- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
-
- Konu Sahibi BettyRuble
Yeni tablo oluşturucam perşembe günü. Dahil ederim etiketlerim.Merhaba bende 40 sn ile başladım listeye beni de dahil etmeniz mümkün mü
Evet squat için de ayrı tablo yapıcam. Yarın müsait vaktimde yeni tablolar için herkesi etiketleyip isim alayım. Squat da cidden güzel fikir. Gerçi ben 3 gün salona gidiyorum orada squat vs yapıyorum. Tablo dediğin gibi rutinleştiriyor.Bide bi kahve içip açılınca vücut hemen ardından plank süper. Bahsedilen squat olayını da düşün , git gide çoğalıyoruz bir kaç kişi daha artarsak bence onuda yapabiliriz. Tablo ile daha kararlı oluyor insan
Kızlar selam,
Yeni tabloya başlıyoruz lütfen katılacaklar bu mesajımı beğensin.
Yeni tabloda plank + squat var.
Planki sn cinsinden squatı sayı cinsinden bildiricez.
Şimdi katılacaklar beğen butonuna please.
M merve4416
Mayflower75
Bibibella
sedulu
rreyhann
hande_buse
S Selda0513
Bu hafta of um kizlar katılırken yazarımKızlar selam,
Yeni tabloya başlıyoruz lütfen katılacaklar bu mesajımı beğensin.
Yeni tabloda plank + squat var.
Planki sn cinsinden squatı sayı cinsinden bildiricez.
Şimdi katılacaklar beğen butonuna please.
M merve4416
Mayflower75
Bibibella
sedulu
rreyhann
hande_buse
S Selda0513
Günlük yapabildiğimiz kadar. Yapınca beni etiketlerseniz iyi olur evet. Günlük bildirimler yapıcaz.Squatta sınır var mı ? Plankta da dayanabildiğimiz kadardan başlıyoruz değil mi? Yapınca seni mi etiketliyoruz
Sedulu selam!Squat 25 tane plank 59 sn yaptım. Çocuk plank yaparken rahat bırakmıyor:)
Tabloda günleri görebilirsin tablo ilk sayfada. Yedi gün yapıp bir gün dinleniyoruz.Bir de haftada kaç gün yapıyoruz ? Çok soru sordum ama devamsızlık yapmak istemiyorum programımı sbitlerim sıkıntı olmaz inşallah.
Sorun degil ben her gün yapmaya çalışıyorum bebekten kalan vakitlerde :)Sedulu selam!
Yarın başlıyoruz bugün dinlenme günü :)
Yarın da bekliyorum.
Canım ben de varım. Beğenmiştim ama eklememişsinGünlük yapabildiğimiz kadar. Yapınca beni etiketlerseniz iyi olur evet. Günlük bildirimler yapıcaz.
Eklicem Mervecim yarına hazır olur.Canım ben de varım. Beğenmiştim ama eklememişsin
Tamam canım yarın başlıyoruzEklicem Mervecim yarına hazır olur.