- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.572
-
- Konu Sahibi BettyRuble
Kullanıcı Adı | 22 Ocak | 23 Ocak | 24 Ocak | 25 Ocak | 26 Ocak | 27 Ocak | 28 Ocak |
---|---|---|---|---|---|---|---|
slnkhrmn008 | 33 | 44 | 61 | 64 | 65 | 68 | 90 |
merve4416 | 40 | 50 | 57 | 62 | 65 | 45 | 82 |
The Calender | 20 | 50 | 60 | 66 | 75 | 80 | YOK |
Mayflower75 | 25 | 40 | 40 | 60 | YOK | 50 | 40 |
Bibibella | YOK | 40 | 40 | 45 | 35 | YOK | 45 |
Ben yoga ve plates yapiyorum bence sadece bu hareketi yapmayin YouTube da boho beautiful diye bu kanal var çok güzel yapiyo evde olduğum zamanlarda da TV den internete girip onunla birlikte yapıyorum ya da popsugar yine YouTube da hem spora gidiyorum hem de evde onlarla birlikte yapıyorum tavsiye ederimKimse bana eşlik etmicek mi? Ben tek başına yapıyorum o zaman hıh size
Merhaba, farklı sporlarla da meşgulüm bu grup sadece elbow planl için 30 gün kendi limitimizi ne kadar yükseltebiliyoruz sorusunun cevabını görmek için oluşturuldu :) teşekkür ederimBen yoga ve plates yapiyorum bence sadece bu hareketi yapmayin YouTube da boho beautiful diye bu kanal var çok güzel yapiyo evde olduğum zamanlarda da TV den internete girip onunla birlikte yapıyorum ya da popsugar yine YouTube da hem spora gidiyorum hem de evde onlarla birlikte yapıyorum tavsiye ederim
Merhaba! Görseller çok güzel ama ben bu grupta sadece elbow plank yapalım 30 gün boyunca limitimiz nereye yükselecek görelim. Yapacağımız tek şey akşam eve gidince plankimizi yapıp kaç sn yapabildiğimizi bildirmek.Eki Görüntüle 2227595 Eki Görüntüle 2227596 Eki Görüntüle 2227597 Eki Görüntüle 2227598 Eki Görüntüle 2227599 Eki Görüntüle 2227600 Eki Görüntüle 2227601
Ben varımmm hatta plank çeşitleri var ben bunlara bir ara başlamıştım ama sonra kış halsizliği işte bıraktım ama senin sayende bende yapabilirim.hepsine sırayla 20 şer saniye olabilir. Sen hazırlarsan programı ben ona da uyarım.
Evet bugün Hoşgeldin, 33 sn yapabildim ben ilk scorumu tabloma ekliyorum.Ben de varım canım. Bugün mü başlıyoruz
Selam ben ilk gün skorumu yazmış bulunuyorum. Sizlerden de bekliyorumSonradan anladım amacınızı. Ben ona da varım yarından itibaren
Tmm canım ben de birazdan yapıyorumEvet bugün Hoşgeldin, 33 sn yapabildim ben ilk scorumu tabloma ekliyorum.
Seni de tabloya ekliyorum.
Tabloya işlendi. Giderek artırırız umarım. Sağlıklı ve vücudu rahatlatan bir hareket.40 sn yapabildim canımBettyRuble
Evet canım. İnşallah devam edip arttırırız. Ben spora başlıyorum ama devamını getiremiyorum. Umarım bunda öyle olmaz. Çok vakit alan bir hareket değil zaten.Tabloya işlendi. Giderek artırırız umarım. Sağlıklı ve vücudu rahatlatan bir hareket.
Olur, yediklerimizze dikkat edersekGöbek eritmeye faydası olur mu?
Diyet yapıyorum zaten canım. Göbeğim biraz eridi ama tam olarak değil.Olur, yediklerimizze dikkat edersek