• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Sarışın bomba kim bebişim :26:
Hanım abla mı:44:

Dip not: bebişim dedim tikkat ettiysen :63:

evet cnm Hanim abla, Afet-i devran

farkettjm :) hep böle ol canımı ye

İş güç yüzünden gelemiyordum yoksa kk yı unutmadım.

Ben olmayınca en muhalefet iyi mi, yoksa kötü mü diye düşünürsünüz böyle :)

En sair ruhlu üyeye yazdık seni:)

Kürk mantolu madonna değil mi? :))

Tek bir mesajı vardı denilmişti ya... O mesajı gördüm ben... :1: Tek bir mesaja kendisi hakkında bir çok şeyi sığdırmış. Anlaşılan anlatacak olayı kalmamış. :1::1::1:

Oh be, sonunda öğrendik şu gizemli üyeyi. Sağol nurten:42:

3- Aday olarak belirtmek istediğiniz üyenin kullanıcı adını -yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına- açık, anlaşılır ve doğru bir şekilde yazmalısınız. Örnek; yazılmak istenen üye eLmayRa_, yazılan; elmarya, evmanya, elmanya gibi.

Elmi kendi nikinin yanlış telaffuzlarına verdiğin örnekler beni benden aldı götürdü...

Evmanya alışveriş sitesi benim bildiğim :1:

Sana evmanya diyen olursa ağzına tuvalet terliği ile furalım... :27:

3- Aday olarak belirtmek istediğiniz üyenin kullanıcı adını -yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına- açık, anlaşılır ve doğru bir şekilde yazmalısınız. Örnek; yazılmak istenen üye eLmayRa_, yazılan; elmarya, evmanya, elmanya gibi.

Elmi kendi nikinin yanlış telaffuzlarına verdiğin örnekler beni benden aldı götürdü...

Baskasini yazsam bak bak yememiş icmemiş benimkini yazmış diceklerdi ben de çuvaldizi kendime batırdım :1:
Daha neler var duysan tuvalet terliğini yedirirsiniz Dep:)

Evet bende öyle didim
Müne sizi cıs yapar didim
No reklam didim
Bizimki evmanya değil tazmanya didim :6:

Son düzenleme:
Back