Allah kısmet ederse seneye siyasette ve bdv'de olmak üzere 2 kategoriye ayırıp en çok banlanan üyeleri seçmek lazım
Bu yarışmayı öksüz yetim bırakmayın, çok eğlenceli oluyor, yarışma sayesinde kimimiz daha çok kaynaşıyor(oylar sağolsun) kimimizde iyice soğuyor:)))
Kim ister ki en asabi üye ya da en ısınamadığınız üye olarak oylanmayı
Kendime her kategori için aday bulmam lazımadayım olmak isteyenler bana seni seviyorum mune mesajı yollasınlar
seni seviyorum munesensiz bir kk düşünemiyorum mune iyi ki varsın mune en vazgeçilmez üye kategorine talibim mune
bu arada neden sevdiklerimizi 300 kere yazabiliyorken, sevmediğimizi "en ısınamadığımız" olarak 1 kere yazabiliyoruz"sinirinizi bozan", "görmesem de olur" dediginiz, "senin işin yok muydu bugün gitsene sen" diyebileceğiniz kategoriler niden yok, nerde bu devlet
seni seviyorum munesensiz bir kk düşünemiyorum mune iyi ki varsın mune en vazgeçilmez üye kategorine talibim mune
bu arada neden sevdiklerimizi 300 kere yazabiliyorken, sevmediğimizi "en ısınamadığımız" olarak 1 kere yazabiliyoruz"sinirinizi bozan", "görmesem de olur" dediginiz, "senin işin yok muydu bugün gitsene sen" diyebileceğiniz kategoriler niden yok, nerde bu devlet
Bana mı güldün:44: seviyorum demedin, seni aday göstermem bende
Seviyorum sevmesine de :)
Sen bi seviyorum lafina tav olacak bir hatuna benzemiyorsun
hemen başlamış seni seviyorum mune demeye
Şaka yaptığımı anlamayanlar olursa senden bilirim office kuzusu, kk meydanında yımırta atarım sana, mapısa düştüğünde gardiyanlara talimat verir tek kişilik hücreye aldırırım
En vazgeçilmez üyesi mi dedin, hemen not alıyorum
hay Allah ne kategorilere de aday göstermiştim oysa ki seni , oysa sen bana bizimle deyılsın, demek için can atıyomuşsun
imza bir dost
Çevirdiğim tüm entrikalar birbir çıkıyor ortaya, office kuzusu mu ispiyonladı, ne yaptı, montajdır o, kesinlikle ben değilim, bilirkişi istiyorum, ses görüntü bana ait değil
Çevirdiğim tüm entrikalar birbir çıkıyor ortaya, office kuzusu mu ispiyonladı, ne yaptı, montajdır o, kesinlikle ben değilim, bilirkişi istiyorum, ses görüntü bana ait değil
seçimden önce öyle şeyler yapar mıyım hiç aşkolsunönce seçileyim bir en mikemmel, en vazgeçilmez, en o giderse biz ölürüz üyesi, ispiyonlamalar sonra kısmetse
üzgünüm şahitler var
seçimden önce öyle şeyler yapar mıyım hiç aşkolsunönce seçileyim bir en mikemmel, en vazgeçilmez, en o giderse biz ölürüz üyesi, ispiyonlamalar sonra kısmetse
kirli işlerini ofice mi yaptırıyon,office, şahitleri susturmamışsın, yine cimri davrandın değil mi
Bak şahit var diyor Datlu
Datlu şahitler emin miben değilim o, dublör kullanmışlar, kesinlikle karalama kampanyası bu
ne kadanda şeffasın , için dışın bir
office, şahitleri susturmamışsın, yine cimri davrandın değil mi
Bak şahit var diyor Datlu
Datlu şahitler emin miben değilim o, dublör kullanmışlar, kesinlikle karalama kampanyası bu
kirli işlerini ofice mi yaptırıyon,şahitler officin iftiralarından ürküp ,emin deyılız de diyebilirler, emin olamadım şimdilik