- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
-
- Konu Sahibi BettyRuble
120 sn süper . Bende bu akşam yapacağım bugün spor yapmadım bakalım kaç sn çıkacak ? Spordan sonra zor oluyor120 sn plank yaptım,40 da squat:)Dun 120 sn plank,20 squattı yazmayi unutmusum...
Sabah yapsan daha iyi oluyor cnm aksam 50 yi gecmiyor benim..120 sn süper . Bende bu akşam yapacağım bugün spor yapmadım bakalım kaç sn çıkacak ? Spordan sonra zor oluyor
Gecmis olsun cnm.Kızlar çok hastayım grip baş ağrısı. İyi olunca tabloya işlicem.
Cok gecmis olsunKızlar çok hastayım grip baş ağrısı. İyi olunca tabloya işlicem.
Geçmiş olsun. her isinn başı saglik .Kızlar çok hastayım grip baş ağrısı. İyi olunca tabloya işlicem.
Squat benide zorluyor bide sanirim ilk baslarda yanlis yapmisim belim agridi bir kac gun. Simdi azar azar yapmaya karar verdimSabitledigimden 120 plank,42 squat yaptim..Ama squat beni cok zorluyor nedense
Tekrar bakayım belki yanliş yapıyorumdur:)Squat benide zorluyor bide sanirim ilk baslarda yanlis yapmisim belim agridi bir kac gun. Simdi azar azar yapmaya karar verdim
Belinde agri yoksa dogrudur diye biliyorum.Ama bende detayli bakicam bi bu aksam.Kas yaparken goz cikarmiyalm saglik onemli :)Tekrar bakayım belki yanliş yapıyorumdur:)