Sinirlerime hakim olamıyorum

Önceki konunuzu da okudum. Size tavsiyem kendinizi törpülemeye çalışmanız. Her şeyi kontrol edemeyiz ve her istediğimiz olmaz. Belki iliskinizde daha fazla görülmek istiyor olabilirsiniz ama bunun yolu üstüne fazla düşmekten geçmez.
Ayrıca ben uzun mesaj okuyan erkek görmedim bi başını bi sonunu okurlar genelde😁Uzun uzun kendinizi anlatsanız da kısa cevaplar veriyormuş sorun çözmek istemiyorsa siz neden bu kadar çabalıyorsunuz ki.İliski iki kisinin cabasıyla yürür
Bu kişiyle zaten maalesef hep aynı sorunlarımıs oluyordu. İlişki güzel devam ederken değer verdiğini gösterir vs ilişkide sorun olunca çaba gerçekten 0. Adam değişik sessizliğe gömülüyor. Ben aslında çabalıyorum gibi davranmıyorum sadece onun sessizliğini anlamayıp peşine düşüyorum ve sinirlenip hakaret ediyorum işin sonucunda olay bu. Sonra da tabi her şey daha kötüye gidiyorum

Dün anlattığım sevgilimle aşiri büyük tartıştık. Ona sorunları çözmeden yazma vs dedim. Sorun çözmüyorsun dedim. Aynı verdiği cevaplar şu aynen demi çözmüyorum, sabahta o kadar şey yazdım sadece günaydın yazmış. Bende aşırı sinir oldum bir sürü sorun var hala günaydın mı yazıyorsun diye. İnsan sakin ol eve gelince çözeriz der ne bileyim.Dün anlatmaya çalışıyorum bir sürü şey verdiği cevaplar kısa kısa. Sonra uyumuşum kusura bakma uyuya kalmışım ya yazmış. Sabahta sinirlendim gerizekalı mısın vs dedim aşırı sinirlendim. Her şeyde üstüme geliyorsun diyor. Bende ayrıl o zaman 3 ay sonra da yazma geri dönme dedim. Tamam yazmam ayrılıyorum dedi kapattı. Her zaman yazan kişi o. Beni bu noktaya getirip hakaret edince suçlu ben oluyorum. Sürekli benden sakinlik bekliyor. Tamam bazı kelimeleri büyütüp kavga çıkarabilirim ama çözüm odaklı yaklaştığı yok. Adam beni sakinleştirmiyor. Cidden böyle sinirlerim tavan yapıyor. Sürekli alınganlık yapıyor. Şikayet ediyorsan ayrıl diyor sonra da eminim sevmiyordu zaten beni der. Şimdi güya ayrıldı engellicem vs dedi engellememiş engellemek neyse artık. Sinirlerimi çok zıplatıyor cidden ne yapmam lazım suçlu duruma düşüyorum
Şimdiden tahammülünüz yok birbirinize. Sakinleştirme,geri çekilme bunlar sevgiliyken yoksa ilerisi ne olacak ?

Dün anlattığım sevgilimle aşiri büyük tartıştık. Ona sorunları çözmeden yazma vs dedim. Sorun çözmüyorsun dedim. Aynı verdiği cevaplar şu aynen demi çözmüyorum, sabahta o kadar şey yazdım sadece günaydın yazmış. Bende aşırı sinir oldum bir sürü sorun var hala günaydın mı yazıyorsun diye. İnsan sakin ol eve gelince çözeriz der ne bileyim.Dün anlatmaya çalışıyorum bir sürü şey verdiği cevaplar kısa kısa. Sonra uyumuşum kusura bakma uyuya kalmışım ya yazmış. Sabahta sinirlendim gerizekalı mısın vs dedim aşırı sinirlendim. Her şeyde üstüme geliyorsun diyor. Bende ayrıl o zaman 3 ay sonra da yazma geri dönme dedim. Tamam yazmam ayrılıyorum dedi kapattı. Her zaman yazan kişi o. Beni bu noktaya getirip hakaret edince suçlu ben oluyorum. Sürekli benden sakinlik bekliyor. Tamam bazı kelimeleri büyütüp kavga çıkarabilirim ama çözüm odaklı yaklaştığı yok. Adam beni sakinleştirmiyor. Cidden böyle sinirlerim tavan yapıyor. Sürekli alınganlık yapıyor. Şikayet ediyorsan ayrıl diyor sonra da eminim sevmiyordu zaten beni der. Şimdi güya ayrıldı engellicem vs dedi engellememiş engellemek neyse artık. Sinirlerimi çok zıplatıyor cidden ne yapmam lazım suçlu duruma düşüyorum
İlişki baştan sona falso ne onun size ne sizin ona saygınız kalmamış, neyi zorluyorsunuz, niye 20 yıllık evli 5 çocuklu gibi davranıp ayrılmıyorsunuz, neden ayrılınca geri döndüğünde barışıyorsunuz? Ve neden ayrıldığınızda sizin hakkınızdaki düşüncesini bu kadar umursuyorsunuz? İnsanlar anlaşamazsa ayrılır bu kadar basit, kaosa gerek yok.

Aman ne ugrasiyorsunuz 25 yasinda bu kadar borc yapan sorumsuz biriyle. Sizinde tahammulunuz kalmamis iste bitmis gitmis o engellemediyse siz engelleyin onunuze bakin

Olay basit değil mi yolunuza bakacaksınız bu ilişki sizi yormuş daha fazla birbirinize karşı saygınız kaybetmeden bittirin.Yaşınız 21 mi gerçekten?

Bende 21 yaşındayım bi kaç ilişki deneyimim oldu ve inana bana erkekler bir ilişkide çabalamayınca olmuyor .Sen ne yaparsa yap ne kadar üzüldüğünü kırıldığını beli etmeye çalışsanda onlar anlamıyor boşuna yorma kendini umarım her şey gönlünce olur 💐

Zaten ayrılmışsınız.
Gerek yok bence uğraşmaya.
Siz sinirlendiğiniz ile kalıyorsunuz.

Bende 21 yaşındayım bi kaç ilişki deneyimim oldu ve inana bana erkekler bir ilişkide çabalamayınca olmuyor .Sen ne yaparsa yap ne kadar üzüldüğünü kırıldığını beli etmeye çalışsanda onlar anlamıyor boşuna yorma kendini umarım her şey gönlünce olur 💐
Benim kırıldığım şeyler ona boş gelir ve bağırınca geri tepiyor

Benim kırıldığım şeyler ona boş gelir ve bağırınca geri tepiyor
Uğraşmaya üzülmeye değmez seni ve duygularını anlamak istemiyor görmezden geliyor. Düşünsene bu adamla evlendiğini sürekli görmezden gelir seni anlamaya çalışmaz bile. Daha yolunu başındasın kendine biraz zaman ver ondan sonra zatten taşlar tek tek oturacak ben nasıl böyle biriyle konuşmuşum diyeceksin.

Uğraşmaya üzülmeye değmez seni ve duygularını anlamak istemiyor görmezden geliyor. Düşünsene bu adamla evlendiğini sürekli görmezden gelir seni anlamaya çalışmaz bile. Daha yolunu başındasın kendine biraz zaman ver ondan sonra zatten taşlar tek tek oturacak ben nasıl böyle biriyle konuşmuşum diyeceksin.
Ben bağırıp çağırınca beni suçlu gösteriyor ya ben kendimde suç arıyorum o zaman. Maalesef tamam hakaret ettim yapmamam gerekirdi ama dünden beri iletişim kurmak için uğraşan biriyim

Bugün sabah ayrıldı yani ben ayrıl o zaman dedim tamam ayrılıyorum engelliyorum vs dedi. Yani benim üstüne gitmemle.
sen niye gidiyorsun üstüne değiştirebilceğini sanıyorsan , adam değişmeyecek ki boşuna uğraşıyorsun olduğu gibi ya kabul et yada önüne bak değişiğini bul 21 yaşında ne uğraşıyorsun en güzel zamanları bı adamı büyütebilir miyim diye mi geçireceksin mantıklı ol.

sen niye gidiyorsun üstüne değiştirebilceğini sanıyorsan , adam değişmeyecek ki boşuna uğraşıyorsun olduğu gibi ya kabul et yada önüne bak değişiğini bul 21 yaşında ne uğraşıyorsun en güzel zamanları bı adamı büyütebilir miyim diye mi geçireceksin mantıklı ol.
Keşke kendime söz geçirsem o sessiz kalıyor kabul etmiyor ya hiçbir şeyi ben daha da sinir oluyorum

Back
X