Gelin Birlikte Plank Yapalım

Ben yapamadım dün ya kendiöi hala iyi hissetmiyorım bende ayakta atlatmaya çalışıyorum . Yarından itibaren başkayacağım. Eğer şimdi eklemezsen tabloya haftaya devam ederken eklersn . Ben yazmaya devam edeyim .

Kızlar süpersiniz. Tabloya işledim. Ben de aslan gibi geri döndüm. 121 sn plank ve 50 squat. Planki şimdi yaptım son 10 saniye resmen inledim :KK17: hala titriyorum. 120’de sabitlensem, rahatça 120 sn durabilsem The Calender gibi mis olucek.

Gece yarısı uykudan uyanıp plank yapılınca 60 sn dayanılıyormuş öğrenmiş oldum :))
Grup hakkaten iyi oldu süreklilik sağlıyor. Selda en istikrarlımız maşallah.
Aynen gercekten cok iyi oldu buraya yazcak olmanin verdigi sorumlulukla bile yapiyor insan. Istikrarli olmasam napim koca bir sezeryan gobegim var hazirana kadar erimesi gereken :))

Henüz anne değilim ancak merak ediyorum bu ünlüler filan sezeryan göbeğini nasıl yok ediyor.
Benim tahminim karin gerdirme operasyonu fln yaptiriyorlar yoksa mumkun degil. Aylardir ugrasiyorum anca porsumus goruntusunu toparladim. Hala ayva gobegin bir tik ustu gobegim var. Azim sart cok ugras gerektiriyor. Ki ben dogum yapali 21 ay oldu

X