Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

eskiden en merak edilen üye diye bişey yokmuydu ya, valla sadece o kategoriye yazayım dedim üşengeçlikten, o da kaldırılmış herhalde

herhangi bir dalda hiç bir şansım yok, ben öksüz ben yetim

((( kk seni kucaklar, sarıp sarmalar, herkes chess'i aday göstersin

hybris,
seni her konuya en vakıf veya en muhalefet üye olarak görebiliriz

hybris,

ay estağfurullah her konuya en vakıflığı kim kaybetmiş ben bulmuşum. Ama asabi muhalefet olabilir

hybris,

Müdürüm beni hangi kategoride görecez bakalım merak ediyorum ablalık ve avatar kezmez,başka yerden de bekliyoum

Acaba en cok ban yiyen üye kategorisi de acsa mıydık :) ben kesin en birincilik alırdım Bütün yazı banlı gecirdim

kategorilere ekleyebilirsin elmayra

En banlı üye:)))) amma çok taliplisi varmış, bunu benim ve Kazenin oylaması gerekir ama

En Bunalımlı Asker Bekleyen kategoriside eklensin Keza bu yılımın ilk yarısı böyle geçmişti
Bide en ispiyoncu ve muneden en çok korkan diye bir kategori olursa rabia01 liderliği açık ara kapar

En Banli üye de en gamli üye gibi oldu :)

En Bunalımlı Asker Bekleyen kategoriside eklensin Keza bu yılımın ilk yarısı böyle geçmişti
Bide en ispiyoncu ve muneden en çok korkan diye bir kategori olursa rabia01 liderliği açık ara kapar

hain hemso diye katogeriside olsunmu birinciligi kimseye kaptirmassin eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…