Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

En oyun kurdu KK üyesi :KK1: Bana pekte yabancı gelmedi bu kategori bir yerlerden tanıyor olabilirim :KK53:

Umarım gerçek, hilesiz, dürüst olarak belirlenir adaylar. Heyecanla bekliyor olacağım. :21:

Sende sevgi pıtırcığıysan :KK1: Kadişle biz neyiz acaba :21:

aman boşver çek kıskanıyolla bizi çekemiyolla :KK60:

bade ve elmayra belki hani ucundan azıcık ama parkon ve sevgi pıtırcığı olmak bak yanyana bile yazması zor :KK59:

arada bi bana sevgisini gösteriyo o da dövmekten beter,kafama terlik fırlatsa daha iyi :KK60:

aman boşver çek kıskanıyolla bizi çekemiyolla :KK60:

bade ve elmayra belki hani ucundan azıcık ama parkon ve sevgi pıtırcığı olmak bak yanyana bile yazması zor :KK59:

arada bi bana sevgisini gösteriyo o da dövmekten beter,kafama terlik fırlatsa daha iyi :KK60:

Parkun arada bana ciğerim fln dıyo o saylanir mı :)

geçen sen , en güzel yorum yapan kk üyesi, polemikte kalmıştı. ona bir açıklık gelse elmayra. Rüya yorumu mu ile mesajlara en güzel yorum mu? bence ikincisi ama birincisi diye düşünende oluyor. belkide ben yanlış anlıyom:26:

geçen sen , en güzel yorum yapan kk üyesi, polemikte kalmıştı. ona bir açıklık gelse elmayra. Rüya yorumu mu ile mesajlara en güzel yorum mu? bence ikincisi ama birincisi diye düşünende oluyor. belkide ben yanlış anlıyom:26:

Nasıl yani tatlım? Ben ikincisi diye düşünüyorum. Konu bütünlüğünü bozmadan, türkçeyi ve imlayı düzgün kullanan üyeler diye düşündüm ben hep.

Ne istiyonuz parkon dan yaw bayılırım kendisine yanındayım #direnparkon# :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
bu kadar uzun süre kk olupda ortalıklarda görünmezsem ..hali ile kimse hiç bir bölüme aday göstermeyecek :KK43:( herşeye maydanoz bölümü varmıydı :))))) bari oraya yazın :))))))))))))))))))))))))))))))):KK52:

Ne istiyonuz parkon dan yaw bayılırım kendisine yanındayım #direnparkon# :KK1::KK1::KK1:

direniyor direniyor yaşlanıyor :KK1:

bu kadar uzun süre kk olupda ortalıklarda görünmezsem ..hali ile kimse hiç bir bölüme aday göstermeyecek :KK43:( herşeye maydanoz bölümü varmıydı :))))) bari oraya yazın :))))))))))))))))))))))))))))))):KK52:

öyle deme kardelencim, arkadaşların da senin yorumlarını beğeniyordur seni aday gösterebilirler :)

Parkun arada bana ciğerim fln dıyo o saylanir mı :)
Sayılamaz mı bee kurabildiğim en yumuşak cümleyi kurmuşum sana ben, kıymetini bil:KK14:

:KK1::KK1::KK1:Parko gel sen benim yamacıma
:KK12:
Bunlar benim sizler gibi çıtır olmamı kıskanıyolar rengo.:21:
Parkun bade ve ben sevgi pıtırcığı iyilik timsaliyiz :KK1: Sizi bilemem :KK70:
He ya:KK60:
Bende seni seviyom balım.
inadına parkonEn Büyük KKEn Büyük KK
parkonu kimseye yedirmeyizEn Büyük KK:KK1::KK1::KK1:

Demekki sevgi gösterimi anlayanlarda varmış.:21:
Kadişi biraz sert seviyorum, anlamıyo tabii.:KK14:

Direnicez kızlarEn Büyük KK

Sayılamaz mı bee kurabildiğim en yumuşak cümleyi kurmuşum sana ben, kıymetini bil:KK14:

Bunlar benim sizler gibi çıtır olmamı kıskanıyolar rengo.:21:

He ya:KK60:

Bende seni seviyom balım.

Demekki sevgi gösterimi anlayanlarda varmış.:21:
Kadişi biraz sert seviyorum, anlamıyo tabii.:KK14:

Direnicez kızlarEn Büyük KK

ay lav yuuuuuuuuuu:KK54:
kadiş hassas gebiş şimdi sert gibi geliyodur ona sevgin hormonlar tavanda tabii :KK49:

Ben en farklı avatara sahibim o benim:KK52:aday beniim:KK52:birincilik hakkım:KK76:

Nasıl yani tatlım? Ben ikincisi diye düşünüyorum. Konu bütünlüğünü bozmadan, türkçeyi ve imlayı düzgün kullanan üyeler diye düşündüm ben hep.

rüya da yorumlanıyo ya geçen sene beni o dalda aday gösteren olmuştu:KK1:

X