Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

En oyun kurdu KK üyesi Bana pekte yabancı gelmedi bu kategori bir yerlerden tanıyor olabilirim

Umarım gerçek, hilesiz, dürüst olarak belirlenir adaylar. Heyecanla bekliyor olacağım.

Sende sevgi pıtırcığıysan Kadişle biz neyiz acaba

aman boşver çek kıskanıyolla bizi çekemiyolla

bade ve elmayra belki hani ucundan azıcık ama parkon ve sevgi pıtırcığı olmak bak yanyana bile yazması zor

arada bi bana sevgisini gösteriyo o da dövmekten beter,kafama terlik fırlatsa daha iyi

Parkun arada bana ciğerim fln dıyo o saylanir mı :)

Allam iyice geyiğe dönmüş buralar, geyikçi konu sahibi, sinsi sinsi kib yapcam

geçen sen , en güzel yorum yapan kk üyesi, polemikte kalmıştı. ona bir açıklık gelse elmayra. Rüya yorumu mu ile mesajlara en güzel yorum mu? bence ikincisi ama birincisi diye düşünende oluyor. belkide ben yanlış anlıyom:26:

Nasıl yani tatlım? Ben ikincisi diye düşünüyorum. Konu bütünlüğünü bozmadan, türkçeyi ve imlayı düzgün kullanan üyeler diye düşündüm ben hep.

Ne istiyonuz parkon dan yaw bayılırım kendisine yanındayım #direnparkon#

Son düzenleme:
bu kadar uzun süre kk olupda ortalıklarda görünmezsem ..hali ile kimse hiç bir bölüme aday göstermeyecek ( herşeye maydanoz bölümü varmıydı :))))) bari oraya yazın :)))))))))))))))))))))))))))))))

direniyor direniyor yaşlanıyor

bu kadar uzun süre kk olupda ortalıklarda görünmezsem ..hali ile kimse hiç bir bölüme aday göstermeyecek ( herşeye maydanoz bölümü varmıydı :))))) bari oraya yazın :)))))))))))))))))))))))))))))))

öyle deme kardelencim, arkadaşların da senin yorumlarını beğeniyordur seni aday gösterebilirler :)

Parkun arada bana ciğerim fln dıyo o saylanir mı :)
Sayılamaz mı bee kurabildiğim en yumuşak cümleyi kurmuşum sana ben, kıymetini bil

Parko gel sen benim yamacıma
Bunlar benim sizler gibi çıtır olmamı kıskanıyolar rengo.
Parkun bade ve ben sevgi pıtırcığı iyilik timsaliyiz Sizi bilemem
He ya
Bende seni seviyom balım.
inadına parkon
parkonu kimseye yedirmeyiz

Demekki sevgi gösterimi anlayanlarda varmış.
Kadişi biraz sert seviyorum, anlamıyo tabii.

Direnicez kızlar

ay lav yuuuuuuuuuu
kadiş hassas gebiş şimdi sert gibi geliyodur ona sevgin hormonlar tavanda tabii

Ben en farklı avatara sahibim o benimaday beniimbirincilik hakkım

Nasıl yani tatlım? Ben ikincisi diye düşünüyorum. Konu bütünlüğünü bozmadan, türkçeyi ve imlayı düzgün kullanan üyeler diye düşündüm ben hep.

rüya da yorumlanıyo ya geçen sene beni o dalda aday gösteren olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…