Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Hayırlı olsun..
Telefondan yazmak zor ama işyerimden fikirlerimi mesajla bildireceğim..

Bu seneki En'ler yarışmasının düzenlenmesi için efor sarfedip yarışmayı yüklenen eLmayRa_'ya teşekkür ederiz

Hanımlar, bu yarışmayı mümkün olduğunca çok üyeye duyurmak için eLmayRa_'ya yardım edelim, çok zevkli, bir o kadar da heyecanlı geleneksel En'ler yarışmamız gerekli itibarı görmeyi hak ediyor, eeee aynı zamanda düşünsenize mune sitenin ennn gıcık üyesi seçilmiş, muradınıza erip yılın gıcık üyesi seçmişsiniz beni, bundan güzel mutluluk mu olur

Herkes kibar parmaklarını kullansın, yarışma duyuru linkini arkadaş listesine mesajlasın, bende topikleri gezeyim, yarışıyoruz hanımlaaaar diyeyim

Burda ama yazımı yılın en gıcık üyesi olma potansiyelim sebebiyle mi beğendin, itiraf et çabuk
Yazımı beğenen herkes itiraf etsin

itiraf ediyorum... o son ihtar neydi mune ablacım ...vhallaha da suçum yoktu

içime oturdu gitmiyo

bu yarışmada kendi adaylığımızı koyuyormuyuz ? yoksa başkaları bizi secerse mi

Son düzenleme:
itiraf ediyorum... o son ihtar neydi mune ablacım ...vhallaha da suçum yoktu

içime oturdu gitmiyo

bu yarışmada kendi adaylığımızı koyuyormuyuz ? yoksa başkaları bizi secerse mi

Kendinizi aday olarak yazamıyorsunuz, aday gösterilmeniz lazım.
Nasıl ihtar ama bir kategoriye aday gösterilirsem diye şimdiden alıştırma yapıyorum, yılın en gıcık üyesi Mune.
Böyle kategorilere başkalarının ismini aday gösterip birde ankette oylamak zordur, en sinir bozuculara beni yazabilirsiniz diyerek kendimi öne atıyorum, bir nevi kamu hizmeti, daha ne yapayım size

canın sağolsun mune ablam ya ...

ama ben seni o kategorilere yazmam ki

Son düzenleme:
Yarışma var dediler geldik
Bensiz yarışma mı olurmuş
Aşk olsun Mune abla ben de sırf bana özel msj gonderdin sandimdi şu anda hayal kırıklığı yaşıyorum

her sene bi tartışma olur muhakkak, bakalım bu sene neler olcak, olsun bu da yarışmanın tadı tuzu,:13: kadınlar yarışırda tartışma olmaz mı

seçim çalışması, poster afiş falan yaptırabiliyoz mu Mune, malum rakipler acayip dişli

şöyle kollarımı kavuşturmuş ,çiçek olmuş bi afişimi yaptırcam, mesajlarımın altına koycam

Beğenmeye çekindim :))))))

Mune'nin kendini en gıcık üye ilan etmesi gördüğüm en ilginç özeleştiri örneğiydi.

kaç senedir üyeyim,bir kere seçildim oda yılın asabi si seçilmiştim sadece 1 kez kadının biriyle atıştık oda ban bile almadık yani ufak bir atışmaydı asabi oldum hahahahahahah

ben de herhalta maydanoz anlamına gelen bi başlıkta 1. olmuştum 2, 3 sene önce

o zaman BDV ye çok takılıyordum tabii, tanınıyordum yani, hey gidi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…