- Konu Sahibi BettyRuble
Ben iki gun denemeler yapayim o halde bakalm kac sn dayanabilcem :)İki gün sonra yeni tablo başlicak etiketlerim seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iki gun denemeler yapayim o halde bakalm kac sn dayanabilcem :)İki gün sonra yeni tablo başlicak etiketlerim seni.
Selam Yatuk. Şu an saat 7.41 ve mesajını okuyunca kalkim plankimi yapim dedim şaka gibi 1 dk 51 sn yaptım. Dün sporumun hemen ardından yapmıştım o yorgunlukla 54 sn yapabilmiştim.105 sn ama bide bana sorun . Sabah daha iyi oluyor akşam yorgunluğu ile olmuyor.
Hep sabah yapiyordum demek ondan performansım iyiymiş,bu gün 115 sn super dimi:)Kızlarrr sabah aç karna yapılan spor çok faydalıymış artı sabah çok hafif ve dayanıklı oluyoruz uyanır uyanmaz plankk
Harikasın 120’de sabitlenelimHep sabah yapiyordum demek ondan performansım iyiymiş,bu gün 115 sn super dimi:)
Evet bunu değerlendiricemBu arada squat da yapsak her gün yapiyorum ama toblo olmayinca arttirmiyorum:)
Merhaba sadece düz dirsek planki yapıyoruz. Perşembe günü yeni tablo var dahil ederim. Ben de 30 sn ile başladım 2 haftada 111 saniyeye çıktım. Bir hafta yapıp bir gün mola veriyoruz. İki gün üstüste bildirim yapmayan diskalifiye oluyor.Merhabalar kızlar plank a yeni başladım ilk etapta 30 sn duruyordum şimdi 60 sn. çıkarttım aranıza katılmak isterim kabul edersenz
Olur perşembe günü o zaman listedeyim.İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa yapmaya başlarım. Sen çok iyisin 111 sn yapabilirmiyim düşünüyorum.Peki sn leri de sen mi ayarlıyorsun ?Merhaba sadece düz dirsek planki yapıyoruz. Perşembe günü yeni tablo var dahil ederim. Ben de 30 sn ile başladım 2 haftada 111 saniyeye çıktım. Bir hafta yapıp bir gün mola veriyoruz. İki gün üstüste bildirim yapmayan diskalifiye oluyor.
Calender arkadaşımız da 115 sn yaptı, hepimiz ilerliyoruz genelde. Saniyeleri biz ayarlamıyoruz, kronometre tutuyoruz telefondanOlur perşembe günü o zaman listedeyim.İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa yapmaya başlarım. Sen çok iyisin 111 sn yapabilirmiyim düşünüyorum.Peki sn leri de sen mi ayarlıyorsun ?
Calender arkadaşımız da 115 sn yaptı, hepimiz ilerliyoruz genelde. Saniyeleri biz ayarlamıyoruz, kronometre tutuyoruz telefondan
Vücut ne kadar dayanırsa o kadar yapıyoruz :) mesela ben dün 54 sn dayanabildim ama bugün 111.Yani 1. gün 30 sn, 2. gün 45 sn gb artırmayı biz mi yapıyoruz ?
Bide bi kahve içip açılınca vücut hemen ardından plank süper. Bahsedilen squat olayını da düşün , git gide çoğalıyoruz bir kaç kişi daha artarsak bence onuda yapabiliriz. Tablo ile daha kararlı oluyor insanSelam Yatuk. Şu an saat 7.41 ve mesajını okuyunca kalkim plankimi yapim dedim şaka gibi 1 dk 51 sn yaptım. Dün sporumun hemen ardından yapmıştım o yorgunlukla 54 sn yapabilmiştim.