Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

İş güç yüzünden gelemiyordum yoksa kk yı unutmadım.

Ben olmayınca en muhalefet iyi mi, yoksa kötü mü diye düşünürsünüz böyle :)

Valla özlettin ama kendini.
Öyle konular açılıyor ki, biz senin kadar etkili "bas tekmeyi gitsin" diyemiyoruzEn Büyük KK

Sarışın bomba kim bebişim :26:
Hanım abla mı:44:

Dip not: bebişim dedim tikkat ettiysen :63:

evet cnm Hanim abla, Afet-i devran

farkettjm :) hep böle ol canımı ye

İş güç yüzünden gelemiyordum yoksa kk yı unutmadım.

Ben olmayınca en muhalefet iyi mi, yoksa kötü mü diye düşünürsünüz böyle :)

En sair ruhlu üyeye yazdık seni:)

Kürk mantolu madonna değil mi? :))

Tek bir mesajı vardı denilmişti ya... O mesajı gördüm ben... :KK1: Tek bir mesaja kendisi hakkında bir çok şeyi sığdırmış. Anlaşılan anlatacak olayı kalmamış. :KK1::KK1::KK1:

Oh be, sonunda öğrendik şu gizemli üyeyi. Sağol nurten:KK42:

3- Aday olarak belirtmek istediğiniz üyenin kullanıcı adını -yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına- açık, anlaşılır ve doğru bir şekilde yazmalısınız. Örnek; yazılmak istenen üye eLmayRa_, yazılan; elmarya, evmanya, elmanya gibi.

Elmi kendi nikinin yanlış telaffuzlarına verdiğin örnekler beni benden aldı götürdü...

Evmanya alışveriş sitesi benim bildiğim :KK1:

Sana evmanya diyen olursa ağzına tuvalet terliği ile furalım... :KK53:

3- Aday olarak belirtmek istediğiniz üyenin kullanıcı adını -yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına- açık, anlaşılır ve doğru bir şekilde yazmalısınız. Örnek; yazılmak istenen üye eLmayRa_, yazılan; elmarya, evmanya, elmanya gibi.

Elmi kendi nikinin yanlış telaffuzlarına verdiğin örnekler beni benden aldı götürdü...

Baskasini yazsam bak bak yememiş icmemiş benimkini yazmış diceklerdi ben de çuvaldizi kendime batırdım :KK1:
Daha neler var duysan tuvalet terliğini yedirirsiniz Dep:)

Evet bende öyle didim
Müne sizi cıs yapar didim
No reklam didim
Bizimki evmanya değil tazmanya didim :KK6:

Son düzenleme:
X