Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

güzide listemi yolladım elmoş ama ben açık bi insanım burayada yazayım hemen

en asabi; ofis

en muhalefet; depresif

en ısınamadığınız; parkon

bence yeterli bunlar

Son düzenleme:
hayır en azimliye gircem ben
Azimle... :)))) Afferin devam et
En müstehcenlik üyesinin sen nickim.
Utanmıyor mu oğlanı pipişi açıkta gezdirmeye.
Elmayra için koydum bak açıklamış
Ama bugün yoruldun Ellerin ağrımıştır klavyeden
Halbuki tek bir evrak işlemedim ama çok iş yapmış gibi hissediyorum
İddia yüzünden koydu. nemesisin oğlu olacak dedim, yok dedi kız. Oğlan olursa pipi koycan mı dedim tmm dedi ahahahaha
İddiayı tam gerçekleştiremedik sebebini biliyorsun, bekliyorum hala :))

Topiği de kirlettiniz hep Gidin geyikte konuşun, beni de orda konuşturun :)

Ben de gidiyorum, eve gideyim uyuyayım.

Bencede gizli oylama olursa çok farklı sonuçlar çıkar.
kesinnn parkon tek geçer burada malum 65 yaşında bide

Hahahahaa parkon giderek yaslaniyor, 66`ya girecek yakinda... :)
Hak ediyor bence!

(Not: Parkonum saka yaptim, yaslanman konusdunda. :119::119::119::119:)

Ne çekti Parkon sizin elinizden Hanım abla
Birtek rengo anlamış beni
Ne çektim be bunların elinden.
ben daha liste falan yapmadım ama en ısınamadığıma yazacağım 3 kişi var zaten;parkon,ofiş,depreşif

güzide listemi yolladım elmoş ama ben açık bi insanım burayada yazayım hemen

en asabi; ofis

en muhalefet; depresif

en ısınamadığınız; parkon

bence yeterli bunlar

Size inat yarın seçim kampanyalarına başlıyorum
Kk nın heryerine afiş astırcam, ne kadar pıtırcık , Minnak güsel,en teyze olmayan Kk üyesinin ben olduğumu görsün herkeşler.

Yalnız tek kategoriye 3-5 isim yazabilitem var. Mesela ısınamadığım üyeler kategorisine... Tamam hatayı kendimde aramalıyım da 3-5 ismi de yazsam olmuyor mu?

Aynı şeyi ben düşünüyordum, sorun bizde herhalde, ısınma problemi yaşamışız epeyce

Yalnız tek kategoriye 3-5 isim yazabilitem var. Mesela ısınamadığım üyeler kategorisine... Tamam hatayı kendimde aramalıyım da 3-5 ismi de yazsam olmuyor mu?

Aynı şeyi ben düşünüyordum, sorun bizde herhalde, ısınma problemi yaşamışız epeyce

Aynı konudan ben de muzdaribim
Hatta aynı bölüm ve isimler konusunda da hem fikir olduğumuzdan pek eminim nedense
Takılmaka lazım şu bölüme bir süre

2007den beri üye. ve tek bir mesaj.
profillere uğrar,konuları sessizce okur,takip eder. ama asla yazmaz. çok sık kkdadadır. her gün nerdeyse. ama asla ve asla kimseyle iletişime girmez.

Geçen benim takıldığım topiği okumaya geldiğini fark ettiğimde, hemen forumda isim vererek yorum yapma topiğinde isminin geçtiğini, isterse oradan okumasını yazdım, sonuç mu, hemen ofline oldu ve tabi ki hiçbir şey yazmadı

Kürk mantolu madonna değil mi? :))

Tek bir mesajı vardı denilmişti ya... O mesajı gördüm ben... Tek bir mesaja kendisi hakkında bir çok şeyi sığdırmış. Anlaşılan anlatacak olayı kalmamış.

gizemini pek seviyorum onun

sus la, kalkar bi laf söyler sonra ayıkla pirincin taşını
karnındaki bebeye acı
En fazla tekmeyi basar
Hahahaha geçen ben de yazdım yüz vermedi

2013 yılı enleri hayırlı olsun.emeğine sağlık elmayra.ben de yılın anneannesi kategorisini istiyorum.ablalar kategorisinde çıtır ablamla yarışamıyorum.bari kendime has kategorim olsun

isim vermek yassah sanırım

2013 yılı enleri hayırlı olsun.emeğine sağlık elmayra.ben de yılın anneannesi kategorisini istiyorum.ablalar kategorisinde çıtır ablamla yarışamıyorum.bari kendime has kategorim olsun

Saol ablacim ama sarışın bombamla kapışirsiniz bu yıl yine :) siz benim bebeklerimsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…