- 25 Eylül 2022
- 566
- 279
Yağdan gittiğini nasıl anlıyorsunuz acaba canım ya. Ben onları çok bilmiyorumMaşAllah sana canım çok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağdan gittiğini nasıl anlıyorsunuz acaba canım ya. Ben onları çok bilmiyorumMaşAllah sana canım çok iyi
Teşekkürler canımMaşAllah sana canım çok iyi
Akıllı tartım var pro üyelik yok ama eski yeni verileri karşılaştırma yapıp bakıyorumYağdan gittiğini nasıl anlıyorsunuz acaba canım ya. Ben onları çok bilmiyorum
HmmTeşekkürler canım
Akıllı tartım var pro üyelik yok ama eski yeni verileri karşılaştırma yapıp bakıyorum
Yağ ölçer tartı almıştım telefona okok uygulaması indirdim böyle takip ediyorum
Ay dıcektım uygulama ileyse ben de indireyim ordan bakayım yağdan mı gidiyor diye. Çok merak ediyorum yağdan mı kastan mı. Neyse senin için iyi olmuş böyle bakabilirsin insan daha çok anlıyor nerden aldın nerden gitti diyeYağ ölçer tartı almıştım telefona okok uygulaması indirdim böyle takip ediyorum
Ben alalı 2 seneyi geçti
Teşekkür ederimAy dıcektım uygulama ileyse ben de indireyim ordan bakayım yağdan mı gidiyor diye. Çok merak ediyorum yağdan mı kastan mı. Neyse senin için iyi olmuş böyle bakabilirsin insan daha çok anlıyor nerden aldın nerden gitti diye
Çok teşekkür ederim Rabbim razı olsun canımMaşAllah sana canım çok iyi
Benim baskül de yağ, kas, kemik ölçümü yapıyor öyle almıştım çok anlıycakmışım gibi malesef yıllardır duruyor o bana bakıyor ben ona ama ayarlıyamıyorum yapamıyorum anlamıyorum bir türlüTechfit Tf-1052 Cam Dijital Baskül Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Techfit Tf-1052 Cam Dijital Baskül yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Uygulamasını yükleyip Bluetooth ile eleştirip bilgilerinizi girin sonrasını tartı hallediyor zaten benimki de öyleBenim baskül de yağ, kas, kemik ölçümü yapıyor öyle almıştım çok anlıycakmışım gibi malesef yıllardır duruyor o bana bakıyor ben ona ama ayarlıyamıyorum yapamıyorum anlamıyorum bir türlü
Ödem yada iltihap olabilir mi acabaSelam kızlar galiba yarın ben de sizle eşlik edicem. Evde dikkat etsem de yine 1.200 g almışım. Hala kıyafetlerim dar oluyor. Tartıda çok gitmiş ama incelme yok bi tık daha dikkat edicem
Ödem olmuştur ama misafirlerle yedim az da olsa ama sürekli misafir geldi misafirliğe gittim. İllaki aldım 1 haftadaÖdem yada iltihap olabilir mi acaba
Evet alınıyor malesef kolay kilo almaya elverişli bir yapım var bende hemen alıyorumÖdem olmuştur ama misafirlerle yedim az da olsa ama sürekli misafir geldi misafirliğe gittim. İllaki aldım 1 haftada
21 günde 4 kilo verdim ama o kadar da belli olmuyordu incelme çok gözükmüyor brn hissediyorum rahatladım incelmiş ı'm ama daha fazla incelmek istiyorum. Çok sinirim bozuluyor. Kıyafetlere daha rahat girmek istiyorum. Ama bugünü atlatayımÖdem olmuştur ama misafirlerle yedim az da olsa ama sürekli misafir geldi misafirliğe gittim. İllaki aldım 1 haftada
Evet yaEvet alınıyor malesef kolay kilo almaya elverişli bir yapım var bende hemen alıyorum
Eşim mesela ne kadar yerde yesin kilo almıyor annesi abileri hep fit ve zayıflar sadece bir görümcem kilolu diğerleri hep zayıf sayılacak yapidalarEvet ya