Azimle... :)))) Afferin devam ethayır en azimliye gircem ben
Elmayra için koydum bak açıklamışEn müstehcenlik üyesinin sen nickim.
Utanmıyor mu oğlanı pipişi açıkta gezdirmeye.
Halbuki tek bir evrak işlemedim ama çok iş yapmış gibi hissediyorumAma bugün yoruldunEllerin ağrımıştır klavyeden
İddiayı tam gerçekleştiremedik sebebini biliyorsun, bekliyorum hala :))İddia yüzünden koydu. nemesisin oğlu olacak dedim, yok dedi kız. Oğlan olursa pipi koycan mı dedim tmm dedi ahahahaha
Topiği de kirlettiniz hepGidin geyikte konuşun, beni de orda konuşturun :)
Ben de gidiyorum, eve gideyim uyuyayım.
ha listemdeki şahıslardan biri de burada işte
en ilgisiz dünür :)))
Bencede gizli oylama olursa çok farklı sonuçlar çıkar.hadi bakalım hayırlı olsun.
nacizane bir kaç şey yazacağım bu konuda.
önce,üyelerin özel mesajlarla yada konularda oy toplamaları nasıl engellenir bunu çözsek iyi olacak..,
hoş, şahsen bunu yapanı anlamam mümkün değil. gururlu olanın yapacağı şey değil elbette ki..
birde istediği kişiyide zor duruma düşürüyor bu. başkasına oy verecekken, o istedi ,kırılmasın diye düşünerek isteyene oy veriyor.
birde olayın kimin arkadaşı çoksa o oy alır durumuna düşmemesi şart.
bütün bunları göze alarak oylamanında gizli olması gerektiğini düşünüyorum.hiç olmazsa arkadaşım kırılmasın oy istedi diye oy kullanmak zorunda kalanlar rahatça istediklerine oylarını verirler..
kesinnn parkon tek geçer buradamalum 65 yaşında bide
Hahahahaa parkon giderek yaslaniyor, 66`ya girecek yakinda... :)
Hak ediyor bence!
(Not: Parkonum saka yaptim, yaslanman konusdunda. :119::119::119::119:)
Birtek rengo anlamış beni
Ne çekti Parkon sizin elinizden Hanım abla
ben daha liste falan yapmadım ama en ısınamadığıma yazacağım 3 kişi var zaten;parkon,ofiş,depreşif
güzide listemi yolladım elmoş ama ben açık bi insanım burayada yazayım hemen
en asabi; ofis
en muhalefet; depresif
en ısınamadığınız; parkon
bence yeterli bunlar
Yalnız tek kategoriye 3-5 isim yazabilitem var. Mesela ısınamadığım üyeler kategorisine...Tamam hatayı kendimde aramalıyım da 3-5 ismi de yazsam olmuyor mu?
Yalnız tek kategoriye 3-5 isim yazabilitem var. Mesela ısınamadığım üyeler kategorisine...Tamam hatayı kendimde aramalıyım da 3-5 ismi de yazsam olmuyor mu?
Aynı şeyi ben düşünüyordum, sorun bizde herhalde, ısınma problemi yaşamışız epeyce
Muklakukla sqnada tekmeyi basmışlar sanırım yüzünü gören cennetlikti
2007den beri üye. ve tek bir mesaj.
profillere uğrar,konuları sessizce okur,takip eder. ama asla yazmaz. çok sık kkdadadır. her gün nerdeyse. ama asla ve asla kimseyle iletişime girmez.
Geçen benim takıldığım topiği okumaya geldiğini fark ettiğimde, hemen forumda isim vererek yorum yapma topiğinde isminin geçtiğini, isterse oradan okumasını yazdım, sonuç mu, hemen ofline oldu ve tabi ki hiçbir şey yazmadı
gizemini pek seviyorum onunGeçen benim takıldığım topiği okumaya geldiğini fark ettiğimde, hemen forumda isim vererek yorum yapma topiğinde isminin geçtiğini, isterse oradan okumasını yazdım, sonuç mu, hemen ofline oldu ve tabi ki hiçbir şey yazmadı
gizemini pek seviyorum onun
En fazla tekmeyi basarsus la, kalkar bi laf söyler sonra ayıkla pirincin taşını
karnındaki bebeye acı
HahahahaKürk mantolu madonna değil mi? :))
Tek bir mesajı vardı denilmişti ya... O mesajı gördüm ben...Tek bir mesaja kendisi hakkında bir çok şeyi sığdırmış. Anlaşılan anlatacak olayı kalmamış.
En fazla tekmeyi basar
Hahahahageçen ben de yazdım yüz vermedi
Kürk mantolu madonna değil mi? :))
Tek bir mesajı vardı denilmişti ya... O mesajı gördüm ben...Tek bir mesaja kendisi hakkında bir çok şeyi sığdırmış. Anlaşılan anlatacak olayı kalmamış.
2013 yılı enleri hayırlı olsun.emeğine sağlık elmayra.ben de yılın anneannesi kategorisini istiyorum.ablalar kategorisinde çıtır ablamla yarışamıyorum.bari kendime has kategorim olsun