• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Allah kısmet ederse seneye siyasette ve bdv'de olmak üzere 2 kategoriye ayırıp en çok banlanan üyeleri seçmek lazım:60::60::60:
Bu yarışmayı öksüz yetim bırakmayın, çok eğlenceli oluyor, yarışma sayesinde kimimiz daha çok kaynaşıyor(oylar sağolsun) kimimizde iyice soğuyor:)))
Kim ister ki en asabi üye ya da en ısınamadığınız üye olarak oylanmayı:ssz:

Kendime her kategori için aday bulmam lazım :51: adayım olmak isteyenler bana seni seviyorum mune mesajı yollasınlar:ssz:

izninle kırmızıladım:1::1::1::1:

seni seviyorum mune :16: sensiz bir kk düşünemiyorum mune :16: iyi ki varsın mune :16: en vazgeçilmez üye kategorine talibim mune :16: :27:

bu arada neden sevdiklerimizi 300 kere yazabiliyorken, sevmediğimizi "en ısınamadığımız" olarak 1 kere yazabiliyoruz :27: "sinirinizi bozan", "görmesem de olur" dediginiz, "senin işin yok muydu bugün gitsene sen" diyebileceğiniz kategoriler niden yok, nerde bu devlet :27:

amanın bir de oylar açık olursa ve bu dediğin bölümler olursa, kılıç kalkan çıkarılsın, arena açılsın:1::1:

seni seviyorum mune :16: sensiz bir kk düşünemiyorum mune :16: iyi ki varsın mune :16: en vazgeçilmez üye kategorine talibim mune :16: :27:

bu arada neden sevdiklerimizi 300 kere yazabiliyorken, sevmediğimizi "en ısınamadığımız" olarak 1 kere yazabiliyoruz :27: "sinirinizi bozan", "görmesem de olur" dediginiz, "senin işin yok muydu bugün gitsene sen" diyebileceğiniz kategoriler niden yok, nerde bu devlet :27:

:60::60::60:
hemen başlamış seni seviyorum mune demeye:60::60::60:

Şaka yaptığımı anlamayanlar olursa senden bilirim office kuzusu, kk meydanında yımırta atarım sana, mapısa düştüğünde gardiyanlara talimat verir tek kişilik hücreye aldırırım:60::60::60:

En vazgeçilmez üyesi mi dedin, hemen not alıyorum:51:

2rh4cc0_th.jpg.gif

Seviyorum sevmesine de :)
Sen bi seviyorum lafina tav olacak bir hatuna benzemiyorsun :60:

:60::60::60:
hemen başlamış seni seviyorum mune demeye:60::60::60:

Şaka yaptığımı anlamayanlar olursa senden bilirim office kuzusu, kk meydanında yımırta atarım sana, mapısa düştüğünde gardiyanlara talimat verir tek kişilik hücreye aldırırım:60::60::60:

En vazgeçilmez üyesi mi dedin, hemen not alıyorum:51:

ah ah ne yaptım ben, aramızdaki bütün özel konuşmayı deşifre ettim müdürüm bağışla beni :14: halbuse bütün güzelliklere beni yazacağını söylemeyeydim iyiydi :27: neyse artık ağzımdan kaçtı bir kere affet :27: yımırtayı saçıma saçıma at müdürüm, beslesin gürleşsin :16: ah hep de düşünür ofiş kuzusunu ne ka seviyorum ben seni :16:

hay Allah ne kategorilere de aday göstermiştim oysa ki seni , oysa sen bana bizimle deyılsın, demek için can atıyomuşsun:63:
imza bir dost:59::59:

hay Allah ne kategorilere de aday göstermiştim oysa ki seni , oysa sen bana bizimle deyılsın, demek için can atıyomuşsun:63:
imza bir dost:59::59:

Çevirdiğim tüm entrikalar birbir çıkıyor ortaya, office kuzusu mu ispiyonladı, ne yaptı, montajdır o, kesinlikle ben değilim, bilirkişi istiyorum, ses görüntü bana ait değil:51:

Çevirdiğim tüm entrikalar birbir çıkıyor ortaya, office kuzusu mu ispiyonladı, ne yaptı, montajdır o, kesinlikle ben değilim, bilirkişi istiyorum, ses görüntü bana ait değil:51:

üzgünüm şahitler var:ssz::ssz::ssz::ssz:

seçimden önce öyle şeyler yapar mıyım hiç aşkolsun :14: önce seçileyim bir en mikemmel, en vazgeçilmez, en o giderse biz ölürüz üyesi, ispiyonlamalar sonra kısmetse :27:

seçimden önce öyle şeyler yapar mıyım hiç aşkolsun :14: önce seçileyim bir en mikemmel, en vazgeçilmez, en o giderse biz ölürüz üyesi, ispiyonlamalar sonra kısmetse :27:

ne kadanda şeffasın , için dışın bir:29:

üzgünüm şahitler var:ssz::ssz::ssz::ssz:

office, şahitleri susturmamışsın, yine cimri davrandın değil mi :ssz:
Bak şahit var diyor Datlu:37:
Datlu şahitler emin mi :51: ben değilim o, dublör kullanmışlar, kesinlikle karalama kampanyası bu:kkk:

Datlu şahitler emin mi :51: ben değilim o, dublör kullanmışlar, kesinlikle karalama kampanyası bu:kkk:
kirli işlerini ofice mi yaptırıyon, :37: şahitler officin iftiralarından ürküp ,emin deyılız de diyebilirler, emin olamadım şimdilik

Nerde kalmıştık:)))
Aday göstermek için son başvuru tarihi 1 Aralık 2013
Adayları merak ediyorum, bende liste hazırlamalıyım ama valla aday listesini hazırlamakta adayları oylamakta çok zor olacak, gönlüm herkesi oylamak istiyor ama nasıl olacak bilemiyorum:ssz:

ne kadanda şeffasın , için dışın bir:29:

kirli işlerini ofice mi yaptırıyon, :37: şahitler officin iftiralarından ürküp ,emin deyılız de diyebilirler, emin olamadım şimdilik

bir mavu kurk uğruna ne hallere geldim gör beni mune :14: halbuse ben senin dediğin gibi hepsini süresiz banlamakla tehdit etmiştim :14: bir dahaki sefere furalım mı topuklarından :27: datlum işte hep bu iyi niyetimden yoksa ben kim ispiyonlamak kim :14:

not: yılın en şeffaf, en iyi kalpli üyesine de beni yazabilirsiniz :27:

Back