Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

eskiden en merak edilen üye diye bişey yokmuydu ya, valla sadece o kategoriye yazayım dedim üşengeçlikten, o da kaldırılmış herhalde:KK53::KK53:

herhangi bir dalda hiç bir şansım yok, ben öksüz ben yetim:KK43::KK43::KK43:

:KK43:((( kk seni kucaklar, sarıp sarmalar, herkes chess'i aday göstersin:KK4:

hybris,
seni her konuya en vakıf veya en muhalefet üye olarak görebiliriz:KK9:

:KK43:((( kk seni kucaklar, sarıp sarmalar, herkes chess'i aday göstersin:KK4:

hybris,
seni her konuya en vakıf veya en muhalefet üye olarak görebiliriz:KK9:

ay estağfurullah her konuya en vakıflığı kim kaybetmiş ben bulmuşum. Ama asabi muhalefet olabilir :KK1:

Acaba en cok ban yiyen üye kategorisi de acsa mıydık :) ben kesin en birincilik alırdım :KK70: Bütün yazı banlı gecirdim :KK1:

En banlı üye:)))) amma çok taliplisi varmış, bunu benim ve Kazenin oylaması gerekir ama :KK60::KK60::KK60:

En Bunalımlı Asker Bekleyen kategoriside eklensin:KK37: Keza bu yılımın ilk yarısı böyle geçmişti:KK53:
Bide en ispiyoncu ve muneden en çok korkan diye bir kategori olursa rabia01 liderliği açık ara kapar:KK37:

En Banli üye de en gamli üye gibi oldu :)

En Bunalımlı Asker Bekleyen kategoriside eklensin:KK37: Keza bu yılımın ilk yarısı böyle geçmişti:KK53:
Bide en ispiyoncu ve muneden en çok korkan diye bir kategori olursa rabia01 liderliği açık ara kapar:KK37:

hain hemso diye katogeriside olsunmu :KK22::KK22: birinciligi kimseye kaptirmassin eminim :KK53::KK9::KK9:

X