Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bu yıl iyi bir performans bekliyorum herkesten:KK14:

mune ben pek anlamadım hala bu enleri performans derken yorumlara katılmak dışında da bir şey mi yapıyorlar ,mesela benim hiç şansım var mı? yani beni aday mı göstermesi lazım birisinin ,yanlış mı anladım ,kendi kendimi aday göstersem en garip üye ödülü felan alamaz mıyım?:) sevgiler..........

Ben bu kadar kategori sayisi kadar uye ismi bile bilmem :26:
Cogunu bos birakacam galiba, ama belki birkac isim gonderirim gonderebilirsem.

Boş da olsa adaylarınızı belirleyin, anket acıldığında tüh keşke benim adayım da olsaydı demeyin. Cok eğlenceli ve renki gececek bu sene :)

Ödül olsun da herkes pıçaklasın birbirini :KK60:

Elmi böbreğim, mesajını aldım. Beni kırdığın için cevap vermedim :63:

en popüler bölüm gündem ve siyaset mi olur yoksa yine bdv mi olur acep:KK1:

geçen sen bol sohbet muhabbet olmuştu güzel olmuştu, yine olur umarım:13:

en popüler bölüm gündem ve siyaset mi olur yoksa yine bdv mi olur acep:KK1:

geçen sen bol sohbet muhabbet olmuştu güzel olmuştu, yine olur umarım:13:

Allah kısmet ederse seneye siyasette ve bdv'de olmak üzere 2 kategoriye ayırıp en çok banlanan üyeleri seçmek lazım:KK60::KK60::KK60:
Bu yarışmayı öksüz yetim bırakmayın, çok eğlenceli oluyor, yarışma sayesinde kimimiz daha çok kaynaşıyor(oylar sağolsun) kimimizde iyice soğuyor:)))
Kim ister ki en asabi üye ya da en ısınamadığınız üye olarak oylanmayı:KK14:

Kendime her kategori için aday bulmam lazım :KK51: adayım olmak isteyenler bana seni seviyorum mune mesajı yollasınlar:KK14:

Allah kısmet ederse seneye siyasette ve bdv'de olmak üzere 2 kategoriye ayırıp en çok banlanan üyeleri seçmek lazım:KK60::KK60::KK60:
Bu yarışmayı öksüz yetim bırakmayın, çok eğlenceli oluyor, yarışma sayesinde kimimiz daha çok kaynaşıyor(oylar sağolsun) kimimizde iyice soğuyor:)))
Kim ister ki en asabi üye ya da en ısınamadığınız üye olarak oylanmayı:KK14:

Kendime her kategori için aday bulmam lazım :KK51: adayım olmak isteyenler bana seni seviyorum mune mesajı yollasınlar:KK14:

seni seviyorum mune :KK16: sensiz bir kk düşünemiyorum mune :KK16: iyi ki varsın mune :KK16: en vazgeçilmez üye kategorine talibim mune :KK16: :KK53:

bu arada neden sevdiklerimizi 300 kere yazabiliyorken, sevmediğimizi "en ısınamadığımız" olarak 1 kere yazabiliyoruz :KK53: "sinirinizi bozan", "görmesem de olur" dediginiz, "senin işin yok muydu bugün gitsene sen" diyebileceğiniz kategoriler niden yok, nerde bu devlet :KK53:

X