- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.841
bana da her konuya muhalefetsin yazdı.kimseyi pohpohlayamam kusura bakmasınlar. huyum kurusun doğrucu davut umdurZaten mimliyiz genelimiz.
Dün bir hatun bana ‘her girdiğiniz yerde sorun çıkarıyorsunuz, kendinizle ilgilenin artık’ dedi
Çok canım sıkıldı. Az daha ağlayacaktım
simeyra ayakkabı yollayacktı bak ondan da oldum bedava hemi deAz bekle, benim oğlanlar büyüyor, yollarım
Senin bir yere gitmen uzun sürüyordur ha ceycey, o ne ya öyle ayak mı olur
ellerimi görsen hele minicikler.o yüzden benim takıların karatı küçük işte.elde 1 karat gibi duruyor meretlerAz bekle, benim oğlanlar büyüyor, yollarım
Senin bir yere gitmen uzun sürüyordur ha ceycey, o ne ya öyle ayak mı olur
Bemim gayet 40 numara ayağım var, boyun uzayacakmış da yarım kalmış gibi, ayaklar büyümüş amaellerimi görsen hele minicikler.o yüzden benim takıların karatı küçük işte.elde 1 karat gibi duruyor meretler
ben de çıkayım sabah canlı ders var .iyi gecelerrrr .Bemim gayet 40 numara ayağım var, boyun uzayacakmış da yarım kalmış gibi, ayaklar büyümüş ama
Cocuk için evet de hersey pahalandı artık, bız hala yenı normale alısamadık galıba yavas yavas tutumlu olmaya çalışıyoruziki maaş icin evlenilir mi hiç
ne is yapiyorsun simdi ?
esin hala baska desteklerde bulunmuyor mu
Bebek ayagı gibi jsjsjben 35.5 36 giyiyorum
Bu işte geçinememe topiği. Onları yapsak zaten geçiniyor olurdukekonomide diğer topiklere göz attım herkes şu kadar altın aldım dolar aldım bügün şu kadar harcadım haftalık limitim şu kadar yazmış durmuş.bizim kinin neresi geçim topiği resmen geyik topiği oldu çıktı
zengin parasiyla fakir karisiyla oynasirmis normalde ama fakirlikten libido kalmayinca bizde burda oynasiyoruzGece gece iyi guldumne kadar eglencelısınız neseniz daim olsun hayırlı geceler
zengin parasiyla fakir karisiyla oynasirmis normalde ama fakirlikten libido kalmayinca bizde burda oynasiyoruz
Ay benim ellerimde küçcük. 0.50 karat tektaşım ama 2 karat gibi duruyor parmağımdaellerimi görsen hele minicikler.o yüzden benim takıların karatı küçük işte.elde 1 karat gibi duruyor meretler
Bizim 5 hiç bir ödevini kendi başına yapmiyor. Benim annemin hiç bir dersimden haberi olmazdı. neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum söylemesem zorlamasam hiç yapmayacak nefret ediyormuş odevden4. sınıf sizin?
Ben daha bisey almam gecen 2 ceyrek aldım kenara atayım diye altın dustu de dustuBugün kaç doolır alacaksınız kuzular
Bendensin gel sarılalım.Ben daha bisey almam gecen 2 ceyrek aldım kenara atayım diye altın dustu de dustuyatırım yapayım dedim batırım oldu kim bilir ne zaman tekrar o rakamları gorur
Bozdurmaz isen yaza altın gene fırlarBen daha bisey almam gecen 2 ceyrek aldım kenara atayım diye altın dustu de dustuyatırım yapayım dedim batırım oldu kim bilir ne zaman tekrar o rakamları gorur
Bende 780 den aldım 2 tane degerlendıreyım dedim bırıktırdıklerımı ama gel gor ki daha da dustu daha dusmez diye dusunuyordum halbukıBendensin gel sarılalım.
Beş çeyrek aldım ben 780’den geçen ay.
Oğlanın yurt parası için saat başı kur takibi yapıyorum.
Az daha düşer mi? Diye.
Bunda da çuvallamazsam iyidir.
Allah bir sıkıntı vermez ise 780 ni tekrar gormeden bozdurmamBozdurmaz isen yaza altın gene fırlar
Valla suan kenarda 1 tane gram alacak kadar param var onuda daha once deneymden korktugumdan alamadım alırım altın kesin yine duser benim sansımaAltın düşükken alabiliyorsanız alın şubat ayından sonra altın yükselişe geçicek
Insallah yoktur oyle bırsey ya yaptılarsa bogazlarında kalsınBirikim kenara dursun galiba net üzerinden dolandırıldım şuan
Yaptığım bir alışveriş sonucu yok, bekletiliyor ve telefonla falan ulaşamıyorum.
Hadi hayırlısı...