini aldım.

Back
X