- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
En banlı üye:)))) amma çok taliplisi varmış, bunu benim ve Kazenin oylaması gerekir ama
acaba banada oracıklarda minicik bi yer varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En banlı üye:)))) amma çok taliplisi varmış, bunu benim ve Kazenin oylaması gerekir ama
Bide tehdit haaaa geçen senede dedilerde yemedi tabi
Birnci belli de ikinci yi merak ediyorum
Bu seneki En'ler yarışmasının düzenlenmesi için efor sarfedip yarışmayı yüklenen eLmayRa_'ya teşekkür ederiz
Hanımlar, bu yarışmayı mümkün olduğunca çok üyeye duyurmak için eLmayRa_'ya yardım edelim, çok zevkli, bir o kadar da heyecanlı geleneksel En'ler yarışmamız gerekli itibarı görmeyi hak ediyor, eeee aynı zamanda düşünsenize mune sitenin ennn gıcık üyesi seçilmiş, muradınıza erip yılın gıcık üyesi seçmişsiniz beni, bundan güzel mutluluk mu olur
Herkes kibar parmaklarını kullansın, yarışma duyuru linkini arkadaş listesine mesajlasın, bende topikleri gezeyim, yarışıyoruz hanımlaaaar diyeyim
nineee sen çekil bakaaammm
gençlerin önünü aç sen
noldu seçildi mi enler? en sevimli en pıtırcık en datlu en güzel üye seçildim mi? ödülümü ne zaman kargoya vereceksiniz acaba mune hanım ya da kazen bey?
yarışma başlasa da eğlensek artık
En pıtırcık mı dedin sen
Valla abla mabla demem
Hanım ablaya yapmıcaktın bunu
he öyle didim nolcek
göbeğimle severim seni bak
nineee sen çekil bakaaammm
gençlerin önünü aç sen
Hanım ablaya yapmıcaktın bunu
noldu seçildi mi enler? en sevimli en pıtırcık en datlu en güzel üye seçildim mi? ödülümü ne zaman kargoya vereceksiniz acaba mune hanım ya da kazen bey?
yarışma başlasa da eğlensek artık
bu keleş abla daha emekliliğe ayrılmadımı yaaa
bu keleş abla daha emekliliğe ayrılmadımı yaaa
ne didin sen bakalımmmmmm
Canına okuyacam kerininnnnn ağzını burnunu kıracammmm
Daha vakit var galiba ben henüz yollamadım düşünüyorum:44:
Ohhh süpermişşş bu elmişin pıçağııııı değilmiydiiiii keri bacı bitti varyaaa dilim dilim edecem onu
Nevoşşşşşş bende yollmadım daha
Elminin kanı daha kurumadaı, üzerinde abla..Demek kerinin de kanı bulaşacakmış..Kısmet
Acelemiz yok yollarız
Ahh elmiş ahhhhh suikastemi kurban gtti yoksam keri'ye güzellik düşünüyom nasıl pıçaklasam diyeeeee
Dönünce halletcem bende
Ahh elmiş ahhhhh suikastemi kurban gtti yoksam keri'ye güzellik düşünüyom nasıl pıçaklasam diyeeeee
Dönünce halletcem bende