Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı başlığının en aktif üyesi ya da en popüler üyesi gibi bi en konulabilir mi acaba

malum daha önce bu başlık yoktu, sonradan eklendi ve çok hareketli, onunla ilgili bişeyde olmalı diyorum

Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı başlığının en aktif üyesi ya da en popüler üyesi gibi bi en konulabilir mi acaba

malum daha önce bu başlık yoktu, sonradan eklendi ve çok hareketli, onunla ilgili bişeyde olmalı diyorum

Ne güzel olur:KK8:

Günaydın,

Aday listeleri tam gaz devam ediyor. Belirlemeye devam

Ben de gecen yıl cok temiz oldu diye düşünüyodum ama olmamış meğer :KK70: Neler dönmüş neler

Kapalı oylama olursa kimin kşme oy verdiği gözükmez,daha önce olmuştu direk kazanan üyeler açıklanmıştı.

şu eğlenceye bile şike karıştırmaları çok komik..
bir de kimin kime oy verdiği görünecek mi?

Gözüküyor ipekcim

şu eğlenceye bile şike karıştırmaları çok komik..
bir de kimin kime oy verdiği görünecek mi?

Evet cnm görünecek. Anket yapılacak.

Kapalı oylama olursa kimin kşme oy verdiği gözükmez,daha önce olmuştu direk kazanan üyeler açıklanmıştı.

Gözüküyor ipekcim

Ama o zaman da insanı zan altında bırakırlar be abla. Ben vermemiştim vs diye.

ben şahsen oylamanın gizli olması taraftarıyım. insanlar rahatça oy verebilirler bu sayede..

Gözüküyor ipekcim

hanım abla o zaman açık oylama olur da biraz insanları baskı altında bırakmaz mı?
yani kapalı olsa ama sonuçlar açık olsa daha sağlıklı olur bence. şimdi insanlar birbirine kırılmasın diye hatır yapacaklar.

oylama güncellemesi sayfada olsun her oydan sonra update olsun da kimin kime oy verdiği görülmesin. bir kere demokratik olmaz

X