- 20 Mart 2008
- 140.782
- 211.361
- 60
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.881
Kıkırdak benimde hobim bayılırım eşim çok güler yeter artık kemirme der.Et tavuk fatketmiyor, sıyırıyorum yahu
Kıkırdak en büyük hobi alanım.
Hamileliklerden sonra ben gibi etsever bir insan soğudu, işlenmemiş ham et yiyemiyorum artık hatta kokusuna tahammül edemiyorum.
Bir zamanlar tandır partisi verirdim, ey gidi günler...
Pirzoladan da soğudum, çok çok ağır geliyor ama kuzu bonfile kokmadı, ağır olmadı.
pirzolaya her sey değer abla yaKaburgayı zaten hep alırız,pirzola ne olacakki zaten yarısı kemik oluyor.
Ben bide genelde et yemem etçi olan eşimdir evde.
Ama kemirmeyi bende çok severim
Mutlaka öylede ben tavuğu tercih ediyorum but kıkırdağıda güzel olıyor kemiriyorum hemenpirzolaya her sey değer abla ya
Pirzola bizde sadece Cocuklara alınır kemikli et seviyorlar oda senede bir iki kereKaburgayı zaten hep alırız,pirzola ne olacakki zaten yarısı kemik oluyor.
Ben bide genelde et yemem etçi olan eşimdir evde.
Ama kemirmeyi bende çok severim
tavuğuda çok severim ama benim için pirzolanın yeri ayriMutlaka öylede ben tavuğu tercih ediyorum but kıkırdağıda güzel olıyor kemiriyorum hemen
Ayy benim kasabım bifteği incecik yapıyor döve döve, üstüne de kekik zeytinyağ falan atıyorPirzola yerine kuzu biftek öneririm ya da kaburga.
En son pikniğe giderken bulamadık pirzola, bifteği ve kaburgası kalmış, ayrı ayrı aldık.
Hele biftek vallahi pirzoladan daha iyi oldu, kemiği yok bir şeyi yok ve çok daha ucuz.
Kaburga kısmı da ben kemik sıyırmayı seven 2 ayaklı bir canlıyım
Onu sıyırması pek keyifli oluyor.
Bugün ben yine sıfır lira harcadımBugünlük ilk alışverişimde 2 kg Un, 1 er kg pirinç-bulgur-seker-peynir-tereyağı ve pilic baget, 30 lu yumurta, kefir, 1 makarna, 1 de çöp poşeti. Toplamda 152 tl verdim. Bu hafta en fazla 150 tl daha harcama planim var. Yarin pazara çıkıcam sonraki günler ekmek ve acil ihtiyac olursa yemeklik seyler alırım.
Benim şampuanlar dünya para.Bimdeki head and shoulders yani haldir saldır nasıl 18 tl olur ya
Üçüz güzel bi şampuan yazsanıza 18 tl vermeyelim
Tabii.Çiğ sütün litresine 50 krş zam gelmiş bu demektir ki yoğurt, peynir vb işlenmiş süt ürünlerine de zam gelecek.
İstanbul’da 1 Ocak itibariyle suya da %6,4 zam gelmiş.
Süt olayında Eskişehirliler olarak biraz şanslıyız. Belediye 3 litresi 13,5 tl ye veriyor pastorize sütü. Damacana suyun da 12 lt 5 tl. Hatta büfede gezen tavuk yumurtası da var onu pek almayınca fiyatını bilmiyorum da yine uygun epey.Çiğ sütün litresine 50 krş zam gelmiş bu demektir ki yoğurt, peynir vb işlenmiş süt ürünlerine de zam gelecek.
İstanbul’da 1 Ocak itibariyle suya da %6,4 zam gelmiş.
Benim şampuanlar dünya para.
Egzamalı olunca aynı anda 3 4 şampuan kombini kullanıyorum.
18 tl nin gözünü seveyim, şişesi 40 olan var, 90 olan var.
Kafamı kazıtsam zengin olurum...
Of sizin daha fenaymış
Ben yakında en ucuz sabuna geçcem sanırm sabun fiyatları nasıl ki hahahh
Sabun eğer organik sabunsa çok pahalı valla.
Eğer normal hacışakir türevi ise ucuz.
3 lt 13 normal değil mi ya?Süt olayında Eskişehirliler olarak biraz şanslıyız. Belediye 3 litresi 13,5 tl ye veriyor pastorize sütü. Damacana suyun da 12 lt 5 tl. Hatta büfede gezen tavuk yumurtası da var onu pek almayınca fiyatını bilmiyorum da yine uygun epey.
Saça da sabun tahayyül edemedim, arapsaçı olur oAy yok ne organigi en ucuz diyorum ben, siz diyorsunuz organik hahahha