- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
- Konu Sahibi BettyRuble
Olur öyle arada. Kızlar bugün tabloyu düzenliyorum iyileştim canlar.Ben bugun nedense onceki gune gore geriye dustum 53 saniye plank 30 adet squat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur öyle arada. Kızlar bugün tabloyu düzenliyorum iyileştim canlar.Ben bugun nedense onceki gune gore geriye dustum 53 saniye plank 30 adet squat
Ohh hadi bakalm sevindim iyilesmene :)Olur öyle arada. Kızlar bugün tabloyu düzenliyorum iyileştim canlar.
Aynen gercekten cok iyi oldu buraya yazcak olmanin verdigi sorumlulukla bile yapiyor insan. Istikrarli olmasam napim koca bir sezeryan gobegim var hazirana kadar erimesi gereken :))Gece yarısı uykudan uyanıp plank yapılınca 60 sn dayanılıyormuş öğrenmiş oldum :))
Grup hakkaten iyi oldu süreklilik sağlıyor. Selda en istikrarlımız maşallah.
Henüz anne değilim ancak merak ediyorum bu ünlüler filan sezeryan göbeğini nasıl yok ediyor.Aynen gercekten cok iyi oldu buraya yazcak olmanin verdigi sorumlulukla bile yapiyor insan. Istikrarli olmasam napim koca bir sezeryan gobegim var hazirana kadar erimesi gereken :))
Benim tahminim karin gerdirme operasyonu fln yaptiriyorlar yoksa mumkun degil. Aylardir ugrasiyorum anca porsumus goruntusunu toparladim. Hala ayva gobegin bir tik ustu gobegim var. Azim sart cok ugras gerektiriyor. Ki ben dogum yapali 21 ay olduHenüz anne değilim ancak merak ediyorum bu ünlüler filan sezeryan göbeğini nasıl yok ediyor.