- Konu Sahibi Yokuspokus
Onun yaptığı anlamamak falan değil onun yaptığı senin bu evde sözün geçmeyecek demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım yargısız infaz yapmiyorumdur ; Eğer konu sahibi evde icmeseydi o yasağı koysaydi eşi de buna uyardı. Zamanında o da icmistir.
Anneler daha sert oluyor bu konularda Çünkü. Anne gözünü kapatirsa baba her durumda kapatır.
Sarılalım ❤
Bak aynen böyle, işi gücü unutmaz ama, asla unutmaz, unutkanlığı bir bana.
Böyle bir de tatil olayımız vardı o geldi aklıma, son ana kadar erteledi unuttu "Bende o iş" dedi dedi sonra "İş, güç, olmayacak gibi" demeye başladı, e olmayacaksa baştan de be adam ben de ona göre ayarlayayım kendimi.
Ben bastım gidecek oldum, tek gidiyorum gelme madem diye hoop bütün işler bir günde ayarlanıverdi, her şey boşa çıktı, hemen toparlandı peşime takıldı.
Sonra da ben sinirli olmuş oluyorum, ulen ben manyak mıyım durduk yere sinirleneyim, sinir ediyorsun ki sinirleniyorum. Alay eder gibi ne bu?
Gibisi fazla, alay ediyor bildiğin ya, saygısızlık başka bir şey değil, saygısızca davranıyor, bi de sadist işte.
Babam kırk saattir dil döküyor yani şunu şu adama yağmaya hakkımız var mıydı? 70 yaşındaki adam, bizi eğlenmek zorunda mıydı? Ona da ayrıca kızıyorum, gitmiş annemlere tutuşmuş da, git nereye gidersen git bi takkeni al önüne de düşün, kendi kendine düşün abi bi "Bu kadın bipolar hastası, ben bunu seviyorum aşığım dediğim kadına yapmamalıyım, birbirimizi huzurlu tutmamız gerekiyor, bu kadın sinirlenince günleri ziyan oluyor, yatışamıyor kolay kolay, böyle seviyorum diye bu eziyeti yapmamalıyım, gerçekten neyi seviyorum, neyi daha çok seviyorum, kendi keyfimi mi yoksa bu kadını mı? İnsan olana kaç kere söylenir diye kovaladı, boşanırız diye kovaladı bugün beni, özen özveri istiyor bu kadın, güzel iletişimi hak ediyor, bana o kadar uydu, biraz da ben uyayım kendimi bi gözden geçireyim" falan filan bi dur düşün uzun uzun..
Ama an neyse.
Yazık babam konuşurum ben diyor ona da üzüldüm ya.
Şeyi merak ettim ya, bu adam sizin psikolojik durumunuza daha çok iyi mi geliyor yoksa kötü mü? Artılar, eksiler kağıdında skor nasıl? Yani nadiren böyle saçmalıyor da, aslında çoğunlukla uyumlu, güzel anlaşan bir çift misiniz? Yoksa tam tersi, iki gün ruhunuza iyi geliyorsa, 5 gün sizi yıpratmak üzerine mi çalışıyor? Umarım ilki gibidir. İkinci gibiyse, siz kimsenin oyuncağı değilsiniz ve karşınızda empati yoksunu, olgunlaşmamış bir çocuk var.
sevgili Yokuspokus ve E evinincicegi sizi çok iyi anlıyorum vallahi.
"unutursam fısılda" gibi bu adamlar. her dakika hatırlatmak gerek. sevgilim de öyle.
neden büyütüyosun, bir kere daha hatırlat geç diyo böyle şeylerde.
Ben de öyle ama konu sahibesi cok sinirli şuan korktum bişey diyemedim ;DAsıl konuya bir türlü gelemeyince sıkılıp okumayan var mı acaba benim gibi yoksa ben mi sabırsızım?
Ben de öyle ama konu sahibesi cok sinirli şuan korktum bişey diyemedim ;D
Şimdiden hoşgeldin diyeyim o zaman. Evlenince ve zaman geçince insan daha çok sinirleniyor. Ömür törpüleri. Adam sakin gayet rahat bağırıp çağıran ben. Sinirlisin diyor bana
en son "her dediğime takılma, gül geç" dedi. he tamam seni ciddiye almıycam artık o zaman dedim. bozuldu ahahahahah
Aha bu bu işte "Her dediğime takılma gül, gülelim gül dalgaya al" bu eşim de diyor bunu. Abi benim karakterimde yok bu yok. Çekilecek çile var gibi geldi bana buradan bakınca haberin olsun :)en son "her dediğime takılma, gül geç" dedi. he tamam seni ciddiye almıycam artık o zaman dedim. bozuldu ahahahahah
Aha bu bu işte "Her dediğime takılma gül, gülelim gül dalgaya al" bu eşim de diyor bunu. Abi benim karakterimde yok bu yok. Çekilecek çile var gibi geldi bana buradan bakınca haberin olsun :)
Gecer geçer geçer geçer bunlar da geçer
Üzme tatlı canını bunlar da geçer
Bence sigarayı bırakıyor olmak kat be kat yapmış.
Erkeklerin 'düşünceli' olan güncellemeleri olmamış. Yuklenmiyor, sistem hatası veriyor.
Aha bak millet aslanı eğitiyor, ama insanin davranışlarını değiştiremiyor :)
Ve yine toprağı bol olsun, babaannecigimi anıyorum.
'Sokma akıl 7 adım gider
Yaz sen de bunu bir kenara:)
Sen, doktor, ailen, arkadaşlarınız, hepiniz de bu adama bunları söyleseniz, ömrü kısa:)
Özüne döner
Aha bu bu işte "Her dediğime takılma gül, gülelim gül dalgaya al" bu eşim de diyor bunu. Abi benim karakterimde yok bu yok. Çekilecek çile var gibi geldi bana buradan bakınca haberin olsun :)