Gelin Birlikte Plank Yapalım

Yan plankta var mı kızlar sadece tek plank mı yapıyorsunuz? yan plank mekik çekmeye çalışıyoruz biz arkadaşlarımla öğle arasında 25 dk sporun üzerine toplam 5 dk olacak şekilde plank yapıyorduk (sağ-sol-düz-arka plank)

Merhabalar kızlar plank a yeni başladım ilk etapta 30 sn duruyordum şimdi 60 sn. çıkarttım aranıza katılmak isterim kabul edersenz
Merhaba sadece düz dirsek planki yapıyoruz. Perşembe günü yeni tablo var dahil ederim. Ben de 30 sn ile başladım 2 haftada 111 saniyeye çıktım. Bir hafta yapıp bir gün mola veriyoruz. İki gün üstüste bildirim yapmayan diskalifiye oluyor.

Merhaba sadece düz dirsek planki yapıyoruz. Perşembe günü yeni tablo var dahil ederim. Ben de 30 sn ile başladım 2 haftada 111 saniyeye çıktım. Bir hafta yapıp bir gün mola veriyoruz. İki gün üstüste bildirim yapmayan diskalifiye oluyor.
Olur perşembe günü o zaman listedeyim.Hoppaİnşallah bir sıkıntı çıkmazsa yapmaya başlarım. Sen çok iyisin 111 sn yapabilirmiyim düşünüyorum.Peki sn leri de sen mi ayarlıyorsun ?

Olur perşembe günü o zaman listedeyim.Hoppaİnşallah bir sıkıntı çıkmazsa yapmaya başlarım. Sen çok iyisin 111 sn yapabilirmiyim düşünüyorum.Peki sn leri de sen mi ayarlıyorsun ?
Calender arkadaşımız da 115 sn yaptı, hepimiz ilerliyoruz genelde. Saniyeleri biz ayarlamıyoruz, kronometre tutuyoruz telefondan :emir_bebek:

Selam Yatuk. Şu an saat 7.41 ve mesajını okuyunca kalkim plankimi yapim dedim şaka gibi 1 dk 51 sn yaptım. Dün sporumun hemen ardından yapmıştım o yorgunlukla 54 sn yapabilmiştim. :KK49:
Bide bi kahve içip açılınca vücut hemen ardından plank süper. Bahsedilen squat olayını da düşün , git gide çoğalıyoruz bir kaç kişi daha artarsak bence onuda yapabiliriz. Tablo ile daha kararlı oluyor insan

X