Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

izninle kırmızıladım

amanın bir de oylar açık olursa ve bu dediğin bölümler olursa, kılıç kalkan çıkarılsın, arena açılsın

hemen başlamış seni seviyorum mune demeye

Şaka yaptığımı anlamayanlar olursa senden bilirim office kuzusu, kk meydanında yımırta atarım sana, mapısa düştüğünde gardiyanlara talimat verir tek kişilik hücreye aldırırım

En vazgeçilmez üyesi mi dedin, hemen not alıyorum

Seviyorum sevmesine de :)
Sen bi seviyorum lafina tav olacak bir hatuna benzemiyorsun

ah ah ne yaptım ben, aramızdaki bütün özel konuşmayı deşifre ettim müdürüm bağışla beni halbuse bütün güzelliklere beni yazacağını söylemeyeydim iyiydi neyse artık ağzımdan kaçtı bir kere affet yımırtayı saçıma saçıma at müdürüm, beslesin gürleşsin ah hep de düşünür ofiş kuzusunu ne ka seviyorum ben seni

hay Allah ne kategorilere de aday göstermiştim oysa ki seni , oysa sen bana bizimle deyılsın, demek için can atıyomuşsun
imza bir dost

hay Allah ne kategorilere de aday göstermiştim oysa ki seni , oysa sen bana bizimle deyılsın, demek için can atıyomuşsun
imza bir dost

Çevirdiğim tüm entrikalar birbir çıkıyor ortaya, office kuzusu mu ispiyonladı, ne yaptı, montajdır o, kesinlikle ben değilim, bilirkişi istiyorum, ses görüntü bana ait değil

Çevirdiğim tüm entrikalar birbir çıkıyor ortaya, office kuzusu mu ispiyonladı, ne yaptı, montajdır o, kesinlikle ben değilim, bilirkişi istiyorum, ses görüntü bana ait değil

üzgünüm şahitler var

seçimden önce öyle şeyler yapar mıyım hiç aşkolsun önce seçileyim bir en mikemmel, en vazgeçilmez, en o giderse biz ölürüz üyesi, ispiyonlamalar sonra kısmetse

seçimden önce öyle şeyler yapar mıyım hiç aşkolsun önce seçileyim bir en mikemmel, en vazgeçilmez, en o giderse biz ölürüz üyesi, ispiyonlamalar sonra kısmetse

ne kadanda şeffasın , için dışın bir

üzgünüm şahitler var

office, şahitleri susturmamışsın, yine cimri davrandın değil mi
Bak şahit var diyor Datlu
Datlu şahitler emin mi ben değilim o, dublör kullanmışlar, kesinlikle karalama kampanyası bu

Datlu şahitler emin mi ben değilim o, dublör kullanmışlar, kesinlikle karalama kampanyası bu
kirli işlerini ofice mi yaptırıyon, şahitler officin iftiralarından ürküp ,emin deyılız de diyebilirler, emin olamadım şimdilik

Nerde kalmıştık:)))
Aday göstermek için son başvuru tarihi 1 Aralık 2013
Adayları merak ediyorum, bende liste hazırlamalıyım ama valla aday listesini hazırlamakta adayları oylamakta çok zor olacak, gönlüm herkesi oylamak istiyor ama nasıl olacak bilemiyorum

ne kadanda şeffasın , için dışın bir

kirli işlerini ofice mi yaptırıyon, şahitler officin iftiralarından ürküp ,emin deyılız de diyebilirler, emin olamadım şimdilik

bir mavu kurk uğruna ne hallere geldim gör beni mune halbuse ben senin dediğin gibi hepsini süresiz banlamakla tehdit etmiştim bir dahaki sefere furalım mı topuklarından datlum işte hep bu iyi niyetimden yoksa ben kim ispiyonlamak kim

not: yılın en şeffaf, en iyi kalpli üyesine de beni yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…