Geçinemeyenler kulübü

Kıkırdak benimde hobim bayılırım eşim çok güler yeter artık kemirme der.
Ben genelde et yemiyorum,mesela köfte bile yiyemem evde çok sevmem sadece mangal yada kebabta olursa yiyorum onuda.

Bugünlük ilk alışverişimde 2 kg Un, 1 er kg pirinç-bulgur-seker-peynir-tereyağı ve pilic baget, 30 lu yumurta, kefir, 1 makarna, 1 de çöp poşeti. Toplamda 152 tl verdim. Bu hafta en fazla 150 tl daha harcama planim var. Yarin pazara çıkıcam sonraki günler ekmek ve acil ihtiyac olursa yemeklik seyler alırım.

Ayy benim kasabım bifteği incecik yapıyor döve döve, üstüne de kekik zeytinyağ falan atıyor Ben de bayılıyorum.
Pirzolayı ben anca aybaşında oğlana 2-3 tane alıyorum. Kemik sıyırmayı da sevmem eşim kemiriyor oğlandan artanı

Bugün ben yine sıfır lira harcadım
2 günlük yemek pişirmeyi seviyorum

Dün bir arkadaş yarım gün hizmet veren bağımsız resmi anaokulları da açılacak mı? Diye sormuştu.
Kim olduğunu hatırlayamadım kusura bakmasın lütfen.
Sene başında kulüp için onay almayan ve yarım gün-ikili eğitim yapan resmi-devlet anaokulları kapalıymış.

Çiğ sütün litresine 50 krş zam gelmiş bu demektir ki yoğurt, peynir vb işlenmiş süt ürünlerine de zam gelecek.
İstanbul’da 1 Ocak itibariyle suya da %6,4 zam gelmiş.

Bimdeki head and shoulders yani haldir saldır nasıl 18 tl olur ya

Üçüz güzel bi şampuan yazsanıza 18 tl vermeyelim
Benim şampuanlar dünya para.
Egzamalı olunca aynı anda 3 4 şampuan kombini kullanıyorum.
18 tl nin gözünü seveyim, şişesi 40 olan var, 90 olan var.
Kafamı kazıtsam zengin olurum...

Çiğ sütün litresine 50 krş zam gelmiş bu demektir ki yoğurt, peynir vb işlenmiş süt ürünlerine de zam gelecek.
Tabii.
Her şeye geliyor, dün et açıklandı bugün süt.
Çünkü besicilerin yemlerine zam geldi, ocakla beraber her ürünümüzde zam göreceğiz.

Süt olayında Eskişehirliler olarak biraz şanslıyız. Belediye 3 litresi 13,5 tl ye veriyor pastorize sütü. Damacana suyun da 12 lt 5 tl. Hatta büfede gezen tavuk yumurtası da var onu pek almayınca fiyatını bilmiyorum da yine uygun epey.

Benim şampuanlar dünya para.
Egzamalı olunca aynı anda 3 4 şampuan kombini kullanıyorum.
18 tl nin gözünü seveyim, şişesi 40 olan var, 90 olan var.
Kafamı kazıtsam zengin olurum...

Of sizin daha fenaymış

Ben yakında en ucuz sabuna geçcem sanırm sabun fiyatları nasıl ki hahahh

3 lt 13 normal değil mi ya?
Çiğ süt olsa ucuz derim de pastorize süt diyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…