İlk tüp bebek tecrübem bilgi vereceğim. Ve doktor önerisi

Merhabalar
Ben Medicalpark pendik’te ilk tüp bebek tedavisi gördüm bu mayıs ayında. Aonra ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi yapılmış, doktor çift tercih etti. Yaşım 39 bu arada. Tüp bebek tedavisi önceki testler iyidi, amh 2.24 hiç sorun görünmedi. Eşimde de aynı şekilde. 2 yılda gebelik oluşmadı o yüzden tüp bebeğe başvurdul, fazla beklemek istedemik yaştan dolayı.
Süreç zor, hem maddi hem manevi.. Transfer sonrası ilaçlar beni biraz yoruyor, estrofem 5x, progestan iğne 1x, progestan filmi 3x, nidicard, prograf, coraspirin, axeparin 1x… bu herkeste böyle mi bilmiyorum, şimdilik Allaha şükür bir yan etki görmedim ama bu kadar ilaç kullanma alışık değilim.. Test bekliyorum. Hiç çocuğum yok. Allah hepimize yardımcı olsun

Merhaba ben yasemin hanımın hastasıydım 25 yaşındayım kendisiyle 3 deneme yaptın her birinde çitf embriyo transfer edildi toplamda 6 embriyo ve hepsi çok iyi kalite transfer edildi ama maalesef tutmadı yasemin hanım alanında çok iyi bir hekim oldukça bilgili ve tecrübeli tedavim süresince elinden geleni yaptı doktorluğuna ve becerisine hiç bir sözüm yok ben rahim perdesi ameliyatı kendisinde oldum fakat şöyleki tüp bebek her nekadar doktor mükemmel olursa olsun iş tamamen embriyolog ve labratuarda bitiyor yaşınızdan 35 olmasını göz önüne alarak ben size yasemin hanım ve Selçuk beyi tavsiye etmiyorum ama doktordan kaynaklı değil laboratuvar kaynaklı Selçuk beyde yasemin hanımda aynı labratuarları kullanıyorlar bütün işlemleri acıbadem kozyatağı gerçekleşiyor ama bende ve eşimde ciddi bir sorun yok sadece bende pcos var Genetik testlerimizde temiz ben labratuar kötü olduğunu düşünüyorum burda bir arkadaş vardı Selçuk bey hastasıydı onada 3 deneme toplamda 5 embriyo transfer yapılmıştı 27 yaşındaydı ondada pcos dışında bir sorun yoktu hikayelerimiz birebir ayını idi ama hepsi olumsuz sonuclanmıştı kendisi Şişli memorial gitmişti sonra ve ilk denemede pozitif görmüştü oranın embriyologları acıbadem deki embriyo beğenmemişti yani demem o ki labratuar bu konuda çok önemli yaşınızda 35 miş ince eliyip sık dokumanızı tavsiye ederim bende şuan Şişli memorial, Cem çelik ve aret kamar arasındayım ama Şili memorial daha yakınım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kolaylıkla hiç zorlanmadan sağlıkla kucağına almak nasip olur 🌸
Merhaba başladın tedaviye memorialde ben aralıkta başlayacağım

X