Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Allah kısmet ederse seneye siyasette ve bdv'de olmak üzere 2 kategoriye ayırıp en çok banlanan üyeleri seçmek lazım:KK60::KK60::KK60:
Bu yarışmayı öksüz yetim bırakmayın, çok eğlenceli oluyor, yarışma sayesinde kimimiz daha çok kaynaşıyor(oylar sağolsun) kimimizde iyice soğuyor:)))
Kim ister ki en asabi üye ya da en ısınamadığınız üye olarak oylanmayı:KK14:

Kendime her kategori için aday bulmam lazım :KK51: adayım olmak isteyenler bana seni seviyorum mune mesajı yollasınlar:KK14:

izninle kırmızıladım:KK1::KK1::KK1::KK1:

seni seviyorum mune :KK16: sensiz bir kk düşünemiyorum mune :KK16: iyi ki varsın mune :KK16: en vazgeçilmez üye kategorine talibim mune :KK16: :KK53:

bu arada neden sevdiklerimizi 300 kere yazabiliyorken, sevmediğimizi "en ısınamadığımız" olarak 1 kere yazabiliyoruz :KK53: "sinirinizi bozan", "görmesem de olur" dediginiz, "senin işin yok muydu bugün gitsene sen" diyebileceğiniz kategoriler niden yok, nerde bu devlet :KK53:

amanın bir de oylar açık olursa ve bu dediğin bölümler olursa, kılıç kalkan çıkarılsın, arena açılsın:KK1::KK1:

seni seviyorum mune :KK16: sensiz bir kk düşünemiyorum mune :KK16: iyi ki varsın mune :KK16: en vazgeçilmez üye kategorine talibim mune :KK16: :KK53:

bu arada neden sevdiklerimizi 300 kere yazabiliyorken, sevmediğimizi "en ısınamadığımız" olarak 1 kere yazabiliyoruz :KK53: "sinirinizi bozan", "görmesem de olur" dediginiz, "senin işin yok muydu bugün gitsene sen" diyebileceğiniz kategoriler niden yok, nerde bu devlet :KK53:

:KK60::KK60::KK60:
hemen başlamış seni seviyorum mune demeye:KK60::KK60::KK60:

Şaka yaptığımı anlamayanlar olursa senden bilirim office kuzusu, kk meydanında yımırta atarım sana, mapısa düştüğünde gardiyanlara talimat verir tek kişilik hücreye aldırırım:KK60::KK60::KK60:

En vazgeçilmez üyesi mi dedin, hemen not alıyorum:KK51:

2rh4cc0_th.jpg.gif

:KK60::KK60::KK60:
hemen başlamış seni seviyorum mune demeye:KK60::KK60::KK60:

Şaka yaptığımı anlamayanlar olursa senden bilirim office kuzusu, kk meydanında yımırta atarım sana, mapısa düştüğünde gardiyanlara talimat verir tek kişilik hücreye aldırırım:KK60::KK60::KK60:

En vazgeçilmez üyesi mi dedin, hemen not alıyorum:KK51:

ah ah ne yaptım ben, aramızdaki bütün özel konuşmayı deşifre ettim müdürüm bağışla beni :KK14: halbuse bütün güzelliklere beni yazacağını söylemeyeydim iyiydi :KK53: neyse artık ağzımdan kaçtı bir kere affet :KK53: yımırtayı saçıma saçıma at müdürüm, beslesin gürleşsin :KK16: ah hep de düşünür ofiş kuzusunu ne ka seviyorum ben seni :KK16:

hay Allah ne kategorilere de aday göstermiştim oysa ki seni , oysa sen bana bizimle deyılsın, demek için can atıyomuşsun:63:
imza bir dost:KK59::KK59:

hay Allah ne kategorilere de aday göstermiştim oysa ki seni , oysa sen bana bizimle deyılsın, demek için can atıyomuşsun:63:
imza bir dost:KK59::KK59:

Çevirdiğim tüm entrikalar birbir çıkıyor ortaya, office kuzusu mu ispiyonladı, ne yaptı, montajdır o, kesinlikle ben değilim, bilirkişi istiyorum, ses görüntü bana ait değil:KK51:

Çevirdiğim tüm entrikalar birbir çıkıyor ortaya, office kuzusu mu ispiyonladı, ne yaptı, montajdır o, kesinlikle ben değilim, bilirkişi istiyorum, ses görüntü bana ait değil:KK51:

seçimden önce öyle şeyler yapar mıyım hiç aşkolsun :KK14: önce seçileyim bir en mikemmel, en vazgeçilmez, en o giderse biz ölürüz üyesi, ispiyonlamalar sonra kısmetse :KK53:

üzgünüm şahitler var:KK14::KK14::KK14::KK14:

seçimden önce öyle şeyler yapar mıyım hiç aşkolsun :KK14: önce seçileyim bir en mikemmel, en vazgeçilmez, en o giderse biz ölürüz üyesi, ispiyonlamalar sonra kısmetse :KK53:

office, şahitleri susturmamışsın, yine cimri davrandın değil mi :KK14:
Bak şahit var diyor Datlu:KK37:
Datlu şahitler emin mi :KK51: ben değilim o, dublör kullanmışlar, kesinlikle karalama kampanyası buEn Büyük KK

Datlu şahitler emin mi :KK51: ben değilim o, dublör kullanmışlar, kesinlikle karalama kampanyası buEn Büyük KK
kirli işlerini ofice mi yaptırıyon, :KK37: şahitler officin iftiralarından ürküp ,emin deyılız de diyebilirler, emin olamadım şimdilik

Nerde kalmıştık:)))
Aday göstermek için son başvuru tarihi 1 Aralık 2013
Adayları merak ediyorum, bende liste hazırlamalıyım ama valla aday listesini hazırlamakta adayları oylamakta çok zor olacak, gönlüm herkesi oylamak istiyor ama nasıl olacak bilemiyorum:KK14:

ne kadanda şeffasın , için dışın bir:KK19:

kirli işlerini ofice mi yaptırıyon, :KK37: şahitler officin iftiralarından ürküp ,emin deyılız de diyebilirler, emin olamadım şimdilik

bir mavu kurk uğruna ne hallere geldim gör beni mune :KK14: halbuse ben senin dediğin gibi hepsini süresiz banlamakla tehdit etmiştim :KK14: bir dahaki sefere furalım mı topuklarından :KK53: datlum işte hep bu iyi niyetimden yoksa ben kim ispiyonlamak kim :KK14:

not: yılın en şeffaf, en iyi kalpli üyesine de beni yazabilirsiniz :KK53:

X