Yok bermudalı ve şöyle '' şeytanlı bişeyler
Yazıklar olsun :) O bade sana az mı taktik vermedi, az mı yönlendirmediO parkun az mı anlatmadı yaslılık anılarını
Eh çırak ustayı geçermiş
Sende sevgi pıtırcığıysanKadişle biz neyiz acaba
aman boşver çek kıskanıyolla bizi çekemiyolla
bade ve elmayra belki hani ucundan azıcık ama parkon ve sevgi pıtırcığı olmak bak yanyana bile yazması zor
arada bi bana sevgisini gösteriyo o da dövmekten beter,kafama terlik fırlatsa daha iyi
Allam iyice geyiğe dönmüş buralar, geyikçi konu sahibi, sinsi sinsi kib yapcam
3 ay gelmezsem görürsün :)
geçen sen , en güzel yorum yapan kk üyesi, polemikte kalmıştı. ona bir açıklık gelse elmayra. Rüya yorumu mu ile mesajlara en güzel yorum mu? bence ikincisi ama birincisi diye düşünende oluyor. belkide ben yanlış anlıyom:26:
Ne istiyonuz parkon dan yaw bayılırım kendisine yanındayım #direnparkon#
bu kadar uzun süre kk olupda ortalıklarda görünmezsem ..hali ile kimse hiç bir bölüme aday göstermeyecek( herşeye maydanoz bölümü varmıydı :))))) bari oraya yazın :)))))))))))))))))))))))))))))))
direniyor direniyor yaşlanıyor
Sayılamaz mı bee kurabildiğim en yumuşak cümleyi kurmuşum sana ben, kıymetini bilParkun arada bana ciğerim fln dıyo o saylanir mı :)
Bunlar benim sizler gibi çıtır olmamı kıskanıyolar rengo.
Parko gel sen benim yamacıma
He yaParkun bade ve ben sevgi pıtırcığı iyilik timsaliyizSizi bilemem
Bende seni seviyom balım.Ne istiyonuz parkon dan yaw bayılırım kendisine yanındayım #direnparkon#
inadına parkon
parkonu kimseye yedirmeyiz
Sayılamaz mı bee kurabildiğim en yumuşak cümleyi kurmuşum sana ben, kıymetini bil
Bunlar benim sizler gibi çıtır olmamı kıskanıyolar rengo.
He ya
Bende seni seviyom balım.
Demekki sevgi gösterimi anlayanlarda varmış.
Kadişi biraz sert seviyorum, anlamıyo tabii.
Direnicez kızlar
Nasıl yani tatlım? Ben ikincisi diye düşünüyorum. Konu bütünlüğünü bozmadan, türkçeyi ve imlayı düzgün kullanan üyeler diye düşündüm ben hep.
rüya da yorumlanıyo ya geçen sene beni o dalda aday gösteren olmuştu