Sinirlerime hakim olamıyorum

Ben bağırıp çağırınca beni suçlu gösteriyor ya ben kendimde suç arıyorum o zaman. Maalesef tamam hakaret ettim yapmamam gerekirdi ama dünden beri iletişim kurmak için uğraşan biriyim
Lütfen iletişim falan kurma .Benim erkek arkadaşım da böyleydi çok çabaladım olsun diye uğraştım.Bi ara bana deli muamelesi bile yaptı yok kafanda kuruyorsun beni anlamıyorsun falan diye çok iyi manipüle ediyorlar uzak dur ne hali varsa görsün . Lütfen ama lütfen sana böyle hissetiren biriyle tekrar bir araya gelme

Benim sorunu çözmek istediğimi bilmesine rağmen sinirlendirip hakaret etmeme laf etmesin ya da halledicez desin ne bilim
Ama sinirlenmiş olman da hakaret etmen için bir bahane değil ki.
Biz burada bir erkek sinirlediğinde partnerine hakaret ettiğinde de aynı şekilde yanlış olduğunu söylüyoruz.
Belki de sen sinirlenmeye başladığında müsade isteyip sakinleşmelisin.
Bende 20 Li yaşlarda sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymazdı. O yüzden sinirlenmeye başlayınca ortam değiştirirdim

Ama sinirlenmiş olman da hakaret etmen için bir bahane değil ki.
Biz burada bir erkek sinirlediğinde partnerine hakaret ettiğinde de aynı şekilde yanlış olduğunu söylüyoruz.
Belki de sen sinirlenmeye başladığında müsade isteyip sakinleşmelisin.
Bende 20 Li yaşlarda sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymazdı. O yüzden sinirlenmeye başlayınca ortam değiştirirdim
İşte en büyük hatam bu ama başta sakin konuşuyorum derdimi anlatıyorum. Anlamazsa sinirlenip hakaret ediyorum. Tabi yaptığım yanliş doğru değil fakat çözüm odaklı yaklaşmıyor yapmicsm etmicem sonraki gün yeniden bir şeyler çıkıyor

İşte en büyük hatam bu ama başta sakin konuşuyorum derdimi anlatıyorum. Anlamazsa sinirlenip hakaret ediyorum. Tabi yaptığım yanliş doğru değil fakat çözüm odaklı yaklaşmıyor yapmicsm etmicem sonraki gün yeniden bir şeyler çıkıyor
Yani ısrarla verilen sözler tutulmuyorsa belki de onu böyle kabul etmelisin ya da biriinize uygun olmadığınıza karar vermelisiniz. Bu şekilde toksik bir ilişki yaşıyorsunuz. Mutluktan çok huzursuzluk üzerine bir yaşam olur

Desin demesin ne onemi var ne dediginin. Ugrasmaya degmeyecek biri icin bu kadar sinirlerinizi germeyin. Bu iliski bitince daha huzurlu daha mutlu olursunuz
Ayrıldık biraz önce tam olarak. Ben onu manipüle ediyormuşum mesajda düzgün konuşuyor muşum aramada hakaret ediyormuşum o hiç bağırmıyormuş vs vs. Bende dedim sorunları çözmen gereken yerde konuşmuyorsun vs. Kendimi yormaya değecek birisi değil kaç kere tekrar barıştık en sonunda anladım

Adamla sesli de sorun halledemiyoruz ki. Bırakın yüz yüze gelmeyi benim karakterim zaten yüz yüzedir genelde. Gel oturucaz konuşcaz der okeyim.benim hayatımdaki insan da kavga başlayınca arayıp sormaz ortadan kaybolur.Sabah aradım neden aradın gibi bir şey dedi ilk başta. Sürekli üstüme geliyorsun bağrıyorsun başım ağrıdı artık ayrılmama sen neden oluyorsun dedi. Bende sen beni duyma görmezden gel ben hakaret edince suçlu ben olayım yani dedim. Yani kendi davranışlarını gözü görmeyincs sorun yok ben hakaret edince ses yükseltince başım ağrıdı oluyor. Cidden ne yapsam anlamıyorum
Siz hatalısınız. Çiftler arasında anlaşmazlık olur, tartışma olur, sesler de yükselebilir ama siz siz olun eğer karşınızdaki insan, bir daha yüzüne bakma ihtimaliniz olan bir insansa hakaret etmeyin. Hakaret edecekseniz ya da ettiyseniz, o zaman ayrılın.
Ayrıca bana göre hakaret, fiziksel şiddet yani tekme tokat atmak gibi , bir şiddet türüdür.

Back
X